Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ben de aksine kalçamın küçülmesini istiyorum :KK43:

Küçülmesi için, kardiyoda eklenirse hem küçülür hem de daha güzel şekil alır. Ama kilo sorunu olmayan birisinde nasıl bir etki olur acaba. Olan da gider mi, yoksa şeklini koruyup daha güzel mi yapar. :KK37::KK37::KK37:

Ben kalça küçültecek diye kalça hareketlerini yapmaya çekiniyorum. Sadece karın hareketlerini yapıyorum. Acaba yapsam mı, bu yorumu okuyunca. :KK1:

Eki Görüntüle 1200942

Şu hareketi atlasam, yapmasam, belki hacimlenmesini engellemez. Düz bir kalça istemiyorum.

Kedi83 bu videolari nereden buldun bende altyazili video ve resimler9n linki acilmadi, hem yenilere hem eskilere baktim?

Kedi83 bu videolari nereden buldun bende altyazili video ve resimler9n linki acilmadi, hem yenilere hem eskilere baktim?

Bende de açılmıyordu video, video dönüştürme programıyla değiştirdim o şekilde açabildim. Özelden mailini at, yollayayım.

Küçülmesi için, kardiyoda eklenirse hem küçülür hem de daha güzel şekil alır. Ama kilo sorunu olmayan birisinde nasıl bir etki olur acaba. Olan da gider mi, yoksa şeklini koruyup daha güzel mi yapar. :KK37::KK37::KK37:

forumlardan okuduğum kadarıyla bir kısım insan düzleştirdiğini yuvarlak hatlarını kaybettiğini bir kısmı da kaldırıp çok güzel şekkillendirdiğini yazmıştı anlamadım ki ben de . ama yapıp sonuç alanlar bu soruya cevap versinler lütfen

lotus merhaba ve tüm arkadaşlar.ramazan hayırlı uğurlu olsun hepimize.ben aranıza yeni katıldım.9 güm 10 günde 10 yaş gençleş callenetics programını yaptım.4 gün ara verdim.biraz tembellik biraz bazı işlerim çıktı.şimdi ne yapmam gerekiyor
1-10 günde 10 yaş gençleş programına baştan mı başlamam gerekiyor ve kaç gün yapmalıyım?
2-10 günde 10 yaş gençleş programından sonra süper callanetics programına mı geçmem gerkiyor yoksa hep liko vermek hem sıkılaşmak istediğim için evelition ve cardio programına mı geçmem gerekiyor?
3-eğer önce süper callaneticsi yapacaksam kaç gün yapmam gerekiyor?.

lütfen sırayla anlatın çok kafam karıştı .

hepinize fit günler diliyorum

Misafirler sebebiyle bu saate kaldı ama yaptım. 10/4 dün yapamadığım için bir gün ara vermiş oldum. Olsun kayıp olarak görmüyorum kasların dinlenmeye de ihtiyacı var. Bu gün daha iyi esnediğimi hisettim. Yaptıkça hareketleri de daha iyi anlıyorum sanki.

Daha önce bi 6 ay kadar yaptım ben bu progaramı. daha 2. ayda 4 cm basenden incelmiştim. yediklerime de dikkat etmediğim halde. bırakınca yine saldı kendini. bu ara yeniden başlamayı düşünüyorum :) gerçekten çok etkili bi spor. tavsiye ederim düşünenlere.

Daha önce bi 6 ay kadar yaptım ben bu progaramı. daha 2. ayda 4 cm basenden incelmiştim. yediklerime de dikkat etmediğim halde. bırakınca yine saldı kendini. bu ara yeniden başlamayı düşünüyorum :) gerçekten çok etkili bi spor. tavsiye ederim düşünenlere.

6 ay çok güzel bir süre baya azimlisiniz anlaşılan :) vücudunuzda ne gibi değişiklikler oldu bu 6 ayda

kızlar ya ben bugün callanetics 10saatte 10 yaş gençleşte 21. günümü tamamladım basen bacaklar özellikle de karında gözle görülür değişim var ama ben özellikle bacaklarımın incelmesini istiyorum, yelser bana 3 ayda bu videoyla bacaklarının inceldiğini söylemiştin şimdi ben bu videoya devam mı edeyim, yoksa evolution falan mı yapayım

Merhaba kızlar !!! :)
Ben kalçamı eritmek istiyorum. Yapan arkadaşlar bana tavsiyede bulunabilirler mi ? Kaç gün yapmalıyım ? İyi sonuçlar için ne gerekli ?

