Çalışmayan Kocalar

Yorumları okudukça farkediyorum kendi kendime yaşattığım durumu,bazen farkedebilmek için kendi durumundan uzaklaşıp kendine uzaktan bakman gerekiyor sanırım, içimde bi küçük ceylan olduğunu ben de şimdi farkettm

İlginç gerçekten, kız için zor olacak ama eşimin kendisi gibi arkadaşları da var sizin bahsettiğini gibi belki de aynı kişidir böyle tembel bazı erkekler de buluyorlar yolunu valla ya, şu başıma gelene bakın

Boşanmak için şartlarınız nelerdir?
Kimsenin yorum yapmayacağı, başkasının yorumlarını bana iletmeyeceği, sorular sormayacağı ve hatta Beni hiç kimsenin tanımadığı bir yerde yaşamak. Maddi olarak da kendime güvenemiyorum, evim ve arabam yok, ben sürekli günü kurtarıyorum.

Canım neden kedi köpek sahiplenmiyorsun da insan sahipleniyorsun? Eş diyemiyorum koca hiç diyemiyorum erkek denir mi oda şüpheli.

Koltukları eşeleme, ısırma huyu var mı? Benim golden da vardı da aralarında pek fark göremedim
Öyle deme goldenlar çok sevecen, merhametli, sahibinin gözünün içine bakan, karşılığını tüm kalbiyle sevgisi ile gösteren hayvanlar köpeğiniz bunu duysa kırılır :))

Ev arkadaşı da böyle olmuyor ama yinede siz bilirsiniz :)

Çok doğru sorular bunlar teşekkür ederim, ailem için ne yapsam az ve değersiz gelirdi onlara. Sen ne yaptın ki o ne ki derlerdi, maaşımın tamamını bile verdiğimde bu ne ki sen daha fazla kazanıyorsundur, derlerdi, yol parasız kaldığım olurdu genelde, eve yürürdüm geç kaldığım için inanmaz kızarlardı. işten çok yorgun şekilde geldiğimde arkama yaslanıp oturmamı istemezlerdi benden mutfağı filan toplayıp çay yapıp servis etmemi beklerlerdi ve zorla yaptırırlardı kavgalar da ederdim ama sonunda hep onların dediği olurdu istenen o şekilde davranırdım, tek bir davranışlarında hafif bir yumuşama hoşgörü hatırlayamadım asi olduğumu düşünürlerdi. benim böyle salak olmama sebepleri bunlar mı

Boşanma diye birşey var duydunuz mu? Şahsen kocayi atip eve bor köpek ya da kedi falan alin bence daha faydali olursunuz en azımdan

Ailem boşanmama izin vermiyor, tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.
Aileniz size zorbalik ediyor. İzin almayin tabiki. Bosanın gitsin. Size değer veren sozon sevdiginiz biriyle beraber olursunuz. Bosanimca neden daha once boşanmadım deyip uzüleceksiniz bu çok açık

Yani evde kimse çalışmıyor. Bu durumda nasıl geçiniyorsunuz?

Bı kedi alın sizi karşılar sarılır öper o kadar masrafı dağınıklığı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…