Diyet yok sadece callan sonucuLotus cum gonderdım tekrar mailimi, bır de bu 15 günlük callan sonucu fotografın var ya. Açıp açıp ona bakıoyum . Dıyet de yapmısmıydın canım. Yoksa sadece callan mı?
Diyet yok sadece callan sonucubu arada mailin gelmedi.ilk sayfadaki linkten indirmeyi bi daha dene canım hala olmuyorsa burdan link vericem sana.
Aynen desteği olur verdiğinden daha fazla vermişsin gibi zayıf görünürsün.Canım ben dukana devam ediyorum ama kilolar yavaş yavaş gidiyor bende başkalarına bakarak,
zaten normalde de zor kilo veririm
call'ı da düzenli yaparsam kilo vermemi de hızlandırır inşallah değil mi?
Kolaylaşıcak günden güne.ama başın konusunda hareketi daha dikkatli yapmanı öneririm.zira en çok bu hareketi yaparken sakatlanma riski yüksek.başını kollarını tek parça gibi düşün ve tek parça gibi 1-2 cm ileri geri yap daha fazla yapma.bu şinav gibi bi hareket değil. pozisyon itibariyle zten kaslar çok içten hareket ediyor.kısa ve minik hareketlerle kasların boyuna esneyip uzamasına yardımcı olmak yeterli olucakBen devam ediyorum, her gün biraz daha rahat yaptığımı hissediyorum, başka yapan yok mu? Tecrübelerinizi paylaşın
Sırt üstü yatıp başı kaldırarak yapılan hareketi yapmakta zorlanıyorum, başımı zor tutuyorum, siz de de aynı oluyor mu, şimdilik her birinde 50 ye kadar tutuyorum başımı havada, sonra elimle destek veriyorum, alıştıkça kafayı tutabilme sürem uzar inşallah...
Aynen desteği olur verdiğinden daha fazla vermişsin gibi zayıf görünürsün.
Callana Ağustos 2012de başladım kilo vermedim ama ilk defa düzenli egzersiz yaptığım için çok sıkılaştım.dukana bu yıl Haziran'da başladım önceden 2 kg vermiştim dukanla da 5 kg verdim toplamda 7 kg verim Allah'a şükür.korumadayım.2 aydır.süper bir diyet iyiki yapmışım
Kolaylaşıcak günden güne.ama başın konusunda hareketi daha dikkatli yapmanı öneririm.zira en çok bu hareketi yaparken sakatlanma riski yüksek.başını kollarını tek parça gibi düşün ve tek parça gibi 1-2 cm ileri geri yap daha fazla yapma.bu şinav gibi bi hareket değil. pozisyon itibariyle zten kaslar çok içten hareket ediyor.kısa ve minik hareketlerle kasların boyuna esneyip uzamasına yardımcı olmak yeterli olucak
Şu anki fotomu koyarım koymasına ama dukanla kilo verdim.tamamen callan etkisi sözkonusu değil yani şu anki halimde.ama istersen sana mailine fotomu atabilirimLotus canım suanki halını de çok merak edıyorum, fotograf koyacak mısın ? Bızlere gaz verir
Video var canım link video indirme linki.videoyu açan link değil.linke tıkladığında çıkan sayfada sıradan indirmeye tıklayıp indireceksin.ilk sayfadaki linki açıyorum ama video yok eğer özelden yolluyorsanız bana da yollar mısınız??
lütfen lütfen lütfen yollayın :)
Koruma iyi gidiyo ama bazen tatlı krizime karşı koyamayıp saldırıyorum tatlılara tabi dukana uygun olmadıkları için vicdan azabı çekiyorum.evde dukana uygun tatlı olmayınca kaçamak yapıyorum yani.ama korumaya geçtiğimden beri 500-600 gr falan oynadı alıp veriyorum onu da.yani verdiğim kilolar geri gelmedi Allah'a şükür.Canım koruma nasıl gidiyor? Kilonda değişiklik oluyor mu?
Şimdilik başımı tutmakta zorlandığım için 1-2cm ileri geri yapmıyorum, sadece tutmaya çalışıyorum, onu başarırsam ileri geriyi yaparım inşallah, kaslar esnedikce kolaylaşır diye umut ediyorum...
Merhaba ben de call yapmak istiyorum ilk sayfada yazdığınız bu programın linkini bana gönderebilirmisiniz?
AM/PM CALLANETİCS : 10 saatte 10 yaş gençleş programının alternatifi.1 saatini bir anda egzersize ayıramayan kişiler için.20 şer dk sabah ve akşam için 2 ayrı program.
