Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş yerine geldim dediklerine benzer şeyler kurdum kafamda. Daha gelmedi gelsin söyleyeceğim.:) Ben ne bileyim ya, yorumlarımdan işine yarayanı aldı gitti kız. Şaşırdım.
Kalkıp biraz yardımcı olun, bir şeyler öğrenmeye çalışın tüm gün oturursanız sıkılırsınız tabiiHerkese merhaba,
Ben bir kaç aydır abimin iş yerinde çalışıyorum aslında çalışıyorum denmez hiç bir şey yapmıyorum. Tüm gün Instagram da takılıp bilgisayardan film dizi falan izliyorum. Ama çok sıkıldım bunaldım. Kimseye bir şey diyemiyorum aklıma buraya yazmak geldi belki fikir veren olur. Ben bu durumu kırmadan dökmeden nasıl izah edebilirim ?
Sende bul birisini de abini rahat birak
Anan bekçi diye dikti abinin başına seni, değil mi? İnşallah tez zamanda kurtulur adamcağız sizden.Herkese merhaba,
Ben bir kaç aydır abimin iş yerinde çalışıyorum aslında çalışıyorum denmez hiç bir şey yapmıyorum. Tüm gün Instagram da takılıp bilgisayardan film dizi falan izliyorum. Ama çok sıkıldım bunaldım. Kimseye bir şey diyemiyorum aklıma buraya yazmak geldi belki fikir veren olur. Ben bu durumu kırmadan dökmeden nasıl izah edebilirim ?
Evet, zaten abisinden maaş almak için her gün mesaiye gelmesine lüzum yok, adam zaten maaşa bağlıyordu, napcan kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz.O zaman yazık günah, boş boş oturup maaş alacağınıza, uygun bir dille anlatın. Boş oturuyorum, sen de boşa maaş ödüyorsun, bana müsaade et deyin. İki taraf için de makul bir anlaşma olur.
Abinizin derdi size para vermek değil sadece asıl mesele sizi annenizin güdümünden kurtarmak. Biraz iş öğrenin, kendi paranızı kazanın, belki arkadaş edinir sosyalleşirsiniz diye çalışmanızı istiyor. Hatta belki normal genç kadınlar gibi bir sevgili bulur gezer tozarsınız diye düşünüyordur.Herkese merhaba,
Abisi tarafından ekilmesi olayı ne bilen anlatabilir mi çok merak ettim
Abisi karısıyla abanta tatile gideceğini konu sahibi ve annesine söyleme gafletinde bulundu. Sonra bu akıllılar abiyle yengeden önce gidecekleri otele gidip yerleşti. Abi planı değiştirip başka yere gitti bunlar kaldılar ortada, tatili yarıda kesip gece yarısı yola çıkıp eve döndüler sinirlerindenAbisi tarafından ekilmesi olayı ne bilen anlatabilir mi çok merak ettim
ahahahahhahaha ciddimisin olaya gel allah kaynananında görümceninde hayırlısını versinAbisi karısıyla abanta tatile gideceğini konu sahibi ve annesine söyleme gafletinde bulundu. Sonra bu akıllılar abiyle yengeden önce gidecekleri otele gidip yerleşti. Abi planı değiştirip başka yere gitti bunlar kaldılar ortada, tatili yarıda kesip gece yarısı yola çıkıp eve döndüler sinirlerinden
Daha devamı var. Bunlar analı kızlı evin anahtarını yaptırmışlar kendilerine. Konu sahibi abi tatildeyken eve girip kadının eski kocasının fotoğraflarını ortalığa bırakıp onları ayırabileceğini düşünüyordu. Yaptı mı bilmemahahahahhahaha ciddimisin olaya gel allah kaynananında görümceninde hayırlısını versin
Sence yapmış mıdır?Daha devamı var. Bunlar analı kızlı evin anahtarını yaptırmışlar kendilerine. Konu sahibi abi tatildeyken eve girip kadının eski kocasının fotoğraflarını ortalığa bırakıp onları ayırabileceğini düşünüyordu. Yaptı mı bilmem