- 16 Aralık 2012
- 7
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Başlamak istiyorum Callanetics'e fakat internette bir yerde okudum. Popoyu düzleştiriyor diye. Yani ben çıkıklığının kaybolmasını istemiyorum sadece bacaklarımın incelmesini ve basenimin gitmesini istiyorum. Yani bunları alt beden olurak söylüyorum tabi yoksa normalde çok olmasa da kilolu biriyim :) Yapan oldu mu 10 saate 10 yaş gençleştiren programı??
Bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim :)
10 seans yap, 10 seansta kimsenin dötü kaybolmaz :) ben yaptım ama başka sporlar da yapıyorum, kendi vücuduma göre ayarlıyorum ne yapacağımı.
birkaç kez deneyince hangi hareketin nereni çalıştırdığını görürsün, istemediğini programdan çıkarırsın.
Teşekkür ederim :) Bende spor salonuna da gidiyorum, Jillian da yapıyorum bide Callanetics'i deneyeyim bakalım. Teşekkürler tekrardan :)
jillian yapıyorsan callanetics yapman süper olur hatta. jillian'ın kasları şişirme ihtimali var, callanetics stretching şeklinde olduğu için dengeliyor. tabi bu benim görüşüm bu arada.
jillian yapıyorsan callanetics yapman süper olur hatta. jillian'ın kasları şişirme ihtimali var, callanetics stretching şeklinde olduğu için dengeliyor. tabi bu benim görüşüm bu arada.
kolları sıkılaştırmak için ne önerirsin camamber? callanetics kol için yeterli değil gibi yoksa yeterli mi? dumbbell nasıl fikir? revoflex diye bi alet var birçok bölgeyi çalıştırıyor gibi görünüyor ne dersin ?
Eki Görüntüle 1095737 benim isteklerim şunlar canım, kollarım biraz incelsin ama aynı zamanda sıkılaşsın.triceps sımsıkı olsun ama biceps de belirginleşsin. yani kaslı ama kalın görünmeyen kollar istiyorum. kolu hem inceltip hem de zarif kalarak kasların kendini göstermesi mümkün müdür dersin? ama en önemli hedefin ne dersen tricepsin toparlanması sımsıkı olması derim.kendimi de çok zorlamadan 2 aylık dönemde neler yapayım? omuz genişliğimden memnunum bu arada. dambıl fobisi de ne oluyo
not: kollarımı şu anda kalın buluyorum,önce inceltip sonra kaslandırmak istiyorum.yani şu haliyle kas yapmaya kalkarsam çirkin duracak muhtemelen,şişecek.
fazla kilon var mı peki? spor daha çok şekillendirmeye ve sıkılaştırmaya yarar. yani benim triseps spor yapmayı bıraktığım için bıngıl bıngıl oldu, ama fazla kilom az. sporla düzeltebilirim ancak.
triseps için dediğim gibi callaneticsin 2. hareketi olan hareket kadar etkili olanını yapmadım şu ana kadar. günde 2 kez yapılabilir o hareket 100er kere. alet falan da gerekmiyor, uyanınca ve yatmadan önce yaparsın 2 dk sürmez.
onun dışında ebru şallı'nın tuzluk hareketi ve çeşitli şınav hareketleri... ebru şallı'nın hemen her dvdsi youtube da var, ordan beğendiğin kol hareketlerini de seçebilirsin bütün dvdyi yapmak istemiyorsan.
işte dumbbell kullanırsam kollarım kalınlaşır diye korkuyorum, şimdi birisi gelip yazar kesin dumbbell den korkmayın kadınlar çok kolay kas yapamaz diye... doğru, ama benim istediğim kol öyle değil. ebru şallı ağırlık kullanmayı abartmıştı bir ara kolları şişmişti, ilk dvdlerindeki kollarını daha güzel buluyorum mesela. tabi zevk meselesi, mesela jillian gibi vücudum olsun istemem ama öyle vücut isteyen çok kadın var. ben o yüzden sporcu erkek gibi 0 yağla beslenmiyorum, zeytinyağı ceviz badem sürekli tüketiyorum.
aa bir de torrentten veya youtube dan 10 minute pilates diye bir şey bulabilirsen onun 10 dklık kol videosu var (ağırlık kullanıyor ama biseps az çalıştırıyor)
merhaba, öncelikle elinize sağlık ben 1 hafta önce aletli pilatese başladım haftada 3 gün gidiyorum acaba diğer gitmediğim günler de evde callanetics yapsam yanlış bi durum olur mu sizce
Canım azıcık dayan ilk 3-4 gün çok zor geliyo ama inan daha sonra çok rahat yapıyosun hepsiniLotus sana helal olsun diyorum. Ben biraz yapıyorum sonra dayanamıyorum. Kaç defa oldu başladım başladım bıraktım. Çok zor. Özellikle karın egzersizleri. Dayanamıyorum. Karnımın içi çok acıyor. Bacaklarım da çok yanıyor. Yani her harekette bir yerlerim yanıyor.
Tabiki yapabilirsin faydasını mutlaka görürsün.merhaba, öncelikle elinize sağlık ben 1 hafta önce aletli pilatese başladım haftada 3 gün gidiyorum acaba diğer gitmediğim günler de evde callanetics yapsam yanlış bi durum olur mu sizce
Callanetics yapmış insanların fotoğraflarına bakarsan eğer bu düzleşmenin gerçek olmadığını rahatça anlayabilirsin.Merhaba kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Başlamak istiyorum Callanetics'e fakat internette bir yerde okudum. Popoyu düzleştiriyor diye. Yani ben çıkıklığının kaybolmasını istemiyorum sadece bacaklarımın incelmesini ve basenimin gitmesini istiyorum. Yani bunları alt beden olurak söylüyorum tabi yoksa normalde çok olmasa da kilolu biriyim :) Yapan oldu mu 10 saate 10 yaş gençleştiren programı??
Bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim :)
Fikrin doğru canımjillian yapıyorsan callanetics yapman süper olur hatta. jillian'ın kasları şişirme ihtimali var, callanetics stretching şeklinde olduğu için dengeliyor. tabi bu benim görüşüm bu arada.
merhabalar bende araştırmalarım sonucunda sıkılaşmaya ve vücut şekillenmesine yönelik en etkili sporun callenetics olduğuna karar kıldım
pazar günü 1 saatlik programını yaptım dün akşamda 20dakikalık olanını çünkü öncesinde 1 saat yürüyüş yapmıştım.ben hergün farklı sporlar yapmayı seviyorum.mesela bugünde tuğba özay videosu çalışacam birgün durup birgün callenetics yapcam sizcede uyarmı
merhaba, ben de callanetics videoları arıyorum.sen nereden bularak çalıştın teoson?ilk sayfadaki linkler çalışmıyor.
Ilk sayfadaki linklerimiz çalışıyor.Merhaba, ben de callanetics videoları arıyorum.Sen nereden bularak çalıştın teoson?İlk sayfadaki linkler çalışmıyor.
Ilk sayfadaki linklerimiz çalışıyor.
Siz başka problem yaşıyor olmalısınız tam olarak ne sorun yaşadığınızı nasıl bir hata veya uyarı ile karşılaştığınızı yazmanız durumunda size yardım edebilirim