Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Merhabalar.Her ne kadar bugüne kadar yazmasamda callanetics egzersizlerini 1 aydır yapıyorum.28 gün 10saat programını yaptım.7 gündür süper yapıyorum,hafta sonu işler yüzünden iki gün ara vermek zorunakaldım.Callanetics videolarnda egzersizi yapanların,egzersiz sayısını sonuna kadar yapmaları beni çok motive ediyor.tam yoruldum,bırakcağım yerde bakıyorum sayı dolmamış,direniyorum ve egzersizi bitiriyorum.
Unutmadan gümüşe(lotus)çok teşekür ederim.videoları onun sayesinde indirdim.ve callaneicse başlamam vesile oldu.
gelelim sonuçlara 1o saatte gençleşme programında ilk önce mide bölgem toplandı.nerdeyse dümdüz oldu.ama gbeğim nedense heme küçülmei.halada var.ama en büyük değişimi ciddi anlamda popo ve baesen yapımda gördüm.
işin ilginç tarafı ne kilom azaldı,ne de mezura ile aldığım ölçülerimdeğişti..1 aya rağmen halaaynılar.amadediiğim gibi popom ve basenlerim toplandı.1 ay öncesi normal alt çamarşır giyerken kumaş pnatolonda çamaşır popomu ikiye bölerdi.bende bokser tarzı çamş-aşır giyerdim.şimdi normal alt çamaşırıdaharahat giyebiliyorum ve izi belliolmuyor.

süperde çok yoruluyorum ama birazdaha 10 saat prgramına devam etmem gerekyormuş.ama sanki 10 saatte vucudumun toparlanması yavaşlamışgibi geldi ve süperegeçtim.süperde bazı hareketleri yapamıyorum.çok zorgeliyor.bacaklarımı hiç açamıyorum.bir de en sondaki iç bacakhareketindeçok yorulmuşoluyroum bırakıyroum.
Callanetics ilk izlenildiğinde hiç fydası olmayackmış gibigelyor.hoplamalı zıplamalı hareketlerin dahaçokzayfılatacağı fikri yerleşmiş..ama yapınca göründüğü kadar kolay olmadığıı görüyorsunuz.alışıncaya kadar.
bakalım ben süperre ne zaman alışacağım?hele bara ayak kaldırıp üstüne yapılan hereket beni mahvediyor...
hepnize kolay gelsin kızlar.

Merhabalar.Her ne kadar bugüne kadar yazmasamda callanetics egzersizlerini 1 aydır yapıyorum.28 gün 10saat programını yaptım.7 gündür süper yapıyorum,hafta sonu işler yüzünden iki gün ara vermek zorunakaldım.Callanetics videolarnda egzersizi yapanların,egzersiz sayısını sonuna kadar yapmaları beni çok motive ediyor.tam yoruldum,bırakcağım yerde bakıyorum sayı dolmamış,direniyorum ve egzersizi bitiriyorum.
Unutmadan gümüşe(lotus)çok teşekür ederim.videoları onun sayesinde indirdim.ve callaneicse başlamam vesile oldu.
gelelim sonuçlara 1o saatte gençleşme programında ilk önce mide bölgem toplandı.nerdeyse dümdüz oldu.ama gbeğim nedense heme küçülmei.halada var.ama en büyük değişimi ciddi anlamda popo ve baesen yapımda gördüm.
işin ilginç tarafı ne kilom azaldı,ne de mezura ile aldığım ölçülerimdeğişti..1 aya rağmen halaaynılar.amadediiğim gibi popom ve basenlerim toplandı.1 ay öncesi normal alt çamarşır giyerken kumaş pnatolonda çamaşır popomu ikiye bölerdi.bende bokser tarzı çamş-aşır giyerdim.şimdi normal alt çamaşırıdaharahat giyebiliyorum ve izi belliolmuyor.

