- 16 Haziran 2011
- 14.692
- 60.440
Adam en az 60 yaşında yani.Bir tanıdık baya zengin ve ünlü bir adamla evlendi. Aralarında 40 yaş kadar fark var ve kadın baya taş
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam en az 60 yaşında yani.Bir tanıdık baya zengin ve ünlü bir adamla evlendi. Aralarında 40 yaş kadar fark var ve kadın baya taş
Aynen, çok yoğun ve stresli çalışma dönemleri sonucu oluşan çok ciddi bir hastalık.
Sadece yorgunluk değil, ileri aşamalarında kronik ve şiddetli baş ağrısı, tansiyon, mide sorunları, uyku bozuklukları gibi fiziksel sorunları da beraberinde getiriyor. Ki bunların hepsini birebir yaşamış biriyim.
Ve tamamen katılıyorum, tembellik farklı tükenmişlik farklı.
Konu sahibesi tükenmişlik sendromu yaşıyorum dese bile inanan çıkacağını sanmıyorum.
7 yaşından beri okul nedeniyle erken kalkmak zorunda kalmak ya da yanında başka sorumluluk taşımadan 5 senelik iş deneyiminin bu derece tükenmişlik yaratacağına inanan çıkacağını sanmam yani.
32 ye 73 gibi biseydiAdam en az 60 yaşında yani.
geçen ay halamı kaybettim
bu ay bi tane daha kaydettim, daha yeni kaldırdık cenazesini
Eşi o halde Dr a git der. Bir psikoloğa bakar zaten numara yaptığının anlaşılması. Siz tamamen atlattınız mı? Geçmiş olsun tekrar.
Gerçekten prenses gibi yan gelip yatayım ama her şeyim de olsun.Cidden şaka gibi. 10-15 yıl herkes okuyor abi. Konu sahibini bi m.ö ilk insan devrine yollamak lazım gerçi orda da sabah kalkıp çalı çırpı toplaması gerekti.
Aa hoşgeldiniz, gözlerimiz yollarda kalmıştı.
Konu sahibi çalışmak istemiyorsa baştan söyleseydi, eşi de ona göre evlenmezdi belki.
Çalışırken koca bulup evlendikten sonra "ivi giçindirmik sinin girivin" diyerek adama ve ailesine yıkılmaya çalışmak tek kelimeyle dolandırıcılık.
Gerçekten prenses gibi yan gelip yatayım ama her şeyim de olsun.
Kızlar selam,
Benim şöyle bir derdim var, üniversiteden mezun olduğumdan beri kesintisiz çalışıyorum yaklaşık 5 yıldır. Ve işyerimde sorun olduğu için çıkarttılar hala tazminatımı alamadım orası ayrı. Bu arada 8 aylık evliyim ocak gibi işten çıkartıldım. 1 1 buçuk ay kadar evde durduktan sonra yeniden iş buldum ve işe başladım. Yeni işimde 1 ayımı doldurmak üzereyim ancak içimden gram çalışmak gelmiyor. Şimdi diyeceksiniz neden iş buldun o zaman tekrar diye.. Çünkü ev kira, düğün borçları vs. derken eşimin çalıştığıyla geçinemedik. Yani bi nevi mecbur kaldım. Eşimde sürekli iş bakıyor musun vs vs deyip duruyordu. Yani şuan çalıştığım yerde hiç mutlu değilim, ayaklarım geri geri gidiyor hep ve hiç gitmek istemiyorum. Çok evcimen bir insanımdır, yani sabahtan akşama evimde oturayım temizlik ev işleri yemek vs onlarla uğraşayım. Sizce ne yapmalıyım. yani bana dayan çalış vs demeyin çünkü yapamayacağım psikolojik olarak eminim. Ve bu durumda maalesef ki eşimin beni anlayacağını düşünmüyorum parayı düşünecek nazlanma demek isteyecek.. Ben geçerli bi sebep bulmak istiyorum ve bu konuda fikir arıyorum. Sağlık sorunu olur vs. gibi gibi yani ne olursa aklınıza gelen ne varsa yardımınızı bekliyorum.
