Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Ben de yapmak istiyorum ama hep üşeniyorum :KK43: oysa beş gün yapmıştım bir kere nasılda hemen etki etmişti...
Kesinlikle en kısa sürede eki gösteren bi egzersiz bu bence.
sahii ilk fotodaki senmiydinn... bayaa fark etmis dssene
Indirip basliyim bu arada. Yalniz seyi soracaktim, birkac link vermissn. Ilk baslarken callan 10 gunde 10 yas uygulayacm. Ondan sonra ve sonraki gunler???? Degerli vaktini bana birazcık anlatmaya ayirabilir msn
Canım ilk sayfada çalışma programı başlığa göz at yardımcı olucaktır sana.

benim karnım yok baldırlarım çok kalın ve gevşek oturunca yayılıyolar. seninde o fotolarda göbeğinde baya bi küçülme olmuş ama baldırlarda pek bi değişiklik yok. diğerlerini de yapmış biri olarak bana hangi programı önerirsin baldırlar için? Callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş daha çok göbeğe ve popoya yönelik bi program sanırsam
Canım 10 saatte 10 yaş gençleş tüm vücudu sıkılaştırıyor.benim ibs yani huzursuz bağırsak problemim de vardı o yüzden karnında çok güzel etkisini yaşadım callanın çok iyi geldi bana.keşke tam karşıdan olan fotomu da koysaydım bacak ve baldırlara ne kase etki ettiğini çok açık görebilirdin.kesinlikle ilk 5-6 gün içinde bacaklarımın arası açılmaya başladı.
Spor yapıyormuşsun gibi gelmeyene dek yani hareketler çok kolay geldiği zaman dek 10 saatte 10 yaş gençleş yapmanı tavsiye ederim :KK34:

indirmeye başladım bugün, bakalım ne olcak.. yalnız linkleri arka arkaya aynı anda indiremiyoruz :KK43: biri tam anlamıyla inmeden diğerine geçemiyoruz:KK14:

Nasıl gidiyor hanımlar, pazar günlerini dinlenme günü yapıyorum, güzel gidiyor, 21 i tamamlamayı heyecanla bekliyorum

Benim problemim belden aşağısı, belim bayağı ince, göbekte pek sorun yok, basen ve üst bacak sorunlu, onlardan da kurtulurum inşallah

Ben indirdim ama pc de açamıyorum, pc yeni program gerekiyor açmak için ama bir sürü program yükledim olmadı,

denemeye devam, olacak inşallah...

Son düzenleme:
CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk.
DepositFiles
(Video 5 parttan oluşuyor tüm partları indirip videonuzu açmanız gerekiyor video tek parça halinde açılacak.İndirme ve dosyayı açma işlemini yukarıda detaylı yazdım)

CARDİO CALLANETİCS : Bu kilo vermek isteyen kişiler için ideal.Yağ yakımı çok hızla sağlanıyor.Bale,yoga ve aerobik karışımı.
DepositFiles
(Video 4 parttan oluşuyor tüm partları indirip videonuzu açmanız gerekiyor video tek parça halinde açılacak.İndirme ve dosyayı açma işlemini yukarıda detaylı yazdım)

bunlar açılmıyor ve inmiyor lütfen güncelleyin :KK5: birde winrardan videoyu çıkartma işlemini yapamdm :KK5::KK5:

Ve azmin zaferi sonunda açabildim yaşasın, paylaşımlar için çok teşekkürler lotus, emeğine sağlık...

Ve azmin zaferi sonunda açabildim yaşasın, paylaşımlar için çok teşekkürler lotus, emeğine sağlık...

CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk.
DepositFiles
(Video 5 parttan oluşuyor tüm partları indirip videonuzu açmanız gerekiyor video tek parça halinde açılacak.İndirme ve dosyayı açma işlemini yukarıda detaylı yazdım)

CARDİO CALLANETİCS : Bu kilo vermek isteyen kişiler için ideal.Yağ yakımı çok hızla sağlanıyor.Bale,yoga ve aerobik karışımı.
DepositFiles
(Video 4 parttan oluşuyor tüm partları indirip videonuzu açmanız gerekiyor video tek parça halinde açılacak.İndirme ve dosyayı açma işlemini yukarıda detaylı yazdım)
bunları indirebildin mii diğerleri indi bir bunlar inmedi :KK43:

DepositFiles

DepositFiles

Evet canım sorun olmadı indirmede, ben açmada sorun yaşadım, winrar yükledim hal oldu...

indirmeye başladım bugün, bakalım ne olcak.. yalnız linkleri arka arkaya aynı anda indiremiyoruz :KK43: biri tam anlamıyla inmeden diğerine geçemiyoruz:KK14:
Malesef ki öyle canım çünkü videolar uzun ama biri bitince hemen diğerini ilk sayfada verdiğim ipucu sayesinde indirebilirsin :KK34:

DepositFiles

DepositFiles

bunlar açılmıyor ve inmiyor lütfen güncelleyin :KK5: birde winrardan videoyu çıkartma işlemini yapamdm :KK5::KK5:
Hemen kontrol ediyorum :KK34: videoyu çıkartmaya gelince tüm partlarını tamamladığın callan programının herhangi bir partını iki kez tıkla yada üzerine sağ tıklayıp birlikte aç--winrar yada winzip hangisi varsa o programla açmayı seçin.açılan programda sol üste köşede ilk ikon extract to yada çıkart olucak ona basın ve açılan pencereden videonun hangi klasöre. Yada nereye çıkmasını istediğini seç ve onayla tmmdır :KK34:

Güle güle kullan canım. :KK34:

DepositFiles

DepositFiles

DepositFiles

DepositFiles
Kontrol ettim linklerde sorun yok.yaşadığın problemi açıkça yazarsan yardımcı olabilirim.

slm lar. supere gecmeyı dusunuyorum da sankı basında haftada ıkı kez yapın dıyor gıbı geldı, doğru mu duydum yoksa her gun mu yapılmalı, bı de suresı 1 saat yaa, her gun 1 saat ayırmak zor olabılır bnm ıcın...

Tavsiyemi sorarsan haftada 3gün eğer başka hiçbir egzersiz yapmıyorsan...

evet baska bırsey yapmıyorum.. ıkı gun yaptım mesela dun yapamadım bugun yapıcam... bır saat cok uzun suruyor kaldı kı bazı hareketlerı yapmıyorum atlıyorum... sız uc gun mu yaptınız nasıl sonuc aldınız ben cok memnunum. yapmadıgım gunlerde sadece 8 dk lık abd yapıyorum bazen vaktım olunca. hıc yapmamamaktan ıyıdır dıye

Ben düzenli yapıyorum, sadece pazar günleri dinlenme günü yapıyorum, 21 e tamamlayınca süpere geçmeyi düşünüyorum...

benim acilenn kilo vermem lazımmmm, psikolajim bozuluyor :KK43: aslında çok kilom yok ama fit olmam lazımmm, eski kıyafetlerimi giyemiyince çıldırıyorum, giydiklerim yakışmıyor :KK43:

senden geldim bende geldim Puffittciğim :KK12:

Hoş geldin canım :) Anneme de anlattım, şimdi o da başladı. Gerçi ben daha başlayamadım :)
Ama zamanında çok faydasını gördüm, kilo vermediğim halde ölçülerimi aldığım için incelme çok oldu, tavsiye ederim yani :)

X