Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onlari yapmiyorum pelvic rotation ve pelvic scoop yerine alt gobek ve kalca kaldirma hareketi yapiyorum pilatesten :)4/21 bitti
bu pelvic rotation lar bana çok gereksiz ve yararsız geliyor :S
resimleri varsa paylaşır mısın acaba benimde onlara daha çok ihtiyacım vardaben onlari yapmiyorum pelvic rotation ve pelvic scoop yerine alt gobek ve kalca kaldirma hareketi yapiyorum pilatesten :)
resimleri varsa paylaşır mısın acaba benimde onlara daha çok ihtiyacım varda
kızlar bunu buldum isteyen olursa
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/edit?pli=1
ben bu egzersizi hiç yapmadım o yüzden sana yardımı olamıycam ama diğer arkadaslar yardımcı olur canımMerhaba bu 10 günlük olan program mi ? Eğer öyleyse süpermiş
ben bu egzersizi hiç yapmadım o yüzden sana yardımı olamıycam ama diğer arkadaslar yardımcı olur canım
herkese günaydın,36 yaşında eski bir sporcuyum ancak bel rahatsızlığım nedeni ile spora uzun yıllar ara verdim.ama vücudu sıkılaştırmak lazım artık..araştırdım en iyi programı bu callanetics olark gördüm..başlamak istiyorum.
öneriniz nedir? ilk sayfadaki videolardan mı başlamalı?
dediğim gibi uzun yıllardır spor yapmadığım için önce hafif başlamak sonrasından ağırlaştırmyı düşünüyorum.ayrıca belimden ameliyatlıyım.
7 bölüm indirdim,bir de 10 hour indirdim.önerilerinizi bekliyorum.
kilo problemim yok sadece sıkılaşmak istiyorum..iyi sporlar herkese
ilk sayfaları okursanız orada linkler mevcut.Merhaba, nerden indirdiğinizi öğrenebilir miyim ?
herkese günaydın,36 yaşında eski bir sporcuyum ancak bel rahatsızlığım nedeni ile spora uzun yıllar ara verdim.ama vücudu sıkılaştırmak lazım artık..araştırdım en iyi programı bu callanetics olark gördüm..başlamak istiyorum.
öneriniz nedir? ilk sayfadaki videolardan mı başlamalı?
dediğim gibi uzun yıllardır spor yapmadığım için önce hafif başlamak sonrasından ağırlaştırmyı düşünüyorum.ayrıca belimden ameliyatlıyım.
7 bölüm indirdim,bir de 10 hour indirdim.önerilerinizi bekliyorum.
kilo problemim yok sadece sıkılaşmak istiyorum..iyi sporlar herkese
evet canm bu o :) ama ben bunu 10 günden fazla uyguluyorum yanına ekstra birkaç hareket daha katıp.. zaman ilerledikce bazı hareketlerin seviyesini yükseltiyorum ama tamamen bunu bırakmıyorum. Tamam süper callan da olmuyor ortaya karışık birşeyler oluyo işte :)Merhaba bu 10 günlük olan program mi ? Eğer öyleyse süpermiş
evet canm bu o :) ama ben bunu 10 günden fazla uyguluyorum yanına ekstra birkaç hareket daha katıp.. zaman ilerledikce bazı hareketlerin seviyesini yükseltiyorum ama tamamen bunu bırakmıyorum. Tamam süper callan da olmuyor ortaya karışık birşeyler oluyo işte :)
rica ederim ne demekk :)Çok sevindim çok çok teşekkür ederim canım :) :)