Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Canim quick stomach videosunu gonderebilir misin yaklasik 40 gundur kardio ve evulation yapiyorum 5 kilo vermeme ragmen inanilmaz degisim var sadece biraz gobegim kaldi ilk defa bu kadar kucuk gobegim var esime kalsa biraz ara ver vucudun alisirsa incelemezsin diyo ama ben yapmadigim zaman vicdan azabi cekiyorum ve istedigim hale gelene kadar da devan etmeyi dusunuyorum birde diyette vucut kendini zaman zaman korumaya aliyoya call da da oyle bisey soz konusu mu yoksa na kadar yaparsak o kadar incelur miyiz gece gece ne cok konustum simdiden tesekkurker
Hayır canım vücut korumaya almaz callanda Sıkılaşma devam eder ama kilon Değişmiyorsa sıkılaşacağın kadar sıkılaşırsın.ama kilo vermeye devam edersen Sıkılaşma devam eder.ve devam ettiğin sürecede sıkılığını korursun. Bu arada kilo vermene ve callandan güzel sonuçlar almana çok sevindim.devamını dilerim :KK34:
Quick stomach videosu elimde yok malesef ama amacın sadece karın çalıştırmak ise videodaki ısınma hareketleri ve karın egzersizlerini birleştirip yapabilirsin zaten o programın içeriği de bu şekilde.

Lotus bu linklerin hic biri aktif değil indirilmiyor ne zaman guncelliceksin?
10 saatte 10 yaş gençleş videosu aktif ve ilk sayfada linki var.diğerleri için de henüz vakit ayıramadım videolar çok uzun.birini yüklemek en az 1 gün sürüyor.

lotuscum hala azimle burda yardımcı olman çok hoş :KK16: ben çok boşladım ve tembelleştim .

en kısa sürede dönmek istiyorum yine :KK8:

Bazen bende mi sorun var diye düşünüyorum, demek sende de oluyordu, inşallah zamanla bende alışırım.

1 ay düzenli yaptın mı? İnceldiğini hissediyor musun, başlamadan ölçülerini almış mıydın?

1 ay omustur. 6 gun yaptım 1 gun dınlendım bır ıkı sefer atlamısımdır sadece. zaten bır hafta gectıkten sonra yapmadan duramıyorsun alıskanlık oluyor zor gelmıyor:) yanlarım,belim acaıp inceldi farkedılıyor. arka kısımlarda oyle,sırtımm falan ama göbeğim gitmedi:KK43: yalnız iştahım acıldı cok yedım 2-3 hafta o yuzden ölcu almadım moralım bozulmasın dıye ama baslangıc ölçumu biliyorum. bıraz vakıt gecsın alıcam ölçü.

1 ay omustur. 6 gun yaptım 1 gun dınlendım bır ıkı sefer atlamısımdır sadece. zaten bır hafta gectıkten sonra yapmadan duramıyorsun alıskanlık oluyor zor gelmıyor:) yanlarım,belim acaıp inceldi farkedılıyor. arka kısımlarda oyle,sırtımm falan ama göbeğim gitmedi:KK43: yalnız iştahım acıldı cok yedım 2-3 hafta o yuzden ölcu almadım moralım bozulmasın dıye ama baslangıc ölçumu biliyorum. bıraz vakıt gecsın alıcam ölçü.

Benim belim zaten ince, yanlarda, basen ve üst bacaklarda sorunlarım var, onlarda incelir inşallah, ölçülerinde ne kadar değişiklik olmuş merak ediyorum, ölçüleri alınca paylaşırsan sevinirim...

lotuscum hala azimle burda yardımcı olman çok hoş :KK16: ben çok boşladım ve tembelleştim .

en kısa sürede dönmek istiyorum yine :KK8:
Beklerim donukpudracım :KK34: ben hep burdayım.

kızlar selam,
videoları bana da gönderebilir misiniz lütfen :KK43:
Ilk sayfada 10 saatte 10 yaş gençleş videosunun linki var indirebilirsiniz.
arkadaşlar lütfen biri bana super call videosunu göndersin lütfen yaa :KK43: :KK43:
Superi yarın yükliycem canım :KK34:

Kızlar şimdi başlıyorum tüm linkler 15-20 dk sonra ilk sayfada olucak.güle güle indirin :KK34: callan yapıp sıkı olup aynada kendinize hayran kalın :KK34:

Linkler tamamdır.Güle güle kullanın.İhtiyacı olanlar indirsin mutlaka!!!

