- 7 Ocak 2022
- 411
- 53
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Bir erkek limon bile satsa çalışmalı canım.Sorumu çok genel olarak soruyorum hanımlar 27 yaşında çalışmayan bir erkek kendini kötü hisseder mi yapamıyorum olmuyor parasızlık çok kötü kadının parası olmayınca farklı erkeğin olmayınca farklı gibi düşünceler yaşar mi
İş beğenmiyor zoruna gidiyor ama sonrada parasızlık gururunu kırıyorBelli bi suredir issizse, caliskan bi adamsa zoruma gider. Is begenmeyip zirt pirt isten ayrilan adamin zoruna gitmez. Aksine kadindan harclik koparamiyosa dellenir
Yoo kırmıyordur o ayak yapıyordur. Parasızlık gururunu kırsa çalışır. Sevgilin falansa da ayrıl böyle adamla hayat geçmez iliğini sömürürİş beğenmiyor zoruna gidiyor ama sonrada parasızlık gururunu kırıyor
Yok yahu ne gururunu kırması. Kendisini acindiriyor para koparmak icinİş beğenmiyor zoruna gidiyor ama sonrada parasızlık gururunu kırıyor
Sorumu çok genel olarak soruyorum hanımlar 27 yaşında çalışmayan bir erkek kendini kötü hisseder mi yapamıyorum olmuyor parasızlık çok kötü kadının parası olmayınca farklı erkeğin olmayınca farklı gibi düşünceler yaşar mi
Siz daha önceki konularınızda: nişanlınızın eğitimli olduğunu ancak iş beğenmediğini ve çalışmadığını yazmıştınız.
Babasının durumu iyiymiş ancak nişanlınıza para vermediklerini söylemiştiniz.
Nişanlınız 27 , siz 29 yaşındasınız. Ekim ayında evlenmek istiyordunuz.
Kendisi çalışmayıp, ailesinden gelecek parayla yaşamayı düşünüyorsa; anneci olması çok normal , çünkü babası para vermek istemiyor.
Asla ve asla çalışmayan erkeğe saygı duymam. Sağlık sorunu gibi ciddi bir sebebi varsa o başka elbette fakat onun dışında çalışmayan erkek istemem asla hayatımda .Sorumu çok genel olarak soruyorum hanımlar 27 yaşında çalışmayan bir erkek kendini kötü hisseder mi yapamıyorum olmuyor parasızlık çok kötü kadının parası olmayınca farklı erkeğin olmayınca farklı gibi düşünceler yaşar mi
Şimdi de görücü teyzeler, evde yan gelip yatan çalışmayan oğlanlarına, başları bağlansın o zaman çalışırlar diyorlarmış.Bu halde bunlar kime görücü gitmeyi düşünüyor anlamadımAsla ve asla çalışmayan erkeğe saygı duymam. Sağlık sorunu gibi ciddi bir sebebi varsa o başka elbette fakat onun dışında çalışmayan erkek istemem asla hayatımda .
Çalışmadan nasıl g.tü rahat yatabilir ki? Benim eşim iş yerinde bir süre sorun yaşadı. İşten ayrıldı ama çıkış vermedikleri için başka yere de giremedi 2 ay. O 2 ayda evde kafayı yedi psikolojik olarak. Nasılda rahatlar.Sorumu çok genel olarak soruyorum hanımlar 27 yaşında çalışmayan bir erkek kendini kötü hisseder mi yapamıyorum olmuyor parasızlık çok kötü kadının parası olmayınca farklı erkeğin olmayınca farklı gibi düşünceler yaşar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?