- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
Çok teşekkürler deneyimlerini paylaştığın için. Benim de 22 oldu şimdi bundan sonra daha az etkili olacaktır tabi ama hareketleri zorlaştırarak gitmeye çalışıyorum ben. Bacak ve kalça hareketlerinde ekleyecek pek birşey yok ama karında ayaklarımı yere paralel tutarak falan yapmaya çalışıyorum. Belimdeki incelme durmuştu yeniden başladı.Merhaba arkadaslar... Basliginizi uzun zamandir takip ediyorum ancak ne yalan söyleyeyim, link ve video isteme fasli yillardir bitmedigi icin konu benim icin cok bölündü ve ihtiyacim olan bilgileri internet ve baska arkadaslar araciligiyla toparladim. Biz leslie basligini ikiye bölüp bu sorundan kurtulduk cok sükür. Bilgi ve deneyim paylasimini egzersiz bölümünde, görsel paylasim ve istekleri görsel paylasim bölümünde yapiyoruz. NEyse ben yapmak isteyenler icin deneyimlerimi paylasmak istedim. Temmuzda karin hareketleri ile basladim bir fark göremedim, Agustosta 21 gün boyunca 10 günde 10 yas genclesi yaptim. Ilk günler videodan ve resimlerden hareketleri iyice ezberledim ve kendim yapmaya basladim. 21 günde karnimdan 6 belimden 2 cm gitti, bacaklarimi ölcmemistim sikayetim olmadigi icin ancak gözle görülür bir sikilasma oldu, özellikle ic bacakta. Kalcamin kücülmesini istemedigim icin kalca hareketlerini yapmadim. Daha sonra evolutionu da denedim ama bence en iyi calistiran 10 yas gencles.
Su an 2. turdayim ama maalesef cm olarak bir fark olmadi henüz. Ben incelme devam eder diye ummustum. Belki ara vermek gerekiyordur vücut alismasin diye. Esnemeler de bana cok iyi geldi inanilmaz esneklik kazandim. Sunu da ekleyeyim ben kardio ile birlikte yaptim. Sabah kardio aksam call seklinde.