Çalışmayan koca

benozgurcicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
73
105
8
Yaklaşık bir yıllık bir evlilik geçirdim. Şu an boşanma aşamasındayım. Biz evlendiğimizde ücretli askeri görevini yapıyordu. 4 ay sonra bitti ve işsiz kaldı. Değil iş bulmak arama gibi bir çabası dâhi olmadı. 8 ay ben çalıştım evi gecindirdim. Hem ekonomik güç için hem de özgürlük için çalıştım. En son da boşanma kararı aldım. Bir erkek nasıl çalışmaz çok hayret ediyorum. Bütün gün evde telefon oynuyor yiyip içip yatıyordu. Evi de bok götürüyordu. Ama yine de gidip iş aramiyordu. Sabrettim, uyardım, konuştum ama bir şey değişmedi. En son bıraktım. Merak ediyorum bir benim mi başıma geldi çalışmayan koca vakası?

Ne guzel yaaa
Evlen, her turlu ihtiyacini gor, bir de ise sok kazansin para getirsin; sen yay yat.
Simdi "calismak ve eve bakmak sadece erkegin gorevi mi?"ciler gelir.
Ben esitlikten yanayim kardesim. Kadin calisiyorsa, erkek is bulamayip evde takiliyorsa en azindan ev islerini yapmali. Yan gel yat, oyun oyna, para ye .
Adam kolayini bulmus.
Adam calismaya meyletmemis bile..

Tabiki bi tek sizin başınıza gelmemiştir o kadar çok ki. Rahata alışmış çalışmak zor geliyo nasılsa ihtiyaçlarını karşılayacak birisi var. Allah yatdımcınız olsun çocuğunuz da yokken böyle bi karar almanız yerinde olmuş bence. karısına bakamayan adam çocuguna nasıl bakıcak allah aşkına

Allah yardımcın olsun canım. Boşanmakla en doğru karar vermişsin. Böyle olgunlaşmamış büyümemiş erkekler evleniyor olan kadınlarımıza çocuklara oluyorr. Çocuğun yoktur umarım
Teşekkür ederim Çocuğu bilinçli olarak yapmadım. Oturmamış bir evlilikti

Şimdi pişmanlıktan mahvoldu. Bir iş bulup beni ikna etme derdinde. Oysa ben avukat tutup davayı açmışım bile...

Yıllarca babası bakmış kendisine. Koca adam olunca da aynı. Asla rahatı bozulmamış. Ben sabrettim ama meyvesi olmadı. Ömür boyu koca bakamam

Bir şansı hakediyor. En azından elimden geleni yaptım dersiniz.
Daha önce bir şans verdim. Bana iş bulacağını söyledi. İki ay iş aramak için evden bile çıkmadı. Üçüncü şansı vermek de aptallık olur

Daha önce bir şans verdim. Bana iş bulacağını söyledi. İki ay iş aramak için evden bile çıkmadı. Üçüncü şansı vermek de aptallık olur
DAha önce de bu aşamaya geldiyseniz ve sonuç alamadıysanız haklısınız.. ilkse, ortada çocuk da var denemeye değer olabilirdi… ama belli ki gerçekten niyeti yok..

Beni dinle, sakin geri adim atma. Cocugun da yok madem.
Benim ilk koca boyle calismiyordu cok da iyi bir meslegi olmasina ragmen. Şu an cok pismanim caliscam herseyi duzeltcem yalanlarina sakin kanma.
Cunku alismis. Kudurmustan beterdir.
Ilk evliligimde elektirik kesikken benim
Calistigmla yeni telefon alan koca gordum Ben. Sakin kendini heba etme bu salataliga.

Yoooo benım evlendıgımde ozel bır bankada calışıodu bobregım gıdecek kslbım bıtecek para kazancam ama saglıgım gıdecek dıyıp ıstıfa etmek ıstedıgını soluodu .Sonundada etmıs zaten istıfa.Benden uzak olsunlar .

Rabbim yardımcın olsun. Rabbim helal süt emmiş iyi insanlarla karşılaştırsın...

Yıllarca babası bakmış kendisine. Koca adam olunca da aynı. Asla rahatı bozulmamış. Ben sabrettim ama meyvesi olmadı. Ömür boyu koca bakamam
Aynen öyle kurtarılıcak bi yuva olsa evet bi şansı daha hakkediyor dersin ama bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.Düzelmez. Sizede yazık ya. Zaten hayat zor, yaşamak zor beraber bu hayatın yükünü omuzlanmak için evlenmedinizmi eee noldu sizin yükünüz 2 katına çıktı neden? Bi evlilik nasıl başlamışsa o şekilde devam ediyor değişenler, düzelenler istisna. Sizin düzelecek gibi bi umut vaad etmiyo evliliğiniz bence. Allah size doğru yolu göstersin,hakkınızda hayırlısı nasıl olacaksa öyle karar verirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…