Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun efsuncum3-4 gündür nezle ve griple boğuşmama rağmen 1 gün fire vermedim çok şükür
insan inceldikçe o kadar mutlu oluyor ki istese de bırakamaz zaten
bir ay sonraki ölçülerimin beni gerçekten mutlu etmesi için gayret ediyorum
hiç bir şey kendiliğinden olmuyor, çaba sarf etmek, emek vermek gerekiyor
İlk 3 ayı koşu bandı ve son bir ayı callanetics olmak üzere 4 beden incelmişim, süper bir duygu
daha da incelmem lazım, bundan sonra hiç bırakmadan devam ederim inşallah...
Myzt çok güzel gidiyosun tebrik ederim16 tamamadır incelmeye devam
Nasıl bi sorunla karşılaştığını açıkça net yazarsan yardımcı olurum arkadaşım.Arkadaşlar yeni üyeyim ve de iflahım kesildi indirmeye çalışmaktan. Olmuyo bi türlü😞😞😞 lütfen biriniz bana gönderir mi🙏🙏🙏🙏🙏
Hayırlı kandiller canımPeygamber Efendimiz (Salllallahu Aleyhi Ve Sellem) şöyle buyurmuştur: Kim bir mü'min kardeşine gıyabında (arkasından) dua ederse
Allah-u Zülcelal o kişiye bir melek görevlendirir. O melek, sen mü'min kardeşin için Allah'tan ne istediysen aynısı sana da olsun diye dua eder. (Müslim)
Dualarımızda birbirimizi unutmamak ümidiyle hayırlı kandiller...
Kardiyo callan yapabilir yada 10 saatte 10 yaş gençleş ve herhangi bir kardiyo egzersiz yapabilirsin.ilk sayfadaki bölgesel egzersizler işine yarayabilir.merhaba insanity yapmaya çalıştım ama nefes darlığım yüzünden doğru dürüst yapamadım 1 dk lık hareketlerin 15 sn si zor dayandım ciğerlerim yandı resmen o yüzden önce daha hafif olan egzersizlere başlayıp daha sonra zora doğru gitmek istedim bakınırken callanetics başlıklarına denk geldim neymiş diyip indirdim bugün 10 years younger olanı yaptım fakat kesmedi üzerine birşeyler daha eklemek istiyorum acaba cardiosu ile beraber yapabilir miyim veya başka bir egzersiz önerebilecek var mı
57dk lık video ama alışınca max30-35 dk da bitiyo17.saatimide yaptım şimdi. Artık daha çabuk bitmeye başladı hareketleri kavradım o konusurken ben bayağı ilerliyorum..
Videolar rar olarak sıkıştırılmış durumda iniyor o yüzden önce onu video olarak çıkarman gerekir ki ifile browser onu video olarak görüp açabilsin.Linkleri 5 part buldum, indiriyorum telefonumda ifile browser yüklü. Oradan aç diyo, ama oraya girince evet inmiş ama open in olmuyo😭😭😭😭
Bugün 21/21 tamamladım
yarın süpere başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
ölçülerimi 9 unda kontrol edeceğim...
Kardiyo callan yapabilir yada 10 saatte 10 yaş gençleş ve herhangi bir kardiyo egzersiz yapabilirsin.ilk sayfadaki bölgesel egzersizler işine yarayabilir.
ben de 2 aydır falan yapıyorum sanırım ama süpere geçmeye cesaret edemedim daha,karın hareketlerini yaparken bacağımı yere paralel tutmaya çalışınca bile sırtımda baskı hissediyorum.o yüzden klasiğin en zor hareketlerini de zorlanmadan yapınca süpere geçmeye karar verdim.karın hareketlerini falan o şekilde yapabildikten sonra mı geçtiniz süpere yoksa 21 gün tamamlandı diye mi onu merak ettim:44:
ben de 2 aydır falan yapıyorum sanırım ama süpere geçmeye cesaret edemedim daha,karın hareketlerini yaparken bacağımı yere paralel tutmaya çalışınca bile sırtımda baskı hissediyorum.o yüzden klasiğin en zor hareketlerini de zorlanmadan yapınca süpere geçmeye karar verdim.karın hareketlerini falan o şekilde yapabildikten sonra mı geçtiniz süpere yoksa 21 gün tamamlandı diye mi onu merak ettim:44:
Ben sadece karın hareketlerinde başımı uzun süre tutmakta zorlanıyordum, boynum yorulunca ellerimle destek veriyordum, şimdide öyle yapıyorum...
Kilo çizelgeniz gözüme takıldı, bu ne müthiş bir basarı. Neredeyse 18 kilo. Ne kadar zamanda verdiğinizi öğrenebilir miyim.
Ben 9 Eylülden beri dukan diyeti ve düzenli spor yaparak verdim 18 kiloyu, başlarda spor olarak koşu bandı kullanıyordum, 1 aydır call yapıyorum...
Gerçekten tebrik ediyorum. 4 ayda 18 kilo kesinlikle tebrik ederim. Karşılaştığınız olumsuzlar nelerdi? Ilk haftatalarda kilo verme nasıldı? Ya da kilo verme durduğunda motivasyonunu nasıl korudun?