- 10 Mayıs 2021
- 73
- 105
- 8
- Konu Sahibi benozgurcicek
Ben sizin dediğiniz gibi bir görev paylaşımı olduğunu düşünmüyorum. Yani erkek çalışır kadın yemek yapar diye. Hepsi insanî görevlerdir. Ben çalışmaktan da rahatsız olmadım. Ben bütün evlilik yükünün bana yıkılmaya çalisilmasindan rahatsız oldum.Zaten hep o aptal ana babalar yüzünden başımıza ne geliyorsa geliyor.Ben çalışmayan erkekten,rahatına düşkün herşeyi ayağına bekleyen erkekten,karısından parasını alan erkekten,yemek yapmayı bilmeyen ve bunu bir mağrifet sanan kadından,temizlik bilmeyen temiz olmayan kadından açıkçası nefret ediyorum.Çalışmak da erkeğin görevi yerine göre,yemeği temizliği bilmek de kadının görevi yerine göre.Tabiki paylaşımlar olacak ama erkek dediğin evine para getirir,kadın dediğin yemek,temizlik düzenini sağlar.Bakın kadın çalışmaz demiyorum ben de çalışıyorum eşim de temizliğe yardım etsin istiyorum ama demek istediğim ana görevlerdir bunlar kadının ve erkeğin bilmesi gereken.Eşiniz pişmanlıktan pişmanlığa sürüklenirken siz de yeni hayatınızda neler yapacağınızı hayal edin bence
Teşekkür ederim guzel dilekleriniz için