Yani şu tarz konuları açanları çok merak ediyorum. Anne baba evinde bunlar napıyorlardıHani belli bir yaşa kadar tamam. Sonuçta okul var sonrası. Aile evinde bile olsanız eliniz ekmek tutacak yaşa gelincede babam getirsin annem pişirsin mi diyecektiniz. Yazık aileniz belki de isteklerinden fedakarlık ederek sizi okuttu kızımın eli ekmek tutsun başkasına muhtaç olmasın diye. Ailenize dürüst olup bana boşa para harcamayın ben zaten yan gelip yatacağım deseydiniz ailenizde emek vermeseydi size
Çünkü ev kira, düğün borçları vs. derken eşimin çalıştığıyla geçinemedik. Yani bi nevi mecbur kaldım. Eşimde sürekli iş bakıyor musun vs vs deyip duruyordu. Yani şuan çalıştığım yerde hiç mutlu değilim, ayaklarım geri geri gidiyor hep ve hiç gitmek istemiyorum. Çok evcimen bir insanımdır, yani sabahtan akşama evimde oturayım temizlik ev işleri yemek vs onlarla uğraşayım. Sizce ne yapmalıyım
30 yaşındayım biri koca bul dese şu yöntem yinede aklıma gelmez. Çok mide bulandırıcı ve Alçakçaymış ciddenÇok farklı bakış açıları var, denk gelmemişsiniz. Üniversiteye üst seviyeden bir eş bulma niyetiyle giden ve ailesi tarafından da bu şekilde desteklenen kadınlar var. Çalışkan bir eş bulup, sonra ev hanımı olma amacıyla yola çıkanlar var maalesef.
Yuh ama eş ailesine borç yıkabilmeniz için size bahane mi uydurcaz?
Bunun bir de eğitimli adamlarla tanışmak için dil kurslarına giden versiyonu vardı bir ara hatta.30 yaşındayım biri koca bul dese şu yöntem yinede aklıma gelmez. Çok mide bulandırıcı ve Alçakçaymış cidden
Şuan saflığımı sorguluyorumBunun bir de eğitimli adamlarla tanışmak için dil kurslarına giden versiyonu vardı bir ara hatta.
Kız okul ne alaka yahu
Her şeyi bu kadar abartıyorsan işin zor yani
Eşinde bu kadar kaprise dayanırmı bilemem.
Duyunca ben de bir afallamıştım.Şuan saflığımı sorguluyorumhiç böyle şeyler görmedim duymadım yapmadım ama yinede iğrenç. Koca tekmeyi basıncada nafaka ne kadar alırım falan diye soruyor bu tipler.
Olan hastalıklardan saysak onu da doktor teşhis etmeli; olmaz, doktora gittiğinizde ortaya çıkar o. Yeni hastalıklar bulmamız lazım; sizi tıp literatürüne geçirecek türden şeyler gerekiyor. Nasıl yapsak ki?
Hanımlar boş durmayın siz de, bi şeyler düşünün arkadaşın sorunu çözülsün.
Bir de annen baban beni beslesin diyecek üstüne
Kızın da olsa böyle bir kayınvalideye düşebilir. Bu sefer gelini yolmaya çalışır. En iyisi çocuk yapmamakAyrıca o kaynana da asla evine geleemez kalamaz görüyoruz abileri 2 günlüğüne gelse olay çıkaranları. Erkek çocuk istemiyorum böyle gelinim olur diye hem soğuk olacak hem parazit yaşamcı..
tükenmişlik sendromu çok asortik
Kızın da olsa böyle bir kayınvalideye düşebilir. Bu sefer gelini yolmaya çalışır. En iyisi çocuk yapmamak
ya asortik duruyor ama gerçek bir sorun o ama.
yani yaşamış biri olarak biliyorum, çok kötü bir şey.
doktor bile senin epey bir süre hiçbir şeyle uğraşmadan yatıp dinlenmen lazım demişti de, nerdeee.
hayatım biraz olsun rutine girdikten sonra bir altı ay sürdü toparlamam benim.
o rutin oturana kadar çektiklerimi saymıyorum.
Allah düşmanımın başına vermesin yani.
AminTabi canım bir hastalık o bence de yaşam sevinci çok önemli bence çalışırken, emekçi ve mental olarak yorulmuş insanları anlayabiliyorum ben bir süre sonra geçiyor ama tembellik isteği farklı o farklı.
çoğumuz öyleyiz
kusura bakmayın da ultra tembelsiniz
bi yerde yazmışsınız galiba kaynımın borcunu ödediler bana gelince ödemiyorlar diye
orada haksızlık var tabi