Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim mesaj sayını doldurmuşsun.ilk sayfadaki foto benim.ayrıca netten de callanetics before after diye yazıp değişim fotolarını görebilirsinAcaba bende de işe yarar mı?
Efsun sen dukancı değilmiydin yanlış mı hatırlıyorum? Hoşgeldin topiğimize.evet callan çok etkili bakınız ilk sayfadaki fotoma.
4-5 gün sonra hem hareketlere alışıcaksın hemde etkiyi yaşadıkta callana hayran olucaksın
Ciddi bi incelme yaşayacağını düşünüyorum çünkü ciddi kilo vermişsin ve az incelmişsin bu kadar kilo vermene rağmen.callan ile iyice sıkılasıp ve incelirsinEvet canım dukancıyım, doğru hatırlıyorsun, devam ediyorum dukana, 13.6 kilo verdim dukanla 3 ayda, koşu bandıyla yürüyüş yaptığım için incelme de oldu biraz, dün koşu bandım bozuldu onun için calla başladım bende, bakalım 1 ayda ne kadar inceleciğim merak ediyorum
dukan ve koşu bandıyla 3 ayda
Kilo: 13.6
Bel: 9 cm
Göbek: 11 cm
Basen: 13 cm
Üst bacak (kalın kısmı):5 cm fark var...
Callanetics 2012 Ağustos ayında başladım 2 ay kadar 10 saatte 10 yaş gençleş yaptım.aslına bakılırsa ilk 1 ayda etkiyi gördüm 57-58 kg olmama rağmen çok daha zayıf ve sıkı bir görünüm elde ettim.istediğim sıkılmış kavuştum yani bu zamanda.sonra da supere geçtim.ama zaten sıkılaşacağım kadar sıkılaşmıştım o yüzden koruma ile devam ettim uzunca süre.bu yıl haziranda dukana başladım ve 5 kg verdim.koruma callan da yaptığım için olduğumdan daha zayıf görünüyorum sıkılığın faydasıResmi şimdi fark ettim, 15 günde güzel toparlanmış, bende de fayda eder inşallah
Lotus ne kadar zamandır yapıyorsun, ne gibi değişiklikler oldu paylaşırsan sevinirim...
10-15 gün sonra hiç yapmıyormuşsun gibi gelicek çok rahat yapıcaksın zaten o noktaya geldiğinde supere geçmen gerekirBugün düne bakarak daha rahat yaptım, çok sevindim
Canım ilk sayfada 10 saatte 10 yaş gençleş videosu var yeni link ekledim.onunla başlamanı tavsiye ederimselam kızlar.. ben yeni katıldım siteye ve topiğe.. acayip bi yepyeniyimmmmm :)) bana yol göstermeye gönüllü arkadaşlar arıyorum linkleri ilk sayfada göremedim sanırsam yenilenecekmiş.. nasıl başlasam ne yapsam, heyecanlandım :)
Ciddi bi incelme yaşayacağını düşünüyorum çünkü ciddi kilo vermişsin ve az incelmişsin bu kadar kilo vermene rağmen.callan ile iyice sıkılasıp ve incelirsin
Callanetics 2012 Ağustos ayında başladım 2 ay kadar 10 saatte 10 yaş gençleş yaptım.aslına bakılırsa ilk 1 ayda etkiyi gördüm 57-58 kg olmama rağmen çok daha zayıf ve sıkı bir görünüm elde ettim.istediğim sıkılmış kavuştum yani bu zamanda.sonra da supere geçtim.ama zaten sıkılaşacağım kadar sıkılaşmıştım o yüzden koruma ile devam ettim uzunca süre.bu yıl haziranda dukana başladım ve 5 kg verdim.koruma callan da yaptığım için olduğumdan daha zayıf görünüyorum sıkılığın faydası
10-15 gün sonra hiç yapmıyormuşsun gibi gelicek çok rahat yapıcaksın zaten o noktaya geldiğinde supere geçmen gerekir :34
Evet resim bana ait begining videosu var elimde ama henüz ekleyemedim buraya ki zaten o İngilizce ve çoğu kimse birşey anlamıyor bir de fazla yavaş çğnkü amacı hareketleri iyice öğretmek.bence 10 saatte 10 yaş gençleş ile başlayabilirsin Türkçe dublajlı olduğu için de hareketleri net olarak anlarsın.lotus35 çok teşekkür ederim şimdi indiriyorum 10 hours u. Eğer o resim size aittiyse mükemmel bir ilerleme olmuş, hayran kaldım :)
Acaba elinizde beginning in videosu da var mı? Varsa onu da uploadlayabilir misiniz?
