Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Küçülmelerine o kadar sevindim ki ben :) Seninkiler büyük değil sanırım o yüzden istemiyosun. Eğer göğüslerinde fazladan sırt yağlarından falan kaynaklanan yağ yoksa çok küçüleceklerini sanmıyorum. Benimkiler fazla büyüktü iyi oldu o yüzden. Kıyafetlerin beli omzu heryeri oluyor ama göğüslerimi sığdıramıyorum.

göğüslerim 90 cm.
şimdi iyiler diye düşünüyorum. Evlenip hamile kalınca daha da büyüyorlarmış o yüzden şimdi büyümelerini istemiyorum.
Sizin için sevindim umarım bedeniniz istediğiniz şekli alır :)

Arkadaşlar bu altı günde bir ara verme işi nerede yazıyor? Yapmamız gerekiyor mu cidden?

Arkadaşlar bu altı günde bir ara verme işi nerede yazıyor? Yapmamız gerekiyor mu cidden?
Ilk sayfadaki aciklamalarda var.zaten Butun spor programlarinda hafta bir kere kaslari dinlendirmek icin ara oluyor.sen de benim gibi dukanla beraber sikilasmak isteyenlerdensin heralde:)Ben aslinda gecen hafta basladim fakat 2gun ara verince tekrar bastan basladim bugun.

Arkadaslar Ben Gobek hareketlerini yaparken duzenli nefes alamiyorum.duzenli nefes alinca da hareketi tam yapamiyorum.sizler nasil nefes alip veriyorsunuz?

Arkadaslar Ben Gobek hareketlerini yaparken duzenli nefes alamiyorum.duzenli nefes alinca da hareketi tam yapamiyorum.sizler nasil nefes alip veriyorsunuz?
Hiç nefes almama dikkat etmedim doğrusu, bence kadının demek istediği uzun uzun nefesler falan değil normal hayatındaki gibi bir nefes düzeni. Ama bilemiyorum tabi.

Arkadaşlar 12 günün ardından ölçülerimi yazıyorum.
23.08.2014-06.09.2014
Göğüs / 97,5-88
Göğüs alt / 78-73
Bel / 76-68
Göbek / 89-76
Kalça / 108-103
Üst bacak / 56-54
Alt bacak / 37-35
Bu arada bir yandan dukan yapıyorum ben. Callaneticse başladığım ilk gün 67,5 kiloydum, şimdi 65,9 oldum. Yani adece 1,6 kilo vererek bu kadar inceldim. Bu yüzden bayağı bir kas yaptığımı düşünüyorum.

Arkadaşlar 12 günün ardından ölçülerimi yazıyorum.
23.08.2014-06.09.2014
Göğüs / 97,5-88
Göğüs alt / 78-73
Bel / 76-68
Göbek / 89-76
Kalça / 108-103
Üst bacak / 56-54
Alt bacak / 37-35
Bu arada bir yandan dukan yapıyorum ben. Callaneticse başladığım ilk gün 67,5 kiloydum, şimdi 65,9 oldum. Yani adece 1,6 kilo vererek bu kadar inceldim. Bu yüzden bayağı bir kas yaptığımı düşünüyorum.

12 gunde gogusleriniz nerdeyse 10 cmmi inceldi ? Cok degilmi ? :KK64:

12 gunde gogusleriniz nerdeyse 10 cmmi inceldi ? Cok degilmi ? :KK64:
Bence de çok ama ben 11 kilo verdim son üç ayda ve hiç spor yapmayan biriydim. Birden böyle bir spora başlayınca çok etkili olduğunu düşünüyorum. Yani zaten sıkı sıkı olan birinde bu kadar hızlı etki edeceğini zannetmem. Göğüslerimin 80 civarına inmesini istiyorum o yüzden benim için bunda bir sorun yok :)

