Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Herkese meraba :) Öncelikle bir şey sormak istiyorum fazla kilo problemleri yok ama bacaklarım çok gevşek böyle bu beni rahatsız ediyor. Leslie yapyorum normalde peki hiç bir şey yapmasam sadece call 10 günde 10 yaş gençleş programını yapsam incelir miyim özellikle bacaklar konusunda? Yoksa illa farklı bi sporda yapmam gerekir mi?
Evet bacaklarda da çok etkili bir spor.

Evet benim bacaklarımda bir miktar incelme oldu. Üst bacak 4-5 santim kadar. Alt bacak 2-3. 25 günde bu.
Kalcada bir yassilasma oldu mu peki? Ben kalcamin boyutu ve bombesinin bozulmasini istemedigim icin yerdeki iki kalca hareketi ve kalca kasini uzatan esneme hareketini es geciyorum.

Kalcada bir yassilasma oldu mu peki? Ben kalcamin boyutu ve bombesinin bozulmasini istemedigim icin yerdeki iki kalca hareketi ve kalca kasini uzatan esneme hareketini es geciyorum.

Canım kalçayı yassılaştırdığını nerden duydun, güvenilir bir kaynak mı? Senin yorumunu okuyunca korkup hemen yabancı sitelere baktım. Deneyimleri okudum ama hiç böyle bir dezavantajı olduğundan bahseden olmamış.

Canım kalçayı yassılaştırdığını nerden duydun, güvenilir bir kaynak mı? Senin yorumunu okuyunca korkup hemen yabancı sitelere baktım. Deneyimleri okudum ama hiç böyle bir dezavantajı olduğundan bahseden olmamış.
O hareketle kalcayi kücültüyor, ben kücülmesini istemiyorum ölcümden memnunum, kasi uzatan dizlerin üstüne oturdugumuz esneme hareketi de yassilasmasina neden olabilir. Before after resimlere baktigimda ya da callan teyzenin kendi resimlerinde kalcasi hic bombeli degil son derece yassi. Ayrica call yapan arkadaslarim da bunu dogruladi. Sonradan onlar da kalca hareketlerini yapmaktan vazgectiler.

Onlar yassılaştırmak için değil ki. Hem neden yassılaştırma etkisi olan bir hareketi yaptırsınlar? Bence sen onları da yap. Üzerine de biraz squat yap eğer korkuyorsan. Ben de öyle bir şey olmadı.

Onlar yassılaştırmak için değil ki. Hem neden yassılaştırma etkisi olan bir hareketi yaptırsınlar? Bence sen onları da yap. Üzerine de biraz squat yap eğer korkuyorsan. Ben de öyle bir şey olmadı.
Bu etkiyi yasamis olanlar oldugu icin korktum acikcasi, kitaptaki resimlerde de öyle geldi bana. Sonucta kalcamin kücülüp daralmasini da istemedigim icin yapmiyorum ama kilosu olanlar yapabilir tabii ki. Ben squat yapiyorum iki yildir ve cok da faydasini gördüm. Hemen etki gösteren hareketlerden biri. Tesekkür ederim yanitin icin.

sevindim peki bisey daha sorucam bu 10 years younger in 10 hours diyo da bi tane video var onu mu yapicaz 10 gun boyunca yoksa 10 gun icin de farkli video mu var? benim indirdigimde tek video vardi
Tek video canım. 10 gün diyor ama daha fazla yapmanı tavsiye ederim. Yani istediğin vücuda ulaşana kadar.

Selam arkadaslar bı ara bende yaptım callanetıcs bı haftada faydasını gordum cesıtlı sebeplerden dolayı devam edemedım sımdı yenıden duzenlı olarak yapmak ıstıyorum laptop coktu callanetıcs ı yenıden ındırmem lazım yardımcı olur musunuz lutfen

arkadaşlar ya ben buna başlıcaktım da ya nasıl diyim yoga gibi geldiyaparkende çok sıkıldım ben bacak kalça çalıştırcak arıyorum ama hiç beğenemedim belki işe yarıyordur tabi ama çok yavaş geldi ya..

Ölmüş bu topic yahu...

En son 2 hafta önce yapmıştım 22 saat kadar... Değişimi yazarsam belki canlanır burası... : )

Msjları kısa kısa yazsk zorundym forumdan direk çıkış yapıyor uzatnca

göğüs:2
bel:3
simit bölgesi:3cm
kalçadanda 2 cm gitmiş bulunmakt...

: )

Kizlar ben Dukan diyeti yapiyorum. Bugun kendime odul gunu verip her seyi yedim ama yarin kaldığım yerden devam edecegim.

Bu egzersizleri de pazartesi gunu yapmaya baslayacagim cidden. Cildim sikilassin biraz. Sonuclari falan yazacagim buraya.

Arkadaşlar sporumu yapamadım bayramda, ama sanırım vücudumun dinlenmeye ihtiyacı varmış döndüğümde hem kilo vermiştim hem de oldukça incelmiştim. Bu akşam yeniden başlayacağım. Ölçülerimi yazıyorum
23.08.2014 - 12.10.2014
Göğüs:97, 5 - 82 Fark: 15,5
Göğüs alt:78- 68 Fark: 10
Bel:76- 64 Fark: 12
Göbek:89- 72 Fark: 17
Kalça:108- 99 Fark: 9

Dilemma bu sonuçlar müthiş! : ) ciddi bi incelme olmuş. Şaşırdım. Neler yaptın beslenme programın nasıldı?

X