Son olarak lütfen bana zorlanacaksanız neden çıkmak istiyorsun da demeyin, düğün zamanı eşimin ailesi yüzünden bizim bu kadar borcumuz var, biraz da onlar destek olsun istiyorum. (Zaten çalışmadığım 1 ay sürecinde oluyorlardı)
içimden gram çalışmak gelmiyor.
Sizce ne yapmalıyım. yani bana dayan çalış vs demeyin çünkü yapamayacağım psikolojik olarak eminim.Ve bu durumda maalesef ki eşimin beni anlayacağını düşünmüyorum parayı düşünecek nazlanma demek isteyecek.. Ben geçerli bi sebep bulmak istiyorum ve bu konuda fikir arıyorum. Sağlık sorunu olur vs. gibi gibi yani ne olursa aklınıza gelen ne varsa yardımınızı bekliyorum.
Kate dedin üzüldüm şimdi kadın kanser oldu inṣallah atlatır.Kate 'i bile yediler matmazel sıradan insanı ne yapmazlar
Ayyyy evlerden irak bir gelin, kinamayacagim kinamayacagim kinamayacagim…Kızlar selam,
Benim şöyle bir derdim var, üniversiteden mezun olduğumdan beri kesintisiz çalışıyorum yaklaşık 5 yıldır. Ve işyerimde sorun olduğu için çıkarttılar hala tazminatımı alamadım orası ayrı. Bu arada 8 aylık evliyim ocak gibi işten çıkartıldım. 1 1 buçuk ay kadar evde durduktan sonra yeniden iş buldum ve işe başladım. Yeni işimde 1 ayımı doldurmak üzereyim ancak içimden gram çalışmak gelmiyor. Şimdi diyeceksiniz neden iş buldun o zaman tekrar diye.. Çünkü ev kira, düğün borçları vs. derken eşimin çalıştığıyla geçinemedik. Yani bi nevi mecbur kaldım. Eşimde sürekli iş bakıyor musun vs vs deyip duruyordu. Yani şuan çalıştığım yerde hiç mutlu değilim, ayaklarım geri geri gidiyor hep ve hiç gitmek istemiyorum. Çok evcimen bir insanımdır, yani sabahtan akşama evimde oturayım temizlik ev işleri yemek vs onlarla uğraşayım. Sizce ne yapmalıyım. yani bana dayan çalış vs demeyin çünkü yapamayacağım psikolojik olarak eminim. Ve bu durumda maalesef ki eşimin beni anlayacağını düşünmüyorum parayı düşünecek nazlanma demek isteyecek.. Ben geçerli bi sebep bulmak istiyorum ve bu konuda fikir arıyorum. Sağlık sorunu olur vs. gibi gibi yani ne olursa aklınıza gelen ne varsa yardımınızı bekliyorum.
Son olarak lütfen bana zorlanacaksanız neden çıkmak istiyorsun da demeyin, düğün zamanı eşimin ailesi yüzünden bizim bu kadar borcumuz var, biraz da onlar destek olsun istiyorum. (Zaten çalışmadığım 1 ay sürecinde oluyorlardı)
Kate dedin üzüldüm şimdi kadın kanser oldu inṣallah atlatır.
Konu sahibinin konuşmasına bakınca çalıṣması bile mucize yani bu zamana kadar.Her halde hep isyan ederek işe gitmiştir.
Sarayın içini bilemeyiz ne tür dolaplar dönüyodur.Hala birşeyler şaibeli geliyor o konu da bilmiyorum Allah şifasını versin genç yaşta ya. Bilemiyorum altında ne sorunları var kimbilir.
Komik olan esinin de duzgun bir isi yok, adamin babasindan geciniyorlar.Hahaha eşi 2 taneyle ikna olmadıysa yapacak bir şey yok
Yalnız evde 3 çocukla uğraşacağıma çalışırım daha iyi ya hahahahhah
Tabii ki haklısınız ama 7 yaşından beri senelerce okul için erken kalkmak sonrasında ara vermeden iş hayatı.. Geç kalkabildiğim son dönem okul zamanı yaz tatilleriydi. Bunu demek istiyorum işte evliliğimin tadını çıkaramadan evden çok işyerindeyim
çok teşekkür ederimM migrenimsi Başınız sağ olsun; Allah rahmet eylesin.