- 31 Aralık 2021
- 23
- -16
- 38
-
- Konu Sahibi KraliceElizabeth
Yorumları okudukça farkediyorum kendi kendime yaşattığım durumu,bazen farkedebilmek için kendi durumundan uzaklaşıp kendine uzaktan bakman gerekiyor sanırım, içimde bi küçük ceylan olduğunu ben de şimdi farkettmSorun kendisini bu denli ust duzey betimleyenen bir kadinin bu kadar olumsuz tutuma karsi sessiz kalabilmesi..
İste orada kopuyorum ben..
Yani gidecek yerin olmaz,isin olmaz,ailen yuz cevirmis olur mecbur derim de bu sekilde oldugu zaman bir tuhaf geliyor bana..
Distan bakildiginda Supergirl ici ise Kucuk Ceylan.. :)
İlginç gerçekten, kız için zor olacak ama eşimin kendisi gibi arkadaşları da var sizin bahsettiğini gibi belki de aynı kişidirKaynımın gelecekteki hali. Evi, arabası, iyi bir işi olan sevgilisi var. Kaynım yıllardır çalışmıyor. Artık herkes bunu normalleştirdi. İşin tuhafı kızın ailesiyle de tanıştı.Çalışmayı düşünmüyor. Kızda kendide bunu sorun yapmıyor. Yani sorun yapmayanlar var. Ama eşiniz evde çöpü çöp üstüne koyuyorsa, tabiki sorun yapılır.
Madem bosanamiyo o zaman kafasini duvara sürtüp alev cikarsin, en azindan stres atarKöyü katolil ya da Süryani falan mısınız?neden ailenizde bosanmak yasak anlamadım çok ilginc
Kimsenin yorum yapmayacağı, başkasının yorumlarını bana iletmeyeceği, sorular sormayacağı ve hatta Beni hiç kimsenin tanımadığı bir yerde yaşamak. Maddi olarak da kendime güvenemiyorum, evim ve arabam yok, ben sürekli günü kurtarıyorum.Boşanmak için şartlarınız nelerdir?
K KraliceElizabeth çok zaman geçmiş bosandiniz mi ne yaptınız?
Canım neden kedi köpek sahiplenmiyorsun da insan sahipleniyorsun? Eş diyemiyorum koca hiç diyemiyorum erkek denir mi oda şüpheli.Merhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresizgibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?
Öyle deme goldenlar çok sevecen, merhametli, sahibinin gözünün içine bakan, karşılığını tüm kalbiyle sevgisi ile gösteren hayvanlar köpeğiniz bunu duysa kırılır :))Koltukları eşeleme, ısırma huyu var mı? Benim golden da vardı da aralarında pek fark göremedim
Ev arkadaşı da böyle olmuyor ama yinede siz bilirsiniz :)Kendime bir hobi edindim, kedi beslemeye başladım. İşimden istifa ettim bi süredir şimdiye kadar düşünmeye vakit bulamadığım şeyleri düşünüyorum, boşanmadım, geçimsiz ev arkadaşlığı içinde devam ediyor şu an.
Neden? Yani bu kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi?Kendime bir hobi edindim, kedi beslemeye başladım. İşimden istifa ettim bi süredir şimdiye kadar düşünmeye vakit bulamadığım şeyleri düşünüyorum, boşanmadım, geçimsiz ev arkadaşlığı içinde devam ediyor şu an.
Çok doğru sorular bunlar teşekkür ederim, ailem için ne yapsam az ve değersiz gelirdi onlara. Sen ne yaptın ki o ne ki derlerdi, maaşımın tamamını bile verdiğimde bu ne ki sen daha fazla kazanıyorsundur, derlerdi, yol parasız kaldığım olurdu genelde, eve yürürdüm geç kaldığım için inanmaz kızarlardı. işten çok yorgun şekilde geldiğimde arkama yaslanıp oturmamı istemezlerdi benden mutfağı filan toplayıp çay yapıp servis etmemi beklerlerdi ve zorla yaptırırlardıSevgili arkadaşım,
Her ne kadar yaşamadan bilemesek te çok üzüldüm yazdıklarına.
Evlenmeden aile yapın nasıldı? Anne babanla ilişkin hep vermek üzerine mi kuruluydu. O zamanda her şeyi halleden ama yok sayılan bir çocuk muydun?
Bunları soruyorum çünkü ben öyleyim ve evlenseydim eğer yaşadığın durumları yaşamam tesadüf olmazdı..
Umarım bir an önce sonsuz değerinin farkına varır ve o evden uzaklaşırsın.
Kendimi sevdiğimi düşünüyorum aslına bakarsak, kariyerime odaklandım mesleki gelişimim için eğitimlere gidiyorum, finansçıyım, hobilerime zaman ayırıyorum, arkadaşlarımla bi şeyler içmeye gidiyorum, bir senedir bunları yapmaya başladım,Neden? Yani bu kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi?
Boşanma diye birşey var duydunuz mu? Şahsen kocayi atip eve bor köpek ya da kedi falan alin bence daha faydali olursunuz en azımdanMerhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresizgibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?
Aileniz size zorbalik ediyor. İzin almayin tabiki. Bosanın gitsin. Size değer veren sozon sevdiginiz biriyle beraber olursunuz. Bosanimca neden daha once boşanmadım deyip uzüleceksiniz bu çok açıkAilem boşanmama izin vermiyor,tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.
Yani evde kimse çalışmıyor. Bu durumda nasıl geçiniyorsunuz?Kendime bir hobi edindim, kedi beslemeye başladım. İşimden istifa ettim bi süredir şimdiye kadar düşünmeye vakit bulamadığım şeyleri düşünüyorum, boşanmadım, geçimsiz ev arkadaşlığı içinde devam ediyor şu an.
Istifami ettim dediniz? Şuan nasıl geçiniyorsunuz?Kendimi sevdiğimi düşünüyorum aslına bakarsak, kariyerime odaklandım mesleki gelişimim için eğitimlere gidiyorum, finansçıyım, hobilerime zaman ayırıyorum, arkadaşlarımla bi şeyler içmeye gidiyorum, bir senedir bunları yapmaya başladım,
Bı kedi alın sizi karşılar sarılır öper o kadar masrafı dağınıklığı olmaz.Merhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresizgibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?