Yanlış mı düşünüyorum?

Canim, sana dunyadaki tek kadin senmissin gibi hissetirecek gercek bir erkekle olmak varken neden bu idiot?
Böyle değildir diye kendi kendimi kandırdım sanırım bile bile lades oldum. Yeni evlenen bir arkadaşım var ve eşi ona öyle davranıyor ki sanki dünya üzerinde değil başka güzel kadın başka hiçbir kadın yokmuş gibi. Sevilmek de sanırım nasip

Dunyanin en guzeli degilsin muhabbeti sizi o kadar da begenmiyor demek oluyor bence. Begenmiyorsa neden birlikte? Çapi o kadar demek ki.
Resmen senden once senden cok daha guzelleriyle birlikte oldum demeye getirmiş ben direkt agzina ederdim. 😃 Eski sevgilileriyle yeni sevgiliye hava atmak neyin kafasi? O kadar çapı varsa begendigi gibi biriyle olsaymiş 40 yilda bi sari sacli kadin bulmus lafini ediyodur

Bir adam seni çok begense dunyanin en guzeli olmana gerek olmaz kiyas etmez ve bu sekilde konuşmaz.
O zaman beğendiğin kişilere git benimle ne işin var dedim buna karşılık da ben seni istiyorum seninle bir ömür istiyorum diyordu. Of bazen kendimi aşırı enayi hissediyorum ve bunun aydınlanması gelmesine rağmen yanlış düşünüyormuş gibi oluyorum

Back
X