Yalnızca bu ay sonuna kadar linkleri yayınlıycam.Daha sonra haftada 1 kez çarşamba günleri sadece özelden link atıcam.Bilginiz olsun :KK34:

Çünkü üye olmayanlar da sayfamıza ulaşıp linklerden faydalanıyor, binlerce defa indirilme işlemi yapıldığı için linkler bozulabiliyor. Mesela toplamda 3706 defa indirilme işlemi sonrası linkler bozulmuştu.

Son düzenleme:
Linkler tamamdır.Güle güle kullanın.İhtiyacı olanlar indirsin mutlaka!!!

Yalnızca bu ay sonuna kadar linkleri yayınlıycam.Daha sonra haftada 1 kez çarşamba günleri sadece özelden link atıcam.Bilginiz olsun :KK34:

Çünkü üye olmayanlar da sayfamıza ulaşıp linklerden faydalanıyor, binlerce defa indirilme işlemi yapıldığı için linkler bozulabiliyor. Mesela toplamda 3706 defa indirilme işlemi sonrası linkler bozulmuştu.

Emeğinize sağlık :) Aslında bu bir aydan sonra torrent üzerinden indirmek ilk sayfada anlatılırsa, belki tek tek uğraşmanıza gerek kalmaz. Diğer türlü çok uğraştırıcı sizin için :)

Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz, ben bir türlü türkçe dublaj cd yükleyebileceğim bir link veya satın alabileceğim bir yer bulamadım.

Callanetics gerçekten güzel ve etkili bir proğram.. ^^
Ancak ben sıkılıyorum yaparken ya hareketli sporlarla daha iyi anlaşıyorum onun için şimdilik yapmıyorum ama ileride yeniden bir göz atabilirim.. ^^

CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR linkindeki video Türkçe dublaj mı?
Değil ise ve isteyen varsa benim elimde var yükleyebilirim size. '',

Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz, ben bir türlü türkçe dublaj cd yükleyebileceğim bir link veya satın alabileceğim bir yer bulamadım.
Üstteki mesajlarımı okumadınız sanırım?! Yada ilk sayfamıza hiç uğramadınız???? ilk sayfada link var istediğiniz videonun.ordan yükleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık :) Aslında bu bir aydan sonra torrent üzerinden indirmek ilk sayfada anlatılırsa, belki tek tek uğraşmanıza gerek kalmaz. Diğer türlü çok uğraştırıcı sizin için :)

Evet puffitcim haklısın ama bu sistemde bile indirmeyi başaramayan, --linkler bozuk galibaaaa-- yada hiç ilk sayfaya bakmadan hiç birşey okumadan yada ilk sayfaya gidipte okumaya üşenen ---bana yardım edecek kimse yok mu--- diyen arkadaşlar varken,hiç internetten anlamayan kişiler varken herkesin anlayabilmesi ve indirebilmesi için öyle herşeyi tek tek anlattığım bir sistem oluştu malesef.bide torrente yüklersem burda torrent kursu açmam gerekir...

düzenli yapıp olumlu sonuç alan arkadaşlarımız varmı acaba merak ediyorummm...:44:
Sevgili yüsra; ilk sayfada benim fotom var soruna en güzel en tatminkar cevap olsa gerek.ayrıca netten callanetics before after diye görsellerde arama yap.karşına çıkan resimler seni callanın ne kadar etkili bi egzersiz olduğu konusunda ikna edicektir :KK34:

Ben de yapmak istiyorum ama hep üşeniyorum :KK43: oysa beş gün yapmıştım bir kere nasılda hemen etki etmişti...

sahii ilk fotodaki senmiydinn... bayaa fark etmis dssene
Indirip basliyim bu arada. Yalniz seyi soracaktim, birkac link vermissn. Ilk baslarken callan 10 gunde 10 yas uygulayacm. Ondan sonra ve sonraki gunler???? Degerli vaktini bana birazcık anlatmaya ayirabilir msn

Sevgili yüsra; ilk sayfada benim fotom var soruna en güzel en tatminkar cevap olsa gerek.ayrıca netten callanetics before after diye görsellerde arama yap.karşına çıkan resimler seni callanın ne kadar etkili bi egzersiz olduğu konusunda ikna edicektir :KK34:

benim karnım yok baldırlarım çok kalın ve gevşek oturunca yayılıyolar. seninde o fotolarda göbeğinde baya bi küçülme olmuş ama baldırlarda pek bi değişiklik yok. diğerlerini de yapmış biri olarak bana hangi programı önerirsin baldırlar için? Callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş daha çok göbeğe ve popoya yönelik bi program sanırsam

X