süperde çok yoruluyorum ama birazdaha 10 saat prgramına devam etmem gerekyormuş.ama sanki 10 saatte vucudumun toparlanması yavaşlamışgibi geldi ve süperegeçtim.süperde bazı hareketleri yapamıyorum.çok zorgeliyor.bacaklarımı hiç açamıyorum.bir de en sondaki iç bacakhareketindeçok yorulmuşoluyroum bırakıyroum.
Callanetics ilk izlenildiğinde hiç fydası olmayackmış gibigelyor.hoplamalı zıplamalı hareketlerin dahaçokzayfılatacağı fikri yerleşmiş..ama yapınca göründüğü kadar kolay olmadığıı görüyorsunuz.alışıncaya kadar.
bakalım ben süperre ne zaman alışacağım?hele bara ayak kaldırıp üstüne yapılan hereket beni mahvediyor...
hepnize kolay gelsin kızlar.

Merikeklik aramıza hoşgeldin ;)

Tecrubelerini paylaşarak callan yapan ve yapmak isteyenlere destek olduğun hatta teşvik ettiğin için ben teşekkür ederim.fayda görenleri duydukça çok mutlu oluyorum tüm callancı arkadaşlarım gibi :)

Göbek konusuna gelirsek hareketler hem klasik hemde super de çok etkili fakat yinede göbekte birikmiş yağ varsa ek bir egzersizle desteklemek gerekiyor bence.çünkü callan kasları çalıştırıp uzatıyor.yağların erimesi biraz zaman alıyor.bendede aynı durum sözkonusu.vakit problemi yaşamasam 8 min abs yapıcam çok fayda gören oldu bu egzersizden.tavsiye ederim.

En üst seviye super zaten.henüz onda zorlanıyorsan istersen evolution yap bi süre.ben yapmadım fakat onu tecrübe edenler superden bit tık daha kolay olduğunu söylüyorlar ;)

Fit günler tüm callan kızlarına...

beni hala normal call paklıyor :1::1:
süpere daha vakit var.
23.call tamamdır.:21:

dün kardesim gördü beni (ünv. okuyor farklı sehirde ) abla yagların gitmiş vücudun fit olmus sıkılasmıs etlerin dedi.:9::9:

o kadar mutluyum ki:16::16::16:

yok bulamadim canim ama diger konuda hlymmm vardi o bahsetmisti bu koruma programindan belki o biliyodur:34:
evli degilim ben bile yapmaya useniyorum bazen, siz ev hanimlari hele birde anne olanlar o kadar isin arasinda spor yapiyosunuz ya asil sizleri tebrik etmek lazim :)

canım ben evliyim ama daha bebek yok...gerçi evde koca bir bebek var onu sayarsak peşini topladığım biri var:))

Merhaba kızlar, ben de başlamak istiyorum fakat videolarda sıkıntı var, rapidshare yasaklanmış sanırım, yardımcı olabilecek birileri var mı?
3,5 ay önce doğum yaptım, kızımdan fırsat buldukça yapmak istiyorum inşaallah düzenli bir şekilde devam edebilirim :31:

Merhaba kızlar, ben de başlamak istiyorum fakat videolarda sıkıntı var, rapidshare yasaklanmış sanırım, yardımcı olabilecek birileri var mı?
3,5 ay önce doğum yaptım, kızımdan fırsat buldukça yapmak istiyorum inşaallah düzenli bir şekilde devam edebilirim :31:

Canım hoşgeldin.

rapidshare yasaklanma vs. yok.

şu an indirilebilir durumda.hata verdiği zaman da günlük paylaşım kotası bittiği için hata verir.ekranda çıkan hata uyarısını türkceye çevirirsen de anlarsın bunu zaten.inşallah indirip başlarsın sende ;)

beni hala normal call paklıyor :1::1:
süpere daha vakit var.
23.call tamamdır.:21:

dün kardesim gördü beni (ünv. okuyor farklı sehirde ) abla yagların gitmiş vücudun fit olmus sıkılasmıs etlerin dedi.:9::9:

o kadar mutluyum ki:16::16::16:

Pudracım nasılsın?:48:
Ben sanırım bu defa gerçekten kırdım şeytanın bacağını, bu akşam 13. yü yapıcam :)

Bu arada sendeki değişiklikleri okudum ama cevap verememiştim, tebrik ediyorum seni, :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pudracım nasılsın?:48:
Ben sanırım bu defa gerçekten kırdım şeytanın bacağını, bu akşam 13. yü yapıcam :)

Bu arada sendeki değişiklikleri okudum ama cevap verememiştim, tebrik ediyorum seni, :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ekimim :29::29: :16::16: iyiyim sen nasılsın ?

