Ben daha yeni indirdim çalışıyordu.arkadaşlar linkler nerde ilk sayfadakiler açılmıyor sanki
Evet bacaklarda da çok etkili bir spor.Herkese meraba :) Öncelikle bir şey sormak istiyorum fazla kilo problemleri yok ama bacaklarım çok gevşek böyle bu beni rahatsız ediyor. Leslie yapyorum normalde peki hiç bir şey yapmasam sadece call 10 günde 10 yaş gençleş programını yapsam incelir miyim özellikle bacaklar konusunda? Yoksa illa farklı bi sporda yapmam gerekir mi?
Kalcada bir yassilasma oldu mu peki? Ben kalcamin boyutu ve bombesinin bozulmasini istemedigim icin yerdeki iki kalca hareketi ve kalca kasini uzatan esneme hareketini es geciyorum.Evet benim bacaklarımda bir miktar incelme oldu. Üst bacak 4-5 santim kadar. Alt bacak 2-3. 25 günde bu.
Kalcada bir yassilasma oldu mu peki? Ben kalcamin boyutu ve bombesinin bozulmasini istemedigim icin yerdeki iki kalca hareketi ve kalca kasini uzatan esneme hareketini es geciyorum.
O hareketle kalcayi kücültüyor, ben kücülmesini istemiyorum ölcümden memnunum, kasi uzatan dizlerin üstüne oturdugumuz esneme hareketi de yassilasmasina neden olabilir. Before after resimlere baktigimda ya da callan teyzenin kendi resimlerinde kalcasi hic bombeli degil son derece yassi. Ayrica call yapan arkadaslarim da bunu dogruladi. Sonradan onlar da kalca hareketlerini yapmaktan vazgectiler.Canım kalçayı yassılaştırdığını nerden duydun, güvenilir bir kaynak mı? Senin yorumunu okuyunca korkup hemen yabancı sitelere baktım. Deneyimleri okudum ama hiç böyle bir dezavantajı olduğundan bahseden olmamış.
Onlar yassılaştırmak için değil ki. Hem neden yassılaştırma etkisi olan bir hareketi yaptırsınlar? Bence sen onları da yap. Üzerine de biraz squat yap eğer korkuyorsan. Ben de öyle bir şey olmadı.Kalcada bir yassilasma oldu mu peki? Ben kalcamin boyutu ve bombesinin bozulmasini istemedigim icin yerdeki iki kalca hareketi ve kalca kasini uzatan esneme hareketini es geciyorum.
Bu etkiyi yasamis olanlar oldugu icin korktum acikcasi, kitaptaki resimlerde de öyle geldi bana. Sonucta kalcamin kücülüp daralmasini da istemedigim icin yapmiyorum ama kilosu olanlar yapabilir tabii ki. Ben squat yapiyorum iki yildir ve cok da faydasini gördüm. Hemen etki gösteren hareketlerden biri. Tesekkür ederim yanitin icin.Onlar yassılaştırmak için değil ki. Hem neden yassılaştırma etkisi olan bir hareketi yaptırsınlar? Bence sen onları da yap. Üzerine de biraz squat yap eğer korkuyorsan. Ben de öyle bir şey olmadı.
Evet benim bacaklarımda bir miktar incelme oldu. Üst bacak 4-5 santim kadar. Alt bacak 2-3. 25 günde bu.
Tek video canım. 10 gün diyor ama daha fazla yapmanı tavsiye ederim. Yani istediğin vücuda ulaşana kadar.sevindim peki bisey daha sorucam bu 10 years younger in 10 hours diyo da bi tane video var onu mu yapicaz 10 gun boyunca yoksa 10 gun icin de farkli video mu var? benim indirdigimde tek video vardi
Tek video canım. 10 gün diyor ama daha fazla yapmanı tavsiye ederim. Yani istediğin vücuda ulaşana kadar.