Hayır canım vücut korumaya almaz callanda Sıkılaşma devam eder ama kilon Değişmiyorsa sıkılaşacağın kadar sıkılaşırsın.ama kilo vermeye devam edersen Sıkılaşma devam eder.ve devam ettiğin sürecede sıkılığını korursun. Bu arada kilo vermene ve callandan güzel sonuçlar almana çok sevindim.devamını dilerimCanim quick stomach videosunu gonderebilir misin yaklasik 40 gundur kardio ve evulation yapiyorum 5 kilo vermeme ragmen inanilmaz degisim var sadece biraz gobegim kaldi ilk defa bu kadar kucuk gobegim var esime kalsa biraz ara ver vucudun alisirsa incelemezsin diyo ama ben yapmadigim zaman vicdan azabi cekiyorum ve istedigim hale gelene kadar da devan etmeyi dusunuyorum birde diyette vucut kendini zaman zaman korumaya aliyoya call da da oyle bisey soz konusu mu yoksa na kadar yaparsak o kadar incelur miyiz gece gece ne cok konustum simdiden tesekkurker
10 saatte 10 yaş gençleş videosu aktif ve ilk sayfada linki var.diğerleri için de henüz vakit ayıramadım videolar çok uzun.birini yüklemek en az 1 gün sürüyor.Lotus bu linklerin hic biri aktif değil indirilmiyor ne zaman guncelliceksin?
Bazen bende mi sorun var diye düşünüyorum, demek sende de oluyordu, inşallah zamanla bende alışırım.
1 ay düzenli yaptın mı? İnceldiğini hissediyor musun, başlamadan ölçülerini almış mıydın?
1 ay omustur. 6 gun yaptım 1 gun dınlendım bır ıkı sefer atlamısımdır sadece. zaten bır hafta gectıkten sonra yapmadan duramıyorsun alıskanlık oluyor zor gelmıyor:) yanlarım,belim acaıp inceldi farkedılıyor. arka kısımlarda oyle,sırtımm falan ama göbeğim gitmediyalnız iştahım acıldı cok yedım 2-3 hafta o yuzden ölcu almadım moralım bozulmasın dıye ama baslangıc ölçumu biliyorum. bıraz vakıt gecsın alıcam ölçü.
Beklerim donukpudracımlotuscum hala azimle burda yardımcı olman çok hoşben çok boşladım ve tembelleştim .
en kısa sürede dönmek istiyorum yine
Ilk sayfada 10 saatte 10 yaş gençleş videosunun linki var indirebilirsiniz.kızlar selam,
videoları bana da gönderebilir misiniz lütfen
Superi yarın yükliycem canımarkadaşlar lütfen biri bana super call videosunu göndersin lütfen yaa
nasıl gidiyo çalışmalar bakalım
Linkler tamamdır.Güle güle kullanın.İhtiyacı olanlar indirsin mutlaka!!!
Yalnızca bu ay sonuna kadar linkleri yayınlıycam.Daha sonra haftada 1 kez çarşamba günleri sadece özelden link atıcam.Bilginiz olsun
Çünkü üye olmayanlar da sayfamıza ulaşıp linklerden faydalanıyor, binlerce defa indirilme işlemi yapıldığı için linkler bozulabiliyor. Mesela toplamda 3706 defa indirilme işlemi sonrası linkler bozulmuştu.
Callanetics gerçekten güzel ve etkili bir proğram.. ^^
Ancak ben sıkılıyorum yaparken ya hareketli sporlarla daha iyi anlaşıyorum onun için şimdilik yapmıyorum ama ileride yeniden bir göz atabilirim.. ^^
CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR linkindeki video Türkçe dublaj mı?
Değil ise ve isteyen varsa benim elimde var yükleyebilirim size. '',
Üstteki mesajlarımı okumadınız sanırım?! Yada ilk sayfamıza hiç uğramadınız???? ilk sayfada link var istediğiniz videonun.ordan yükleyebilirsiniz.Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz, ben bir türlü türkçe dublaj cd yükleyebileceğim bir link veya satın alabileceğim bir yer bulamadım.
Emeğinize sağlık :) Aslında bu bir aydan sonra torrent üzerinden indirmek ilk sayfada anlatılırsa, belki tek tek uğraşmanıza gerek kalmaz. Diğer türlü çok uğraştırıcı sizin için :)
Sevgili yüsra; ilk sayfada benim fotom var soruna en güzel en tatminkar cevap olsa gerek.ayrıca netten callanetics before after diye görsellerde arama yap.karşına çıkan resimler seni callanın ne kadar etkili bi egzersiz olduğu konusunda ikna edicektirdüzenli yapıp olumlu sonuç alan arkadaşlarımız varmı acaba merak ediyorummm...:44:
sahii ilk fotodaki senmiydinn... bayaa fark etmis dssene
Sevgili yüsra; ilk sayfada benim fotom var soruna en güzel en tatminkar cevap olsa gerek.ayrıca netten callanetics before after diye görsellerde arama yap.karşına çıkan resimler seni callanın ne kadar etkili bi egzersiz olduğu konusunda ikna edicektir