Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Merhaba kızlar bugün itibariyle ben de başladım callan a. Aslında daha önce de başlamıştım da devam ettirememiştim. Kilo problemim yok ama bacaklarım biraz sıkılaşsın istiyorum. Yalnız ben bunu yapınca baya ağrı oluyo özellikle belimde falan. Ne zaman alışırım acaba ne zaman geçer bu ağrılar? Devam etmeyi çok istiyorum çünkü. Ya bi de bazı hareketlerde çok zorlanıyorum. Öyle istedikleri kadar nasıl eğiliyolar anlamıyorum Benim resmen canım acıyo. Siz her hareketi aynen yapabiliyo musunuz? Aynısını yapamasak da işe yarar di mi? :26::26:

kızlar video yok bendeeee. olanlar bana gönderebılır mı acabaaaa?

youtube da buldum ama çookk var,çok karıştı kafam..

merhaba

belinde ağrı oluyorsa esneme hareketlerinde kendini zorlamış olabilirsin. yapabildiğin kadar esne,yüklenme canım vücuduna. bazı hareketlerde zorlanman normal yeni başlamanın verdiği birsey onlar öyle nasıl eğiliyor artık yapa yapa esnemişler. ilk başlarda ben hic egilemiyordum. 23.call ım inan kendim şaşırıyorum bunları ben mi yapabiliyorum diye. vücut inanılmaz açılıyor.

call teyzenin de dediği gibi; herkes kendi kulvarında yapsın her hareketi. yani yapabildigin kadar zorlama.zamanla esneyeceksin sen de

anam.. ne zormuş halbuki çok kolay görünüyodu

Yarını beklemeden kollarıma ağrı girdi bile...

kızlar çok şekersiniz ya.

yorumlarınız beni tebessüme sevk etti. zamanla agrılar yok olacak, yağlanmış makina gibi hissediyorum ben şuan kendimi. her yerim açıldı dinç zindeyim

güzel sonuçlar almamız dileğiyle.

Evet esneme hareketlerinden olabilir. Hareket etmeye etmeye bu hale geliyoruz işte Ay inşallah esnerim ya yoksa bu ağrılar çekilmez ki... Sen ilerlemişsin epey maşallah

Evet esneme hareketlerinden olabilir. Hareket etmeye etmeye bu hale geliyoruz işte Ay inşallah esnerim ya yoksa bu ağrılar çekilmez ki... Sen ilerlemişsin epey maşallah

ben düzenli düzensiz call öğrencisiydim. sonunda düzene girdim

5 gün yapıp 2 gün ara veriyordum hoopp tekrar 1den baslıyordum. sonra 6 gün yap 3 gün ara hoopp baştan başla.

öyle böyle derken en son başladım maşallah arasız gidiyorum

canım belki beline fazla yükleniyorsundur mesela karın hareketinde iki bacak kaldırıldığında belinize yük binmesin diye dizinizi hafif kırın diyor,ben bu şekilde yapıyorum.bazı hareketlerde ilk başta zorlanman normal. zaten kendi hızımızda ilerlememiz gerekiyor bunu unutma.eğer ağrın sızın çok oluyorsa kendini çok zorladığın anlamına gelir.aynısını yapamasan bile etkisini görürsün merak etme...

Teşekkür ederim canım evet sanırım belime yükleniyorum biraz yaparken de zorlandığımı farkediyodum. Zaten o ayakları dümdüz uzatmak benim için mümkün değil ya uzun süre tutamıyorum öyle illa ki kırıyorum dizlerimi. Bugün daha yapmadım ama dikkat edicem zorlamıcam kendimi İnşallah devamını getiririm bu sefer bırakmak istemiyorum.

Zaman zaman denersen indirebilirsin kota nedeniyle bazen yanıt vermiyor linkler.

O zaman tekrar aramıza hoşgeldin

Zamanla alışırsın hareketlere ve doğru yaparsın hepimiz aynı şeyi yaşadık.

anam.. ne zormuş halbuki çok kolay görünüyodu
Evet kolay görünüyo fakat zor ama çooooook etkili

dün uykusuzdum tv seyredecem diye 2.30a kadar uyumamıştım. sabahta erken uyanınca kafamı ordan kaldırdım oraya koydum. yapamadım. bu gün eşim nöbetçi saat 22 de gelecek. ama bütün gün nöbet için yemek hazırladım. yemek sırası bizdeymiş. ama yemeği alıp gidince başlicam bu güne. ekrar 1 den başlamak istemiyorum. ayrıca yapmadığım için suçlu da hissediyorum

kızlar ben bununla ilgili bir video buldum yaklaşık 1 saat suruyor ama. orta yaşlı kısa saçlı bir kadın anlatıyor.

Sizler de bununla mı yapıyorsunuz.. eğer buysa birde butun hareketleri yapacak mıyız? çok zorr bunlarr amaaaa.

19 bitti ama dün yapmadım.benim 6 da 1 değilde iki günde 1 şeklinde ara verdim ama halim yoktu dün pazara çıktım,yemek,kalorifer derken yapamadım neyse fıtıklar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…