Bu arada Gögüsleri küçülüyor mu yada kol sarkmasnı gideriyor mu ?
Göğüsleri küçültmez toparlar sıkılaştırır.doğal olarak aynı etki kollar içinde geçerli.

lotus merhaba ve tüm arkadaşlar.ramazan hayırlı uğurlu olsun hepimize.ben aranıza yeni katıldım.9 güm 10 günde 10 yaş gençleş callenetics programını yaptım.4 gün ara verdim.biraz tembellik biraz bazı işlerim çıktı.şimdi ne yapmam gerekiyor
1-10 günde 10 yaş gençleş programına baştan mı başlamam gerekiyor ve kaç gün yapmalıyım?
2-10 günde 10 yaş gençleş programından sonra süper callanetics programına mı geçmem gerkiyor yoksa hep liko vermek hem sıkılaşmak istediğim için evelition ve cardio programına mı geçmem gerekiyor?
3-eğer önce süper callaneticsi yapacaksam kaç gün yapmam gerekiyor?.

lütfen sırayla anlatın çok kafam karıştı .

hepinize fit günler diliyorum:KK3:
Biraz geç cevaplayabildim.
1-evet baştan yapsan daha sağlıklı bi sonuç alırsın.
2-10 günde 10 yaş gençleş yapıp hareketleri kolay yapılır hale geldikten sonra amacın kilo da vermekse evo ve cardioyu dönüşümlü yapmalısın.amacın sadece Sıkılaşmaksa süper ile devam edebilirsin.
3-bu egzersizde sayı yok amacına göre program seçip seçtiğin programı kolay yapabilir hale gelinceye dek yada hedefine ulaşana dek yaparsın.

bugün 4. yü yaptım belimde 2 cm incelme var ölçüyorum habire :KK70: ama bacaklarımda bi değişim yok henüz lahana çorbası diyetide yapıyodum teyzemlerde kaldğmız için 4. gün bıraktım birazda fazla kaçırdım ama yinede 2 kilo gitmiş :) incelme ondan mı callandanmı bilmiyorum sper callenetics nasıl bişeyçok merak ediyorum bunu 1 ay yaptıktan sonra plates yapmak istiyorum
Incelme kilodan da olabilir ama sonuç görmek için acele etme 4. Gün sonuç görenek için henüz erken.

10/2 çok zorlandım hakikaten kilolu iken yapmak daha zor bir de hava sıcak dünyanın terini attım diyebilirim. Ancak daha iyi esnedim bugün en azından hakkını verdim. Yapan arkadaşlara bir sorum olacak hips and behinds kısmındaki hareketleri rahat yapabiliyor musunuz ben çok zorlanıyorum. Özellikle bacak uzatılan kısımda yapamıyorum bir türlü bacaklarım titriyor. Normal mi acaba?
Normal titremen.kilolu olmanın ses avantajı var ama zamanla alışacaksın.

[sıze=2]
siz yemek düzeninizde bir değişiklik yaptınız mı diyet vs gibi bir şey?
[/sıze]
Hayır o ilk değişim zamanında yapmadım ama kilo vermediğim dönemde çok daha fazla vermiş gibi oldum.

kızlar ya ben bugün callanetics 10saatte 10 yaş gençleşte 21. günümü tamamladım basen bacaklar özellikle de karında gözle görülür değişim var ama ben özellikle bacaklarımın incelmesini istiyorum, yelser bana 3 ayda bu videoyla bacaklarının inceldiğini söylemiştin şimdi ben bu videoya devam mı edeyim, yoksa evolution falan mı yapayım
Amacın Sıkılaşmaksa süper ile devam etmeni öneririm.

kızlar merhaba, ben de başlamak istiyorum ama nereden indireceğimi bir türlü bulamıyorum. Daha doğrusu verilen linklerden bir türlü indiremiyorum... Yardımcı olursanız çok sevinirim :/

