- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
Kesinlikle en kısa sürede eki gösteren bi egzersiz bu bence.Ben de yapmak istiyorum ama hep üşeniyorum oysa beş gün yapmıştım bir kere nasılda hemen etki etmişti...
Canım ilk sayfada çalışma programı başlığa göz at yardımcı olucaktır sana.sahii ilk fotodaki senmiydinn... bayaa fark etmis dssene
Indirip basliyim bu arada. Yalniz seyi soracaktim, birkac link vermissn. Ilk baslarken callan 10 gunde 10 yas uygulayacm. Ondan sonra ve sonraki gunler???? Degerli vaktini bana birazcık anlatmaya ayirabilir msn
Canım 10 saatte 10 yaş gençleş tüm vücudu sıkılaştırıyor.benim ibs yani huzursuz bağırsak problemim de vardı o yüzden karnında çok güzel etkisini yaşadım callanın çok iyi geldi bana.keşke tam karşıdan olan fotomu da koysaydım bacak ve baldırlara ne kase etki ettiğini çok açık görebilirdin.kesinlikle ilk 5-6 gün içinde bacaklarımın arası açılmaya başladı.benim karnım yok baldırlarım çok kalın ve gevşek oturunca yayılıyolar. seninde o fotolarda göbeğinde baya bi küçülme olmuş ama baldırlarda pek bi değişiklik yok. diğerlerini de yapmış biri olarak bana hangi programı önerirsin baldırlar için? Callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş daha çok göbeğe ve popoya yönelik bi program sanırsam
Spor yapıyormuşsun gibi gelmeyene dek yani hareketler çok kolay geldiği zaman dek 10 saatte 10 yaş gençleş yapmanı tavsiye ederim