:46::46::46: yaşasın harikasın sen de.

teşekkür ederim tam gaz devam ediyorum :16::16::nazar:

ben de diğer topike kaç gündür girmiyorum nie sadece 2 sayfa ilerlemiş diyordum, demek herkes buraya gelmiş, yıllardır yapmak istediğim ama üşengeçlikten yapamadığım bişeydi. eline sağlık gümüşhum, yeni topik açıp ilk sayfayada gerekli her şeyi koymuşsun, süper olmuş..

ne güzel herkesi bir süper call sevdası sarmış, topic şimdiye kadar süper yapanı pek görmemişti, genelde 1-2 deneyip, zor gelince klasiğe de dönemeyip, kaçanlar olurdu:)))

ayrıca süper calın ingilizce olmasından dolayı sıkıntı yaşayanlar kitaba bakabilir orda bütün hareketleri resimli anlatmış.

Umarım süper call bitmez canım :) Bir üst seviye yok çünkü. Hiç bırakmadan devam etmek istiyorum:)
Normalde 6 gün yapıp 1 gün dinlenmek gerekiyor ama en son ne zaman dinlendim hatırlamıyorum :)

Evet yaaa bende 3 gündür superdeyim normal callanda da 2 gün dinlenmiştim. Bugün yapmicam diyorum bazen ama sonra dayanamıyorum yapıyorum. Resmen spor yapmak bağımlılık yapıyo

istee 20 saat normal callan ve 10 saat süperin ardindan ölçüleriiimm :))
yanliz bu son 10 saati çok düzenli yapamadim haftada 2 gün fln dinlenme günü oldu :1: bazen bastan savma yaptim egzersizleri ama sonuçlar sasirticii :))

baslangicta:

gögüs: 90 ---------90
Bel :78 ---------69:52::32::21::46:
Kalça: 93----------90 :33:

ekstra bi diyet uygulamadan bu sonuçlari elde etmek harika bi duyguuu. pes etmek yok kizlarr biz bu isi basaricazz

İnanmıyorum bel 78iken 69 mu olduuu??? Harika bişey yaa tebrikler

arkadaşlar callaneticsi düzenli yapan arkadaşlar sizin de göğüs ölçünüz büyüdü mü? off:14:

Daha önce sırtını ve omuzlarını çalıştırıcak bi spor yapmadıysan farkediyo. Yani kaburgalar genişliyo sırt açılıyo. Ben ilk plates yaptığım zamanlar bi ay sonra falan sütyenimin arkası birleşmemişti çok şaşırmıştım meğer kaburgalardanmış.. Seninki de aynısımı bilmiorum ama bana öyle olmuştu:)

Daha önce sırtını ve omuzlarını çalıştırıcak bi spor yapmadıysan farkediyo. Yani kaburgalar genişliyo sırt açılıyo. Ben ilk plates yaptığım zamanlar bi ay sonra falan sütyenimin arkası birleşmemişti çok şaşırmıştım meğer kaburgalardanmış.. Seninki de aynısımı bilmiorum ama bana öyle olmuştu:)

yok canım herhangi bir spor yapmadım bu zamana kadar.benim zaten göğüs kafesim genişti,off dahada mı genişledi acaba:31: göğüslerim kendimi bildim bileli küçüktü ama bu durumdan hiçbir zaman şikayetçi olmadım.şimdi birden göğüs ölçüm artınca şoka girdim:53:

yok canım herhangi bir spor yapmadım bu zamana kadar.benim zaten göğüs kafesim genişti,off dahada mı genişledi acaba:31: göğüslerim kendimi bildim bileli küçüktü ama bu durumdan hiçbir zaman şikayetçi olmadım.şimdi birden göğüs ölçüm artınca şoka girdim:53:

göğüsler büyümüyor aslında. sırt genişliği daralıyor :34: sıkılaşınca vücut toparlanıyor ,ondan.

