Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Sizin nick i görünce aklıma hep tatlı geliyor:) ...neyse ben callanetics yaptım bi süre evet gerçekten çok harika bi egzersiz hele o fıstık ablaya baktıkça insan gaza geliyo..yavaş olması biraz sıkıyo sadece..sadede gelirsem, ya ben sanki bişeyleri yanlış yapıyomuş hissine kapılıyorum.hani şu esneme kısımlarında kendinizi rahat bırakın diyo sürekli ama o pozisyonda rahat olamıyorumki..mesela şu ayağın biri yerde biri belli bi yükseklikte olup omuzları gerip elleri bilekte tutma hareketi..bacaklarınızı kitlemeyin diyo rahat olun rahat olun sürekli bunu söylüyo ama olmuyo kardeşim o hareketleri yaparken rahat olmuyo..yada ben biyerde yanlış yapıyorum..bu yüzden yardımcı olabileceğniz bişey varsa seve seve uygularım.sizler nasıl yapıyosunuz...benden kaynaklanan bazı sorunlar dışında bu egzersiz süper bişey.özellikle favorim, yerden yarı doğrulup karnı çalıştıran ve ayak ucunda bacak içlerini sıkılaştıran egzersiz..süppper bişey..
Uzun oldu kusura bakmayın....

canım onlar gibi yapacağım diye kendini zorlamazsan daha rahat olursun.alışkın değiliz o yüzden tabi ki hareketleri yaparken zorlanacağız rahatsızlık hissedeceğiz. o yüzden bence sıkıntı yok.
onlar gibi yapmamız zaten mümkün değil. videoda callan teyze diyor zaten. kendi sınırlarınızın farkında olun diye.

tatlı mı allah allah
ya canım benim ilk yaptığımda geçen sene dizim titrerdi o hareketi yaparken çünkü bütün yükü o bacağa veriyormuşum ama öyle yapmamak gerekiyor gerekirse daha alçak bir nesneye koyun bacağınızı ve sabit durana kadar ileri geri oynatmayın omuzlarınızı. Üzerinde durduğunuz bacağı kilitlememek içiinde çok çok hafif kırabilirsiniz rahatnızı bozmayacak şekilde zamanla zaten daha iyi esneyip daha kolay yapacaksınız kendinizi sıkmadan.

Videoları nereden bulabilirim? Elinde olan biri bana da yollayabilir mi acaba?

Teşekkür ederim mermaidcim..dediğin gibi uygulayım o zaman..

Haklsın tatlım bende doğru yapayım diye onlarla aynı yapmaya çalışıyorum işte ama senin ne haddine fıstık ablayla aşık atmak değilmi ama..teşekkür ederim..

Merhaba Kızlaaar .Ben callanitics i önceden duymultum . 2 kere yaptım sıkıldım bıraktım.Tekrar başlamayı dşünüyorum.
Bu programı kaç gün yapmak gerekiyor ? kilo verdiriyor mu yoksa sıkılaştırmaya yönelik mi ?

aslında yapabildiğin kadar yapmalısın. Başlangıç programını 20 saat yaptıktan sonra evaluationa geçebilirsin normalde.
Callanetics kilo verdirmiyor sadece sıkılaştırıyor.
yanında diyet uygulayıp kilo verirseniz daha etkili olur tabii ki. 1 kilo bile verseniz sanki daha fazla vermiş gibi olursunuz.

Merhaba ben bugün 8. kez yapacağım. Gerçekten çok iyi sıkılaştırıyor. Kilo verdirmiyor ama ben onun için leslie ile yürüyüş yapıyorum biraz. Ama sıkılaşmak kilo vermekten daha önemli bence. Burada bir arkadaş vardı, geçmişi okurken görmüştüm. Yirmi kilo verdim, on kilo daha verecektim callana başlayınca gerek kalmadı o on kilo sıkılaştı gitti demişti.

23.08.2014 ölçülerim, callana başladığım gün, yapmadan önce:
Göğüs: 97,5
Göğüs alt: 78
Bel: 76
Göbek: 89
Kalça: 108
Üst bacak: 56
Alt bacak: 37

28.08.2014 ölçülerim, 6 gün callan sonrası:
Göğüs: 90
Göğüs alt: 74
Bel: 71
Göbek: 81
Kalça: 105
Üst bacak: 55
Alt bacak: 37

göğüsler küçüldü müü
Ben ölçmedim ama küçülürlerse bırakırım heralde istemiyorum küçülmelerini.
Sadece karın ve bacak hareketlerini yapatım diğerlerini yapmam

göğüsler küçüldü müü
Ben ölçmedim ama küçülürlerse bırakırım heralde istemiyorum küçülmelerini.
Sadece karın ve bacak hareketlerini yapatım diğerlerini yapmam
Küçülmelerine o kadar sevindim ki ben :) Seninkiler büyük değil sanırım o yüzden istemiyosun. Eğer göğüslerinde fazladan sırt yağlarından falan kaynaklanan yağ yoksa çok küçüleceklerini sanmıyorum. Benimkiler fazla büyüktü iyi oldu o yüzden. Kıyafetlerin beli omzu heryeri oluyor ama göğüslerimi sığdıramıyorum.

Callanetics videolarını ben niye bulamıyorummm biri yardım edebilirmi youtubeda varmı varsa ben niye bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…