Bir de beginning kaç gün yapılmalı ki 10 hours a geçeyim?
Canım acele etme zaten vücudun cevap vericektir ne zaman supere geçmen gerektiği konusunda.İnşallah canım iyice sıkılaşıp incelmek isterim, dukanla zayıflamaktan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama normalden daha inceyim, giden kilolar yağlı bölgelerden gitti, verdiğim kilodan daha zayıf görünüyorum, bir de call'a incelirsem incecik olurum inşallah
Ne güzel, düzenli yaptın herhalde, bende düzenli yapmayı düşünüyorum
O zaman 2 hafta sonra bakayım çok rahat yapabiliyorsam süpere geçerim, gerçi onlar kadar eğilebilecek miyim diye çok merak ediyorum hani ayağını yüksek yere koyup başını iyice eyiyor, benim baş o kadar eğilmiyor da , kadın bacağının üstüne kapaklanıyor
Canım acele etme zaten vücudun cevap vericektir ne zaman supere geçmen gerektiği konusunda.
İstediğim ölçüye kadar evet düZenli yaptım yani 3 ay kadar.ama hepimiz insanız bi dolu işlerimiz oluyo ki tamda şu dönemde olduğu gibi vize sınavlarımın olduğu zaman pek yapamıyorum.ya 2 günde bir de olsa klasik callan yapıyorum yada sıkılığımı kaybetmemek için koruma yapıyorum.hasta yada çok yoğun olduğum zamanlar hiç yapmadığım da oldu normal olarak.ama callanın uzun süre yaptıktan sonra vücuttaki etkisi baya devam ediyor onu da görmüş oldum.heöen öyle eskisi gibi salıveröiyor vücut.tüm eski callancılar da bunu yaşadıklarını hep söylerler mesela 2-3 sayfa geride benden çok daha tecrübeli "yelser" adlı callancı arkadaşımız gibi
Pilatesten çok daha etkili ve çok daha çanı sonuç verdiği bir gerçek bende senden güzel gelişmeler bekliyorumHaklısın canım, kendimi hazır hissedinceye kadar ben bunu yapayım, zamanı gelince anlaşılır zaten, ben başta plates düşünüyordum ama call'ın da etkili olacağını düşündüğümden call'a devam edeceğim, zaten birbirine benziyorlar, 1 ayda neler değişecek merak ediyorum
Günde 1 kez yapman daha sağlıklı olur.evet 6 gün yapıp 1 hün dinlenmen gerekiyor ilk sayfada da yazıyorPeki 10saatte10yas gencles programını günde ıkı kez yapar ve 5 günde bıtırırsek ayını etkiyi görür muyuz?
Bir de bu programda 6 gün yap bır gün dınlen seklınde mı uygulanıyor?
Evolution supere çok benziyor ama yapmadım hiç.deneyip ihtiyacına uygun mu daha iyi karar verirsin bencelotus cuğum evolution yaptın mı ? onun hakkında bılgı verebılır mısın bıraz acaba, nasıl hareketler var? superde bacaklarım cok yoruluyor sekıllenıyor evet ama benım şikayetim sımıt bolgelerım, ıncelsın ıstıyorum sankı oralar cok etkılenmıyor gıbı oluyor da.... off bılemedım yaaa
Özelden bi kez daha msj at mail adresini.çünkü kaç defa denedim.gitmemesinin imkanı yok.istenmeyen spam yada gereksiz diye geçen kutuya baktınmı?yanlış verdin herhalde adresini.Lotus canım mailin gelmedi