bende daha önce başlayıp düzenli yapamamıştım:(
bu sefer kararlıyım bugün 3/21 yapıcam. Callan ablayı gördükçe imreniyorum kaslı olmayan, zarif, güzel ince vücut hatları harika:)
herkese kolay gelsin :8:

canım büyüdü derken çevresi mi büyüdü yoksa sütyenden mi taşıyor? meme kısmının büyümesi/küçülmesi sporla pek mümkün değil, çünkü meme de kas yok kas olmayınca spor ne yapsın, sadece meme altında bi kas var özellikle karın hareketi sırasında çalışıyor sonuçta da biraz toparlanma ve dikleşme oluyor buda ancak 1-2cm farkediyor ve bunu yaşayanlarda genelde biraz küçüldüğünü daha sert, daha dik durduğunu ve dekoltenin güzelleştiğini söylüyor. sendeki regl dönemi büyümesi gibi birşey olabilir mi?
85cmden 88e çıktı demişsin boy kaç bilmiyorum ama çok büyük bi göğüs gibi gelmedi bana, bence hiç şikayet etme kalça ile yakın ölçüde göğüs çevresi ideali, gayet güzel bir kum saati oluşturuyor.

kızlar işlk sayfadakı vıdeoları ındıremıyorum.. bende yenı başlıycam ama nereden başlayacağımı da bilmiyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım..bir de videoları nerden bulurum..

canım büyüdü derken çevresi mi büyüdü yoksa sütyenden mi taşıyor? meme kısmının büyümesi/küçülmesi sporla pek mümkün değil, çünkü meme de kas yok kas olmayınca spor ne yapsın, sadece meme altında bi kas var özellikle karın hareketi sırasında çalışıyor sonuçta da biraz toparlanma ve dikleşme oluyor buda ancak 1-2cm farkediyor ve bunu yaşayanlarda genelde biraz küçüldüğünü daha sert, daha dik durduğunu ve dekoltenin güzelleştiğini söylüyor. sendeki regl dönemi büyümesi gibi birşey olabilir mi?
85cmden 88e çıktı demişsin boy kaç bilmiyorum ama çok büyük bi göğüs gibi gelmedi bana, bence hiç şikayet etme kalça ile yakın ölçüde göğüs çevresi ideali, gayet güzel bir kum saati oluşturuyor.

aslında büyük değiller ama ben hep mezroyla ölçtüğümde 80 cm di,evlenmeden önce 82cm oldu ve kilo alınca 85cm ve callaneticsten sonra 88 cm oldu.gittikçe büyüyorum:31:boyum 1.64 cm kilom 58.300 sabah tartıldığımda ama akşama doğru çok sıvı tükettiğim için artış oluyor.ama kısa süre önce 60 hatta 61 kilo olmuştum sigarayı bırakınca:)) ölçülerimi daha önce yazmıştım ama callaneticste 16 yı yaptığımda göğüs ölçüm 85 iken ...88, belim 71...69,basenim 101...99 oldu.yani canım ben kum saati değilde armutum şimdilerde:1::1: kilo vermek için de diyet yapmadım sadece abur cuburu ve sabah yediğim fındık ezmesini kestim tabi bazen kaçamak yapıyorum:17:

ooooooffff ben yine başladım yaaa... :1::1::1::1:

Bugün 1. günümdü. Yalnız ilginç bir şekilde 3 haftada diyet ve egzersiz yapmadığım halde belimden ve göğüs altımdan 3' er santim gitmiş. İlk kez başıma geldiği için hala şoktayım. :1:

Bu sefer ölçülere odaklanmayı düşünmüyorum. Bu şekilde olunca beklentilerimde büyük oluyor. Umduğum olmayınca da bırakıyorum. :/

Back