- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 36
Sende mi bugün başladın?
Merhaba kızlar bugün itibariyle ben de başladım callan a. Aslında daha önce de başlamıştım da devam ettirememiştim.Kilo problemim yok ama bacaklarım biraz sıkılaşsın istiyorum. Yalnız ben bunu yapınca baya ağrı oluyo özellikle belimde falan. Ne zaman alışırım acaba ne zaman geçer bu ağrılar? Devam etmeyi çok istiyorum çünkü. Ya bi de bazı hareketlerde çok zorlanıyorum. Öyle istedikleri kadar nasıl eğiliyolar anlamıyorum Benim resmen canım acıyo. Siz her hareketi aynen yapabiliyo musunuz? Aynısını yapamasak da işe yarar di mi? :26::26:
kızlar video yok bendeeee. olanlar bana gönderebılır mı acabaaaa?
youtube da buldum ama çookk var,çok karıştı kafam..
anam.. ne zormuş halbuki çok kolay görünüyodu
Yarını beklemeden kollarıma ağrı girdi bile...
merhaba
belinde ağrı oluyorsa esneme hareketlerinde kendini zorlamış olabilirsin. yapabildiğin kadar esne,yüklenme canım vücuduna. bazı hareketlerde zorlanman normal yeni başlamanın verdiği birseyonlar öyle nasıl eğiliyor artık yapa yapa esnemişler. ilk başlarda ben hic egilemiyordum. 23.call ım inan kendim şaşırıyorum bunları ben mi yapabiliyorum diye. vücut inanılmaz açılıyor.
call teyzenin de dediği gibi; herkes kendi kulvarında yapsın her hareketi. yani yapabildigin kadar zorlama.zamanla esneyeceksin sen de
Evet esneme hareketlerinden olabilir. Hareket etmeye etmeye bu hale geliyoruz işteAy inşallah esnerim ya yoksa bu ağrılar çekilmez ki... Sen ilerlemişsin epey maşallah
Merhaba kızlar bugün itibariyle ben de başladım callan a. Aslında daha önce de başlamıştım da devam ettirememiştim.Kilo problemim yok ama bacaklarım biraz sıkılaşsın istiyorum. Yalnız ben bunu yapınca baya ağrı oluyo özellikle belimde falan. Ne zaman alışırım acaba ne zaman geçer bu ağrılar? Devam etmeyi çok istiyorum çünkü. Ya bi de bazı hareketlerde çok zorlanıyorum. Öyle istedikleri kadar nasıl eğiliyolar anlamıyorum Benim resmen canım acıyo. Siz her hareketi aynen yapabiliyo musunuz? Aynısını yapamasak da işe yarar di mi? :26::26:
canım belki beline fazla yükleniyorsundur mesela karın hareketinde iki bacak kaldırıldığında belinize yük binmesin diye dizinizi hafif kırın diyor,ben bu şekilde yapıyorum.bazı hareketlerde ilk başta zorlanman normal. zaten kendi hızımızda ilerlememiz gerekiyor bunu unutma.eğer ağrın sızın çok oluyorsa kendini çok zorladığın anlamına gelir.aynısını yapamasan bile etkisini görürsün merak etme...
Zaman zaman denersen indirebilirsinkızlar işlk sayfadakı vıdeoları ındıremıyorum.. bende yenı başlıycam ama nereden başlayacağımı da bilmiyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım..bir de videoları nerden bulurum..
O zaman tekrar aramıza hoşgeldinooooooffff ben yine başladım yaaa...
Bugün 1. günümdü. Yalnız ilginç bir şekilde 3 haftada diyet ve egzersiz yapmadığım halde belimden ve göğüs altımdan 3' er santim gitmiş. İlk kez başıma geldiği için hala şoktayım.
Bu sefer ölçülere odaklanmayı düşünmüyorum. Bu şekilde olunca beklentilerimde büyük oluyor. Umduğum olmayınca da bırakıyorum. :/
Zamanla alışırsın hareketlere ve doğru yaparsınMerhaba kızlar bugün itibariyle ben de başladım callan a. Aslında daha önce de başlamıştım da devam ettirememiştim.Kilo problemim yok ama bacaklarım biraz sıkılaşsın istiyorum. Yalnız ben bunu yapınca baya ağrı oluyo özellikle belimde falan. Ne zaman alışırım acaba ne zaman geçer bu ağrılar? Devam etmeyi çok istiyorum çünkü. Ya bi de bazı hareketlerde çok zorlanıyorum. Öyle istedikleri kadar nasıl eğiliyolar anlamıyorum Benim resmen canım acıyo. Siz her hareketi aynen yapabiliyo musunuz? Aynısını yapamasak da işe yarar di mi? :26::26:
Evet kolay görünüyo fakat zor ama çooooook etkilianam.. ne zormuş halbuki çok kolay görünüyodu