Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

karin kasi hareketi burada canm

kalca hareketi de su sekilde
images

once iki dizini de yere koyuyosun sonra 20 kez sekildeki gibi kaldirip ilk pozisyona donuyosun sonra sekildeki gibi kaliyosun ve o halde havadaki bacagini bikac cm uste itiyosun ama o bacagin o sekilde kalacak... bunu da 20 kez yapiyosun sonra da diger bacaga geciyosun :)

herkese günaydın,36 yaşında eski bir sporcuyum ancak bel rahatsızlığım nedeni ile spora uzun yıllar ara verdim.ama vücudu sıkılaştırmak lazım artık..araştırdım en iyi programı bu callanetics olark gördüm..başlamak istiyorum.
öneriniz nedir? ilk sayfadaki videolardan mı başlamalı?
dediğim gibi uzun yıllardır spor yapmadığım için önce hafif başlamak sonrasından ağırlaştırmyı düşünüyorum.ayrıca belimden ameliyatlıyım.
7 bölüm indirdim,bir de 10 hour indirdim.önerilerinizi bekliyorum.
kilo problemim yok sadece sıkılaşmak istiyorum..iyi sporlar herkese :KK73:

herkese günaydın,36 yaşında eski bir sporcuyum ancak bel rahatsızlığım nedeni ile spora uzun yıllar ara verdim.ama vücudu sıkılaştırmak lazım artık..araştırdım en iyi programı bu callanetics olark gördüm..başlamak istiyorum.
dediğim gibi uzun yıllardır spor yapmadığım için önce hafif başlamak sonrasından ağırlaştırmyı düşünüyorum.ayrıca belimden ameliyatlıyım.

Merhaba, nerden indirdiğinizi öğrenebilir miyim ?

bence ilk once baslangıc programından başlayın 10 saatlik olan :)
Ama yinede bel için doktora bir danışın derim
Callaneticsin en önemli avantajı zaten hareketlerde asla bele yük binmemesi ama tabi hareketleri iyi izleyip doğru yapmak gerekiyor

Merhaba bu 10 günlük olan program mi ? Eğer öyleyse süpermiş
evet canm bu o :) ama ben bunu 10 günden fazla uyguluyorum yanına ekstra birkaç hareket daha katıp.. zaman ilerledikce bazı hareketlerin seviyesini yükseltiyorum ama tamamen bunu bırakmıyorum. Tamam süper callan da olmuyor ortaya karışık birşeyler oluyo işte :)

evet canm bu o :) ama ben bunu 10 günden fazla uyguluyorum yanına ekstra birkaç hareket daha katıp.. zaman ilerledikce bazı hareketlerin seviyesini yükseltiyorum ama tamamen bunu bırakmıyorum. Tamam süper callan da olmuyor ortaya karışık birşeyler oluyo işte :)

Çok sevindim çok çok teşekkür ederim canım :) :)

X