- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 40
Eee senin işin varmış, sen niye buradasın?Sizin işiniz yok mu sürekli buradasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee senin işin varmış, sen niye buradasın?Sizin işiniz yok mu sürekli buradasınız?
Telefonu alamadım dahaİşte istememişsiniz ama laf oraya gitmiş. Ki şu an abiniz almış oldu o telefonu size. Çünkü zaten çalışmıyorsunuz.
Ben de diyorum ki, bir yere girip biraz çalışın, paranın değerini anlarsınız.
Kaç yaşındasınız ve kaç yıldır çalışmıyorsunuz?
Offf yuzyilin geyigi, anlayip gulen fosildir netBir salamadılar şu abiyi.
Şimdi konu sahibine laflar hazırlıyorum, toparlayıp döneceğim.
Aldığınız maaşlardan birikmedi mi? Diğer sorularıma cevap vermemişsiniz.Telefonu alamadım daha
Adam mantıklı bir kota getirmiş aslında.
Şimdi benim verdiğim öneriyle işten ayrılacak.
E zaten bir süre çalışmayacakmış, abisinden zaten para isteyemez artık. Yoksa adam yine çağırır, gel çalış diye. Konu sahibi de çalışmak istemiyor.
Bence gel çalış dediğine göre öyle harçlık vermeye devam edecek bir hali kalmamış adamın. Adam balık yemeyi değil balık tutmayı öğretmeye çalışmış aslında."Bir süre çalışmayacağım" cümlesindeki "bir süre" 30-40 yıla tekabül ediyor bence
Abisi "eeh yeter be!!" demedikçe konu sahibinin bir şeyler istemekten vazgeçeceğini sanmıyorum.
Normal mi dediniz?Her normal insan gibi..
Siz laf arasında o cümleyi söylerken ertesi gün abinizin elinde telefonla çıkıp gelmesini beklemediyseniz ben de bir şey bilmiyorum.Su yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Ben muhabbet esnasında dedim telefonumu değiştirmek istiyorum diye abim de gel benim yanımda çalış değiştirir istediğini alırsın dedi yani ben beni işe al yada para ver falan demedim
Dostum sen yenisin galiba Konu sahibi sadece aradan beğenip seçtiği mesajlara cevap verir.Aldığınız maaşlardan birikmedi mi? Diğer sorularıma cevap vermemişsiniz.
Siz nereden bilecektiniz, abinizin yeni bir telefon almak yerine, gel çalış kendin al diyeceğini.Su yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Ben muhabbet esnasında dedim telefonumu değiştirmek istiyorum diye abim de gel benim yanımda çalış değiştirir istediğini alırsın dedi yani ben beni işe al yada para ver falan demedim
:) Ben ne bileyim ya, yorumlarımdan işine yarayanı aldı gitti kız. Şaşırdım.Dostum sen yenisin galiba Konu sahibi sadece aradan beğenip seçtiği mesajlara cevap verir.
Sorduğunuz sorular o mertebeye erişememiş henüz.
Taktir nasıl ediliyor kiBelki de abiniz Abant tatil donusunde artik kredi kartlarinizi karsiliksiz odemekten vazgecmis, yuvasina yapacaginiz suikastimsi hareketlerin onune gecmek icin sizi goz hapsine almistir.
Olamaz mi, olabilir?
Aylar gecti, halen abinizi ve yengenizi taktir ediyorum.
Seni bir mendil gibi kullanıp attı:) Ben ne bileyim ya, yorumlarımdan işine yarayanı aldı gitti kız. Şaşırdım.
Su yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Ben muhabbet esnasında dedim telefonumu değiştirmek istiyorum diye abim de gel benim yanımda çalış değiştirir istediğini alırsın dedi yani ben beni işe al yada para ver falan demedim
Eveet, aşırı takıntılı abisine ve onun hayatına.başka abi şikayetleri demi vardı?
Bence abi karısının rahatını düşündüğü için almış konu sahibini. Evde otursa ne yapacak, annesiyle birlikte geline mikserlik yapacaklar.Yani hiç.. Küçük yaşta değilsiniz şimdiye kadar hiç çalışmadınız hala bir süre çalışmayı düşünmüyorsunuz..
Abiniz ananızla kurduğunuz rezil planlardan da fitnelerden de beleşçiliğinizden de bıkmış. Bari bir işe yarayın diye yanına almış ona da mırın kırın. Tatlı geliyodu dimi abinin alıp faturasını ödediği telefondan yengeyle arasını bozacak planlar yapmak?
Abiniz sizi o işten çıkarmaz boşa nefes tüketmeyin bence.
Bir konu vardı..bunlar tatile abant a galiba gidiyorlardı.sonra anne kardeş da gelmek istiyordu..bunları ekiyorlardi. .bu anne kardeş tek başlarına abantta kalıyordu,çift başka yere tatile gidiyordu..o konu mu?:) Onu da bulurum şimdi valla. Boşuna profil kapatıyorlar, azimli birini kimse durduramaz. bknz: anahtar kelimeyle aratmak.
Ki şu an buldum bile. Konu istememekle başlamış, balayıyla bitmiş. Kadını istememe sebepleri de ikinci evliliğiymiş.
Gelin hanım 2- kayınvalidegörümce 0, daha çoook skor tazeler gelin bence.
Maasinizin hakkini verin.herkesin hayatı tatili kendine.konuyu okumadım bile.maas alıyorsan çalışacaksın.Evet alıyorum ne gibi yardımı olacak bunun
Konu sahibi oBir konu vardı..bunlar tatile abant a galiba gidiyorlardı.sonra anne kardeş da gelmek istiyordu..bunları ekiyorlardi. .bu anne kardeş tek başlarına abantta kalıyordu,çift başka yere tatile gidiyordu..o konu mu?