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bende basladim fakat hips and behindsde diger bacagi arkaya dogru tutup diz hafif havada duran hareket yani 1. Hareketi imkani yok yapamiyorum bu yuzden digerlerinide yapamiyorum acaba kolayda ben mi yanlis yapiyorum yardimci olur musunuz hala buradaysaniz :KK43:

Ben de sonunda başladım nihayet Callanetics e :) 10/1 bugün kilom 52.2 tartıldım başlangıç olarak. Hedeflediğim kilo 46 diyette yapıyorum Callanetics i vücudumu sıkılaştırmak için yapıyorum özellikle göbek bölgesi düzleşse harika olacak. Ayrıca yürüyüşe de başladım kilo vermeme yardımcı olsun 10 gün de hedefim 2 2,5 kilo bakalım inşallah veririm. Hareketleri yaparken bugün acemlik neresi sıklaşacak nereye ne yapıyor bazı hareketlerde anlamadım neyseki Türkçe dublaj yüklenmiş gerçekten ekleyen arkadaşa teşekkür ederim. Hiç anlamazdım yoksa.

Ben de sonunda başladım nihayet Callanetics e :) 10/1 bugün kilom 52.2 tartıldım başlangıç olarak. Hedeflediğim kilo 46 diyette yapıyorum Callanetics i vücudumu sıkılaştırmak için yapıyorum özellikle göbek bölgesi düzleşse harika olacak. Ayrıca yürüyüşe de başladım kilo vermeme yardımcı olsun 10 gün de hedefim 2 2,5 kilo bakalım inşallah veririm. Hareketleri yaparken bugün acemlik neresi sıklaşacak nereye ne yapıyor bazı hareketlerde anlamadım neyseki Türkçe dublaj yüklenmiş gerçekten ekleyen arkadaşa teşekkür ederim. Hiç anlamazdım yoksa.

Ama callanetics kilo verdirmiyor. Hatta belki de aldırır. Kas şişmesinden dolayı ilk başta kilo almış gibi çıkar tartıda. Tabi sonra değişir yani normale döner. Ama dediğim gibi sonra :) :KK66:

Ama callanetics kilo verdirmiyor. Hatta belki de aldırır. Kas şişmesinden dolayı ilk başta kilo almış gibi çıkar tartıda. Tabi sonra değişir yani normale döner. Ama dediğim gibi sonra :) :KK66:

Biliyorum Callan ı göbek ve simit bölgesi sıkılaşsın diye yapıyorum kilo vermek için yürüyüş başladım ayrıca diyette var bakalım :) Gitsin şu son 6 kilocuk

Biliyorum Callan ı göbek ve simit bölgesi sıkılaşsın diye yapıyorum kilo vermek için yürüyüş başladım ayrıca diyette var bakalım :) Gitsin şu son 6 kilocuk

İnşaallah verirsin hemencecik :)
Kilo vermek için tae bo'yu öneririm. Youtube'a yazarsan çıkar. Bi de yoğurt kürü var.
Onu da anlatayım hemen; 1 kase yoğurt+ 1 çay kaşığı tarçın+ 1 çay kaşığı zencefil+ 1 çay kaşığı zerdaçal
Aslında bununla ilgili birisi konu açmış oeaya bakabilirsin
Konunun adı: günde 500 gram verdiren yoğurt kürü
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :KK66:

İnşaallah verirsin hemencecik :)
Kilo vermek için tae bo'yu öneririm. Youtube'a yazarsan çıkar. Bi de yoğurt kürü var.
Onu da anlatayım hemen; 1 kase yoğurt+ 1 çay kaşığı tarçın+ 1 çay kaşığı zencefil+ 1 çay kaşığı zerdaçal
Aslında bununla ilgili birisi konu açmış oeaya bakabilirsin
Konunun adı: günde 500 gram verdiren yoğurt kürü
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :KK66:

O küre de bakim bir çok sağol :) Tarçın yoğurt zaten harika.. Önümde bir ay var rahatım ne kadar verirsem kardır benim için :) Sporu yavaş yavaş arttıracağım vücudum alışsın sonra birden kesiveriyorum.

X