Bence de çok ama ben 11 kilo verdim son üç ayda ve hiç spor yapmayan biriydim. Birden böyle bir spora başlayınca çok etkili olduğunu düşünüyorum. Yani zaten sıkı sıkı olan birinde bu kadar hızlı etki edeceğini zannetmem. Göğüslerimin 80 civarına inmesini istiyorum o yüzden benim için bunda bir sorun yok :)
cnm hangi videoyla çalışıyorsun.. bende başlamak istiyorum youtube da 1 saatlik birkaç video var açsam rasgele başlasam olur mu bende 4 bucuk ay oldu doğum yaptım ideal kilo hesaplamaya bakarsak 22 kilo fazlam var =) yardm edebilcekmisn acba ?

cnm hangi videoyla çalışıyorsun.. bende başlamak istiyorum youtube da 1 saatlik birkaç video var açsam rasgele başlasam olur mu bende 4 bucuk ay oldu doğum yaptım ideal kilo hesaplamaya bakarsak 22 kilo fazlam var =) yardm edebilcekmisn acba ?
Youtubeda yok sanırım bu canım ordakilerin altındaki yorumlarda bunlar callanetics değil falan yazıyordu. Ruslar biraz değiştirip bişeyler yapıyorlar onların videoları oradakiler. Bu konunun ilk iletisindeki linklerden indirmiştim ben 10 saatte 10 yaş gençleş videosu 1 saat olan.

Youtubeda yok sanırım bu canım ordakilerin altındaki yorumlarda bunlar callanetics değil falan yazıyordu. Ruslar biraz değiştirip bişeyler yapıyorlar onların videoları oradakiler. Bu konunun ilk iletisindeki linklerden indirmiştim ben 10 saatte 10 yaş gençleş videosu 1 saat olan.
sağol canm inşAllah beceririm indirmeyi.. nasıl peki sıkıcı mı? içinden geliyomu yani spor yapmak :110:
platese benziyo sanki

sağol canm inşAllah beceririm indirmeyi.. nasıl peki sıkıcı mı? içinden geliyomu yani spor yapmak :110:
platese benziyo sanki
Hiç plates gibi falan değil ve hiiiç sıkıcı değil. Gerçekten hayatımda ilk defa böyle içimden geliyor spor yapmak. Çünkü etkilerini hemen bir haftada, bir kaç günde görmeye başlıyorsun. Bir de bir hareketi yapıyorsun bu sefer başka bir bölgeyi çalıştıran harekete geçiyosun. O yüzden de çok yormuyorsun aynı bölgeyi üst üste. Bu da gayet iyi. İlk günler çok zor hayatta yapamam gibi geliyor ama alışıveriyor insan hemen.

Merhaba arkadaslar... Basliginizi uzun zamandir takip ediyorum ancak ne yalan söyleyeyim, link ve video isteme fasli yillardir bitmedigi icin konu benim icin cok bölündü ve ihtiyacim olan bilgileri internet ve baska arkadaslar araciligiyla toparladim. Biz leslie basligini ikiye bölüp bu sorundan kurtulduk cok sükür. Bilgi ve deneyim paylasimini egzersiz bölümünde, görsel paylasim ve istekleri görsel paylasim bölümünde yapiyoruz. NEyse ben yapmak isteyenler icin deneyimlerimi paylasmak istedim. Temmuzda karin hareketleri ile basladim bir fark göremedim, Agustosta 21 gün boyunca 10 günde 10 yas genclesi yaptim. Ilk günler videodan ve resimlerden hareketleri iyice ezberledim ve kendim yapmaya basladim. 21 günde karnimdan 6 belimden 2 cm gitti, bacaklarimi ölcmemistim sikayetim olmadigi icin ancak gözle görülür bir sikilasma oldu, özellikle ic bacakta. Kalcamin kücülmesini istemedigim icin kalca hareketlerini yapmadim. Daha sonra evolutionu da denedim ama bence en iyi calistiran 10 yas gencles.
Su an 2. turdayim ama maalesef cm olarak bir fark olmadi henüz. Ben incelme devam eder diye ummustum. Belki ara vermek gerekiyordur vücut alismasin diye. Esnemeler de bana cok iyi geldi inanilmaz esneklik kazandim. Sunu da ekleyeyim ben kardio ile birlikte yaptim. Sabah kardio aksam call seklinde.

