Çalışmayan erkek

çalışmayan erkeği erkek olarak görmem
sülalemde çalışmayan bir iki erkek var nefret ediyorum mesela onlardan
zerre saygı duymuyorum
erkeğin çalışmaması inanılmaz itici bi durum

sevgilinse direk kapının önüne koy asalaktır çünkü seni yer bitirir, iş beğenmeyen adamın canı çalışmak istemiyordur bahanesi odur.

sevgilim 29 yaşında işsiz kaldı. yaklaşık 5 ay sürdü bu işsizlik neler yaşadığımızı ben biliyorum fazla da göstermedi ama hissediyordum evlenmeye karar vermiştik yola çıkmıştık öncesinde de ailesine ailemden çevremden gördüğüm baskıyı ayrıl bu asalak bu işte sana musallat olacak diye. açtığı her kapı yüzüne kapandı. ve adam gözümün önünde eridi gitti o kadar kilo verdi ki. ama kuzenim var aynı yaşta 10 sene üni okudu 2 sene oldu mezun olalı işe girmedi çabası da yok evde tüm gün oturup Oyun oynuyor asla rahatsız değil onun da ilişkisi var. sevgilim kuzenim gibi olsaydı ayrılırdım kesin.

Neet deniliyor bunlara ( ne eğitimde ne istihdamda) yabancı bir deyim onlarda da var bizde de.

Yakında evsizler daha cok artacak.

Kadın erkek çalışmak gerekiyor bu ekonomide kimsenin neet olmaya hakkı yok Malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…