• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istemiyorum

Eski konularında aynı duadan yüzlerce aldı. Ama başında o anne varken kendi hayatını kurabilme ihtimali yok bence
çok güldüm :D de allahtan görümcem yok kaynanamda zararsız :D ama gülmeden de edemiyorum allah buna akıl kullanma yeteneği versin bence az çok aklı vardır ama kullanmayı bilmiyor sanıırıımmmm

Yenge fazla asil, bunlar elime bi geçecekti ana kız var ya. 😁😁😁
işte abileri yengeye bırakmıyor ki analı kızlı ona çıdırıyorlar ama hala bir şeyler aldırma peşinde. Abi de o kadar akıllı çalış ihtiyaçlarını kendin al demiş. Hatırladığım kadarıyla konu sahibinin bazı faturalarını abisi yatırıyordu. Ekmek nasıl kazanılıyor görsün istemiş. Konu sahibi bu kafayla giderse anne gittikten sonra yapayalnız kalacak.

Eee ne yaptınız söylediniz mi?
Söyledim,
Abi ben burada bir işe yaramiyorum bana iyilik değil kötülük yapıyorsun ben gerçek bir iş bulup tecrübe kazanmak istiyorum dedim.
O da o gireceğin yer de iş bu da iş. Otur oturduğun yer de dedi. Baya kızdı resmen fırçaladı beni. Bir daha böyle bir şey söylemem.

Söyledim,
Abi ben burada bir işe yaramiyorum bana iyilik değil kötülük yapıyorsun ben gerçek bir iş bulup tecrübe kazanmak istiyorum dedim.
O da o gireceğin yer de iş bu da iş. Otur oturduğun yer de dedi. Baya kızdı resmen fırçaladı beni. Bir daha böyle bir şey söylemem.
Adam dışarda assssla çalışmayacağının farkında yiiirum.

Söyledim,
Hangi sektörde iş yapıyor ki abi? Nasıl bir isyeri orası yani? Mesela paspas atsanız camları silseniz lavaboları falan temizleseniz yok mu öyle şeyler. Bir işe yarar tecrübe kazanirdiniz

Söyledim,
Geçmiş olsun, kaçamadınız yine.
O zaman bari bana iş ver biraz abi, sıkılıyorum, işe yararım hiç değilse deyin.

Söyledim,
Abi terörü :D

Back