• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istemiyorum

O topito yok bunlarda. 😂 Abi anlamayacak mı bunlar yapmış, eve girmişler falan. Abi ejderyaya dönüp yakar yıkardı bunları.
Kredi kartlarını bi iptal ederse kuyruğu yanmış miyava dönerler, ayaklarını denk alsınlar bence.

Daha devamı var. Bunlar analı kızlı evin anahtarını yaptırmışlar kendilerine. Konu sahibi abi tatildeyken eve girip kadının eski kocasının fotoğraflarını ortalığa bırakıp onları ayırabileceğini düşünüyordu. Yaptı mı bilmem 😂
ayyy resmen terbiyesizlik gelinin yerinde olsam bunları evime sokmam aynı ilde bile yaşamam bunlarla sonuçta geçmiş geçmişte kalmış valla bravo abisine :D haketmiş başına gelen herşeyi insan aileye bu kadar bağımlı olmamalı kendi karakteri yok demekki annesi ile bir olduğuna göre annesine mani olması gerekirken yazık :D

Kredi kartlarını bi iptal ederse kuyruğu yanmış miyava dönerler, ayaklarını denk alsınlar bence.
Zaten abi musluğu kesmesin diye nasıl kırmadan söylerim falan diyor. Amaç kırılmaması değil, kızıp musluğu kesmemesi. 😂

ayyy resmen terbiyesizlik gelinin yerinde olsam bunları evime sokmam aynı ilde bile yaşamam bunlarla sonuçta geçmiş geçmişte kalmış valla bravo abisine :KK70: haketmiş başına gelen herşeyi insan aileye bu kadar bağımlı olmamalı kendi karakteri yok demekki annesi ile bir olduğuna göre annesine mani olması gerekirken yazık :KK70:
Anne bunu programlıyor bu da robot gibi annenin çizdiği yolda ilerliyor.

Daha devamı var. Bunlar analı kızlı evin anahtarını yaptırmışlar kendilerine. Konu sahibi abi tatildeyken eve girip kadının eski kocasının fotoğraflarını ortalığa bırakıp onları ayırabileceğini düşünüyordu. Yaptı mı bilmem 😂
yazık, günah vallahi. hiç mi allahtan korkusu yok konu sahibinin . gerçekten yapsa ayrılsalar bunun hesabını kime nasıl verecek, asalak olmak başka şey kötü olmak bambaşka. oı abiden hayır mı gelir bir daha? sevdiğinden ayırsanız adam ne hale düşecek, şimdiye kadar tyaptıkları için de mi minnet duyup iyiliğini istamiyorsunuz anlamıyorum ki.

allah bunun hesabını sorar kızım, bak öyle bir kaynana, görümce, eş üçgeniyle muhatap olursun ki hacca gidip tövbe etmen gerekir, aklını başına devşir ; büyük günahların büyük bedeli olur ; heleki temiz kalpli birini karıştırdıysan. altından kalkamazsın, kendine gel.

valla abinizle yengeniz sizi sallamıyor, hayatlarını yaşıyorlar. Anneniz kaç yaşına gelmiş, yaşamış hayatını, bu hikayede olan size oluyor. Ne kendi hayatınız var ne kendi düşünceleriniz, kararlarınız. Yapmaya çalıştığınız kötülükler hep suratınızda patlıyor. Sizin zekanız abinize yetmiyor işte kabul edip kendinize bir hayat kurun.

Şu an size evcilik gibi gelsede ucundan kıyısından girmişsiniz iş hayatına. Maddi açıdan getirdiği konforun yanısıra sosyalleşmenize yardım eder belki. Kendiniz için bir şeyler deneyin artık. Sosyalleşebileceğiniz kurslara, gezilere falan katılın. Fiziki anlamda kendinize güveniniz mi yok? Kimse sizi beğenmedi mi şuana kadar? niye kendi hayatınızı kurma fikri size çekici gelmiyor? Anneniz güdümüyle abi ve yenge odaklı yaşamak sıkıcı değil mi? Herkes kendi hayatının başrolüdür derler ya siz kendi hayatınızda kötü hizmetçi yan rolleri gibi takılıyorsunuz. Size saçma gelmiyor mu bu durum?

Abisi karısıyla abanta tatile gideceğini konu sahibi ve annesine söyleme gafletinde bulundu. Sonra bu akıllılar abiyle yengeden önce gidecekleri otele gidip yerleşti. Abi planı değiştirip başka yere gitti bunlar kaldılar ortada, tatili yarıda kesip gece yarısı yola çıkıp eve döndüler sinirlerinden 😂😂😂
Kadının düşmanı kadın :( Ne vardı annesiyle kız kardeşini de götürseydi.
Konu buraya bağlanacak mı diye takipteydim ve bağlanmış tşk. :D

:KK70: YAAA kıyamam ama ben buna kendi aklı yokmu başkaları tarafından yönetiliyor . :KK70: inş kendi gibi kaynana ve görümcesi olur da o kızcağızın hissettiklerini anlar
Eski konularında aynı duadan yüzlerce aldı. Ama başında o anne varken kendi hayatını kurabilme ihtimali yok bence

Su yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Ben muhabbet esnasında dedim telefonumu değiştirmek istiyorum diye abim de gel benim yanımda çalış değiştirir istediğini alırsın dedi yani ben beni işe al yada para ver falan demedim
telefonumu değiştirmek istiyorum demek abi telefonumu değiş demek
bu zamana kadar herşeyi ondan istediğinize göre ortamda o olunca direk öyle anlaşılıyor
dolaylı yoldan değiştir demişsiniz oda işe almış sizi
zor geldi tabi değil mi sabah erken kalkmak :)

yazık, günah vallahi. hiç mi allahtan korkusu yok konu sahibinin . gerçekten yapsa ayrılsalar bunun hesabını kime nasıl verecek, asalak olmak başka şey kötü olmak bambaşka. oı abiden hayır mı gelir bir daha? sevdiğinden ayırsanız adam ne hale düşecek, şimdiye kadar tyaptıkları için de mi minnet duyup iyiliğini istamiyorsunuz anlamıyorum ki.

allah bunun hesabını sorar kızım, bak öyle bir kaynana, görümce, eş üçgeniyle muhatap olursun ki hacca gidip tövbe etmen gerekir, aklını başına devşir ; büyük günahların büyük bedeli olur ; heleki temiz kalpli birini karıştırdıysan. altından kalkamazsın, kendine gel.
Anasının kardeşinin potansiyelini bildiği halde böyle ucuz bir numarayı da anlayamazsa gram akıl yoktur o adamda. Bu durumda kadının boşanıp kurtulması daha iyi olur.

Anasının kardeşinin potansiyelini bildiği halde böyle ucuz bir numarayı da anlayamazsa gram akıl yoktur o adamda. Bu durumda kadının boşanıp kurtulması daha iyi olur.
Abi alfa ya, karısına da tapıyor zaten adam. Hiç şansları yok.

Back