- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
Hayır canım vücut korumaya almaz callanda Sıkılaşma devam eder ama kilon Değişmiyorsa sıkılaşacağın kadar sıkılaşırsın.ama kilo vermeye devam edersen Sıkılaşma devam eder.ve devam ettiğin sürecede sıkılığını korursun. Bu arada kilo vermene ve callandan güzel sonuçlar almana çok sevindim.devamını dilerimCanim quick stomach videosunu gonderebilir misin yaklasik 40 gundur kardio ve evulation yapiyorum 5 kilo vermeme ragmen inanilmaz degisim var sadece biraz gobegim kaldi ilk defa bu kadar kucuk gobegim var esime kalsa biraz ara ver vucudun alisirsa incelemezsin diyo ama ben yapmadigim zaman vicdan azabi cekiyorum ve istedigim hale gelene kadar da devan etmeyi dusunuyorum birde diyette vucut kendini zaman zaman korumaya aliyoya call da da oyle bisey soz konusu mu yoksa na kadar yaparsak o kadar incelur miyiz gece gece ne cok konustum simdiden tesekkurker
Quick stomach videosu elimde yok malesef ama amacın sadece karın çalıştırmak ise videodaki ısınma hareketleri ve karın egzersizlerini birleştirip yapabilirsin zaten o programın içeriği de bu şekilde.
10 saatte 10 yaş gençleş videosu aktif ve ilk sayfada linki var.diğerleri için de henüz vakit ayıramadım videolar çok uzun.birini yüklemek en az 1 gün sürüyor.Lotus bu linklerin hic biri aktif değil indirilmiyor ne zaman guncelliceksin?