• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istemiyorum

Herkese merhaba,
Ben bir kaç aydır abimin iş yerinde çalışıyorum aslında çalışıyorum denmez hiç bir şey yapmıyorum. Tüm gün Instagram da takılıp bilgisayardan film dizi falan izliyorum. Ama çok sıkıldım bunaldım. Kimseye bir şey diyemiyorum aklıma buraya yazmak geldi belki fikir veren olur. Ben bu durumu kırmadan dökmeden nasıl izah edebilirim ?
Kalkıp biraz yardımcı olun, bir şeyler öğrenmeye çalışın tüm gün oturursanız sıkılırsınız tabii
Hiç bir şey yapamıyorsanız kargo işlemlerine bankacılık işlemlerine yardımcı olun.

Herkese merhaba,
Ben bir kaç aydır abimin iş yerinde çalışıyorum aslında çalışıyorum denmez hiç bir şey yapmıyorum. Tüm gün Instagram da takılıp bilgisayardan film dizi falan izliyorum. Ama çok sıkıldım bunaldım. Kimseye bir şey diyemiyorum aklıma buraya yazmak geldi belki fikir veren olur. Ben bu durumu kırmadan dökmeden nasıl izah edebilirim ?
Anan bekçi diye dikti abinin başına seni, değil mi? İnşallah tez zamanda kurtulur adamcağız sizden.

O zaman yazık günah, boş boş oturup maaş alacağınıza, uygun bir dille anlatın. Boş oturuyorum, sen de boşa maaş ödüyorsun, bana müsaade et deyin. İki taraf için de makul bir anlaşma olur.
Evet, zaten abisinden maaş almak için her gün mesaiye gelmesine lüzum yok, adam zaten maaşa bağlıyordu, napcan kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz.

Herkese merhaba,
Abinizin derdi size para vermek değil sadece asıl mesele sizi annenizin güdümünden kurtarmak. Biraz iş öğrenin, kendi paranızı kazanın, belki arkadaş edinir sosyalleşirsiniz diye çalışmanızı istiyor. Hatta belki normal genç kadınlar gibi bir sevgili bulur gezer tozarsınız diye düşünüyordur.

Yaşadığınız hayatın anormal olduğunu ne zaman anlayacaksınız? Bir insanın tüm dünyası annesi olmamalı. Yarın öbür gün allah gecinden versin anneniz gittiğinde yalnız kalacaksınız. Abinizin sizi yanına alacağını asosyal hayatınıza yengenizin yanında devam edeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Onların kendi hayatları var, çoluk çocuğa karışacaklar. Olan size olacak. Annenizin size kötülük yaptığını anlayın artık. Yalnız kalacaksınız.

Ne oldu yaa abanta tatiline koşa koşa annenle önceden gidip yerleştiniz abi de ohh sizi bir güzel ekip siz orada tatil yapın biz başka yere gidiyoruz dedi, abini taktir ettim bravo nasıl koruyor karısını sizden..muhtemelen de ya abiniz bir işe yarayın da karısıyla uğraşmayın diye koydu sizi oraya ya da anneniz ajan olarak. İyi de yapacak iş mi bulamadınız isteseniz çalışırsınız zaten çalışmıyorsunuz ki abinizin telefonlarını dinliyorsunuz

:KK70: Abisi tarafından ekilmesi olayı ne bilen anlatabilir mi çok merak ettim :KK70:
Abisi karısıyla abanta tatile gideceğini konu sahibi ve annesine söyleme gafletinde bulundu. Sonra bu akıllılar abiyle yengeden önce gidecekleri otele gidip yerleşti. Abi planı değiştirip başka yere gitti bunlar kaldılar ortada, tatili yarıda kesip gece yarısı yola çıkıp eve döndüler sinirlerinden 😂😂😂

Abisi karısıyla abanta tatile gideceğini konu sahibi ve annesine söyleme gafletinde bulundu. Sonra bu akıllılar abiyle yengeden önce gidecekleri otele gidip yerleşti. Abi planı değiştirip başka yere gitti bunlar kaldılar ortada, tatili yarıda kesip gece yarısı yola çıkıp eve döndüler sinirlerinden 😂😂😂
:D ahahahahhahaha ciddimisin olaya gel allah kaynananında görümceninde hayırlısını versin :D

:KK70: ahahahahhahaha ciddimisin olaya gel allah kaynananında görümceninde hayırlısını versin :KK70:
Daha devamı var. Bunlar analı kızlı evin anahtarını yaptırmışlar kendilerine. Konu sahibi abi tatildeyken eve girip kadının eski kocasının fotoğraflarını ortalığa bırakıp onları ayırabileceğini düşünüyordu. Yaptı mı bilmem 😂

Abinizle ciddi bir şekilde konuşmanız lazım. Ben olsam şöyle derdim:

"Abiciğim, telefon istedim diye beni zorla bu işe soktun ama bana da yazık, dinlenmeye ihtiyacım var. Bana maaş verme demiyorum kesinlikle, yine ver ama evden ver. Sabahın köründe uyanmak zorunda olmak, evde yatıp yayılarak maaş almak yerine tüm gün burada saatlerce zaman geçirmek benim için çok yorucu."

Daha devamı var. Bunlar analı kızlı evin anahtarını yaptırmışlar kendilerine. Konu sahibi abi tatildeyken eve girip kadının eski kocasının fotoğraflarını ortalığa bırakıp onları ayırabileceğini düşünüyordu. Yaptı mı bilmem 😂
Sence yapmış mıdır? 😀

Back