arkadaşlar bu hareketler dizlere çok yük bindiriyor mu yaparken ağrı hissetmiyorum ama uzun vadede kalıcı zarar vermesinden korkuyorumbiliyorum ki callanetics 1 numara inceltmede
Canım sanırım bilgin var bu egzersizler konusunda. Baldırlarda şişme ve ağrı normal mi acaba bir fikrin var mı? :)
bende de hic oyle birsey olmadi
Bende böyle birşey olmadı ama başkalarının da fikrini al istersen. Fazla mı zorladın kaslarını acaba..
1/21 bitti az önce
aşina olduğum için çok zorlanmadım ama tabi hakkıyla yapabilmek için zaman gerekiyor.
özellikle esneme hareketlerinde videodakiler iki büklüm olurken ben ölsen öyle yapamam :)
uzun süre yapan arkadaşlar sizde durum nasıl esnemede?
çok teşekkür ederimm :)onceliklee hayirli olsun ilk adimi atmissin
uzun sure derken gectigimiz yil 30 saate yakin yapmistim tabi yine onlar kadar yapamiyordum ama bayagi bir ilerleme olmustu vucut gercekten esniyor ve farkinda olmadan daha dik durmaya basliyorsun
çok teşekkür ederimm :)
kadının bacakları gördükçe motive oluyorum.
hareketi dogru yapana kadar biraz zaman geciyor canim muhtemelen birsey yanlis yapiyosundur bacagi iyice cevirdiginden emin misin ? yani dizin neredeyse yere bakmalibirşey sormak istiyorum
yerde oturularak yapılan kalça egzersizlerinde ben sadece üst bacakta yanma hissediyorum.kalçada birşey yok :S
yanlış yaptığım birşey mi var acaba
o kadar çok çeviremesemde mümkünn olduğu kadar çevirmeye çalışıyorumhareketi dogru yapana kadar biraz zaman geciyor canim muhtemelen birsey yanlis yapiyosundur bacagi iyice cevirdiginden emin misin ? yani dizin neredeyse yere bakmali
o kadar çok çeviremesemde mümkünn olduğu kadar çevirmeye çalışıyorum
canım yanlış veya eksik indirmişsinslm kızlar
ben 10 günde 10 yaş... olan videoyu indirdim..
10 dak. sürüyo..
nasıl başlıyacam sizin bu 3/21 dediğiniz şey ne..
ok sağol cnm..canım yanlış veya eksik indirmişsin
video 10 dk değil bir saat sürüyor.
ok sağol cnm..
sadece bu vidyoylamı yapacaz sporumuzu..
tavsiye edeceğiniz başka şeylerde varmı