- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
Ücretli değil.indirme işlemini aşama aşama anlattım lütfen ona bakarak yap indirirsin o şekildelotus 35
evet canım gördüm linkleri ama indiremiyorum.ücretlimi buradan inidirmek.
denemeye devam edicem bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ücretli değil.indirme işlemini aşama aşama anlattım lütfen ona bakarak yap indirirsin o şekildelotus 35
evet canım gördüm linkleri ama indiremiyorum.ücretlimi buradan inidirmek.
denemeye devam edicem bakalım.
Ilk sayfada çalışma programı başlığı altında yazmıştım.ama yine yazayım.10 saatte 10 yaş gençleşi hareketleri rahat yapabilene dek yapmalısın.amacın sadece Sıkılaşmaksa hareketlere alıştıysan super ile devam edebilirsin.merhaba
bende callanetics yapmak istiyorum ancak bir sorum olacak
ilk önce hangisini indirip yapmaya başlayacağımı anlamayamadım
süper callanetics
callanetics EVOLUTİON
cardio callanetics
önce hangisinden başlamam gerekli ne kadar yapmam gerekli lütfenn yardımcı olurmusunuz
diyelim ki 10 yaş gençleş ile başladım o kaç gün yapılacak
süper kaç gün
evolution kaç gün
lütfen ayrıntılı bilgi verirmisiniz bir an önce indirip başlamak istiyorum
Ücretli değil.indirme işlemini aşama aşama anlattım lütfen ona bakarak yap indirirsin o şekilde
Tüm partlarını indirmediğin için hata veriyordur.yine ben
lotus ilkini indirdim çok şükür
ama süperde dahil diğerleri inmiyor hata veriyor sürekli
indiriyor ama açılmıyor anlamadım gitti.
Ilk sayfada adım adım indirmeyi işlemini anlattım.slm herkeze bende araştırmalar sonucunda buldum bu egzersiz programını ilk defa başlayacam ama indiremedim yardımcı olursanız sevinirim,
Tüm partlarını indirmediğin için hata veriyordur.
canım indirip formatını değiştirip tekine uygun hale getirirsen tabiki izleyebilirsinLotus bu videolari tele indirip telde izleyebilir miyiz.yani acilir mi video.cevaplaersan cok sevinirim canim.sagol
Kontrol edip dönücemlotuscum canim ben evolution i yapiyorum ama bebekten dolayi cok vaktimi aliyor
. dedim bari su 20 dk lik bölgesel calismalari indireyim.
ama birde baktim ki sadece hip and behind ve stomach var.
ama aciklamanda bacak da var demissin.
bacak icin bölgesel yok mu acaba.
Evet o videoya ait tüm partları indirmen gerekiyor.lğtgrn ilk sayfayı dikkatli okuyun.yoksa zaman kaybediyorsunuz yada vazgeçiyorsunuz indirmekten.yazık oluyo.merhaba Lotus,
ben de cardio ve evolution u indirmeyi başaramıyorum.
Yoksa tüm partlar indikten sonra mı açılacak.
ben bir partı indiriyorum açmaya çalışıyorum açılmıyor.
:26:
Bit an önce başlamanı tavsiye ederim.Kişiye, kas oranına, daha önce spor yapıp yapmadığına bağlı olarak alınan sonuçlar değişiyor.Ben de callanetics yaapmaya başlayacağım bir ayda nasıl bir sonuç elde edebilirim? :what::what:
Aaa canım hoşgeldin özledik seni.bebişin nasıl? Sen çok iradelisin eminim istediğin kadar kilo verirsin arasıra yaz mutlaka kocaman öperimmmmHerkese merhaba
Sevgili lotus ben geldim!!!
Foruma yazmaya işler güçler dolayısıyla fırsat bulamasam da hala Callanetics yapıyorum.
Verdiğim kiloları geri almadım. 76 kiloya sabitlendim. Veee egzersizler sayesinde taşşş gibiyim.
Yaza kadar bir beş kilo daha versem yetecek. Verir miyim, elbette vereceğim.
Öperim.
Canım harektleri dikkatlice yapıyomusun? aradan zaman geçince hareketleri tam anlamıyla yapmayı unutabiliyoruzSlm kızlar. Ben daha önce callan ile çok iyi sonuçlar almıştım. Şimdi yapmak için kolları sıvadım. 6. Günün ama 5 defa yaptım. Aynaya bakınca fark var gibi ama ölçümlerim aynı. Daha önceki deneyimim de hemen ölçüler fark etmişti bu defa neden böyle oldu ki (
callan kızları bahar geliyo sermediniz inşallah Bu aralar sayfamıza çok fazla giremiyorum ofiste işler ve evde derslerim ve ev işlerim derken çok yoğun bir tempoda gidiyorum şikayetçi değilim gerçi 2-3 günde bir mutlaka girip mesajlarınıza cevap veririm merak etmeyin.hepinizi kocaman öper fit günler ve aynada kendinize bakarken mutlu yüzler görmenizi dilerim
Bit an önce başlamanı tavsiye ederim.Kişiye, kas oranına, daha önce spor yapıp yapmadığına bağlı olarak alınan sonuçlar değişiyor.
Aaa canım hoşgeldin özledik seni.bebişin nasıl? Sen çok iradelisin eminim istediğin kadar kilo verirsin arasıra yaz mutlaka kocaman öperimmmm
Canım harektleri dikkatlice yapıyomusun? aradan zaman geçince hareketleri tam anlamıyla yapmayı unutabiliyoruz
O yüzden etkisi az olabilir yada tel dönemi vs yakın olabilirirsin ödem sebebiyle ölçülerinde değişiklik olmamış olabilir.