Hiç plates gibi falan değil ve hiiiç sıkıcı değil. Gerçekten hayatımda ilk defa böyle içimden geliyor spor yapmak. Çünkü etkilerini hemen bir haftada, bir kaç günde görmeye başlıyorsun. Bir de bir hareketi yapıyorsun bu sefer başka bir bölgeyi çalıştıran harekete geçiyosun. O yüzden de çok yormuyorsun aynı bölgeyi üst üste. Bu da gayet iyi. İlk günler çok zor hayatta yapamam gibi geliyor ama alışıveriyor insan hemen.
dun indirdim denedim aslında işe yaraması cok güzel ama ben bu öğretmensiz yapamıcm galiba.. bedenini tanımamak çok kötu aynaların önunde calışılcak alan yok buyuk bi evim olursa 1 odayı ayna yapıcam boydan boya hea :KK70: sakatlancak gibi oluyorum sanki doğru yapmıyorm platestede öyle oldu:KK61:.. önce kilo mu verilmeli acaba bilemedim koşu bandına çıkıyım yada ayrobik gibi bişi çok sağol ama ilgilendin teşekkür ederim..

dun indirdim denedim aslında işe yaraması cok güzel ama ben bu öğretmensiz yapamıcm galiba.. bedenini tanımamak çok kötu aynaların önunde calışılcak alan yok buyuk bi evim olursa 1 odayı ayna yapıcam boydan boya hea :KK70: sakatlancak gibi oluyorum sanki doğru yapmıyorm platestede öyle oldu:KK61:.. önce kilo mu verilmeli acaba bilemedim koşu bandına çıkıyım yada ayrobik gibi bişi çok sağol ama ilgilendin teşekkür ederim..
Böyle hissetmen gerçekten çok çok normal. Kilo vermen gerekmiyor öncesinde inan bana. İlk yapışlarda herkes senin gibi hissediyor. Ben ilk yaptığımda yani değil hareketlerde 100ü tutturmak o pozisyona bile anca gelebiliyordum bir kaç kez yapıp yatıyordum sonra. Daha çok da yatıyordum:KK70: Onlar mis gibi ikiye katlanıverirken, bacaklrını en yukarı kaldırırken rahatça benim yaptığım çok komik kalıyordu. İlk yaptığımda böyle olmaz yapamıyorum dedim bir ay denemedim bir daha. Şimdi keşke bırakmasaymışım diyorum kim bilir nasıl olacaktım. Sakatlanacak gibi oluyorsan daha basit yap hareketleri. Bacağını koltuğun üst kısmına değil küçük bir sehpaya koy mesela kaldırırken. Yapabildiğin kadar yap herşeyi. Gerçekten inanamayacaksın bir hafta sonra herşeyi yapabildiğinde.

Böyle hissetmen gerçekten çok çok normal. Kilo vermen gerekmiyor öncesinde inan bana. İlk yapışlarda herkes senin gibi hissediyor. Ben ilk yaptığımda yani değil hareketlerde 100ü tutturmak o pozisyona bile anca gelebiliyordum bir kaç kez yapıp yatıyordum sonra. Daha çok da yatıyordum:KK70: Onlar mis gibi ikiye katlanıverirken, bacaklrını en yukarı kaldırırken rahatça benim yaptığım çok komik kalıyordu. İlk yaptığımda böyle olmaz yapamıyorum dedim bir ay denemedim bir daha. Şimdi keşke bırakmasaymışım diyorum kim bilir nasıl olacaktım. Sakatlanacak gibi oluyorsan daha basit yap hareketleri. Bacağını koltuğun üst kısmına değil küçük bir sehpaya koy mesela kaldırırken. Yapabildiğin kadar yap herşeyi. Gerçekten inanamayacaksın bir hafta sonra herşeyi yapabildiğinde.

Evet sana katiliyorum, ilk yapislarda hareketleri 100 tekrar degil yapabildigin kadar yapmak ve yavas yavas esnemeye alismak cok önemli. Her spor programinda ilk birkac yapisi alismaya ayirmak lazim. Ben spor ve yoga da yaptigim halde call dan sonra inanilmaz esnek oldum.

ay gercekten mi akşama tekrar o zaman :KK49: alıyımmı önce vüct ölçülerimi =)

X