Henüz yüklemedim o yüzden link veremiyorum özelden mail adresini atarsan mail atmayı denerim.yardım edecek kimse yok mu
Şu anki fotomu koyarım koymasına ama dukanla kilo verdim.tamamen callan etkisi sözkonusu değil yani şu anki halimde.ama istersen sana mailine fotomu atabilirim
Video var canım link video indirme linki.videoyu açan link değil.linke tıkladığında çıkan sayfada sıradan indirmeye tıklayıp indireceksin.
Koruma iyi gidiyo ama bazen tatlı krizime karşı koyamayıp saldırıyorum tatlılara tabi dukana uygun olmadıkları için vicdan azabı çekiyorum.evde dukana uygun tatlı olmayınca kaçamak yapıyorum yani.ama korumaya geçtiğimden beri 500-600 gr falan oynadı alıp veriyorum onu da.yani verdiğim kilolar geri gelmedi Allah'a şükür.
Karın hareketini yapamıyormusun yoksa?onu anladım sanki.hareketi dikkatli dinledinmi? Henüz sadece başımı tutmaya çalışıyorum diyorsan karın hareketini yani kas çalıştırma işini yapamıyorsun demektir.ama o hareket hiç yapılamayacak bi hareket değil en azından 25er yapıp ara vererek yapabilirsin.başı uzun süre tutmayabilirsin o normal ama yükü boynuna değil sırtına vererek başını kaldırman gerek.lütfen videoda o kısmı açıp tekrar tekrar dinlene ve sonra uygula.uygularken tam anlayamıyor olabilirsin videoyu.
Henüz yüklemedim o yüzden link veremiyorum özelden mail adresini atarsan mail atmayı denerim.
Evolution supere çok benziyor ama yapmadım hiç.deneyip ihtiyacına uygun mu daha iyi karar verirsin bence
.
Ben devam ediyorum, her gün biraz daha rahat yaptığımı hissediyorum, başka yapan yok mu? Tecrübelerinizi paylaşın
Sırt üstü yatıp başı kaldırarak yapılan hareketi yapmakta zorlanıyorum, başımı zor tutuyorum, siz de de aynı oluyor mu, şimdilik her birinde 50 ye kadar tutuyorum başımı havada, sonra elimle destek veriyorum, alıştıkça kafayı tutabilme sürem uzar inşallah...
Koruma iyi gidiyo ama bazen tatlı krizime karşı koyamayıp saldırıyorum tatlılara tabi dukana uygun olmadıkları için vicdan azabı çekiyorum.evde dukana uygun tatlı olmayınca kaçamak yapıyorum yani.ama korumaya geçtiğimden beri 500-600 gr falan oynadı alıp veriyorum onu da.yani verdiğim kilolar geri gelmedi Allah'a şükür.
Karın hareketini yapamıyormusun yoksa?onu anladım sanki.hareketi dikkatli dinledinmi? Henüz sadece başımı tutmaya çalışıyorum diyorsan karın hareketini yani kas çalıştırma işini yapamıyorsun demektir.ama o hareket hiç yapılamayacak bi hareket değil en azından 25er yapıp ara vererek yapabilirsin.başı uzun süre tutmayabilirsin o normal ama yükü boynuna değil sırtına vererek başını kaldırman gerek.lütfen videoda o kısmı açıp tekrar tekrar dinlene ve sonra uygula.uygularken tam anlayamıyor olabilirsin
bende aynen senın gıbıydım, elimle desteklerdım. ılk baslarda kıvrılmazdım zaten oyle dururdum onda bıle kasların calıstıgını hıssederdım. sonra kıvrılıp basımla desteklemeye basladım . artık gerek yok basımı tutabılıyorum bır ay falan oldu belkı gecmıstır bıle...
Rica ederimteşekkür ederim
Var canım ama henüz yüklemedim buraya maille de uzun olduğu için gönderemeyeblirim ama sen yinede mail adresini özelden at bana.evolution var mı sen de varsa bana atabılır mısın acaba
Alışana dek kolunda başını desteklemeye devam edebilirsinEvet evet onu yapamıyorum, tam 13.dk ve sonrasındaki hareketler boynum gittikçe ağırlaşıyor, onu plateste de yapamıyordum, her birinde 50e kadar yapıp sonra iki elimi boynumda birleştirerek destek veriyorum, çok zorlamayayım diye, hatta arada fırsat buldukça sade o kısmını yapmaya çalışıyorum rahat boynum alışsın diye...
Evet canım indşrmen gerekiyor ilk sayfada link varBana link verseniz baslamak istiyorum.. indirmek mi gerekiyo illa.. inmeden izlenerek yapılamıyor mu bilgi verirseniz cook mutlu olurum