- 15 Ekim 2016
- 6.537
- 11.767
- 248
Seni işten cikarip robot süpürge alsa ona maaş baglayip sigortasini yatirsa daha mantikli.Evet alıyorum ne gibi yardımı olacak bunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni işten cikarip robot süpürge alsa ona maaş baglayip sigortasini yatirsa daha mantikli.Evet alıyorum ne gibi yardımı olacak bunun
Abooww hani kapak gibi kapak bence konu burda kapanabilir Zirve burasi dur aaaha suruyada dikim bayragiEvlensene. Hem bakarsın kendin gibi bir görümcen, annen gibi de bir kaynanan olur. Ve dünya bir anda bambaşka bir hale bürünür. Ne güzel olur
Ahahaha niye konu aciyon madem boş sayfayla konusucan.
Tembellikten nefret ederim ayrıca calismiyorsun onu bir idrak et çalışmak başka birsey anlami ter emek seninki issizlik.
Söyledim,
Abi ben burada bir işe yaramiyorum bana iyilik değil kötülük yapıyorsun ben gerçek bir iş bulup tecrübe kazanmak istiyorum dedim.
O da o gireceğin yer de iş bu da iş. Otur oturduğun yer de dedi. Baya kızdı resmen fırçaladı beni. Bir daha böyle bir şey söylemem.
Temizlik yap bari....evrak duzenleSöyledim,
Abi ben burada bir işe yaramiyorum bana iyilik değil kötülük yapıyorsun ben gerçek bir iş bulup tecrübe kazanmak istiyorum dedim.
O da o gireceğin yer de iş bu da iş. Otur oturduğun yer de dedi. Baya kızdı resmen fırçaladı beni. Bir daha böyle bir şey söylemem.
Şuan iş de değilim. İş yerine geçince bakacağım artıkGeçmiş olsun, kaçamadınız yine.
O zaman bari bana iş ver biraz abi, sıkılıyorum, işe yararım hiç değilse deyin.
Bu saat oldu evde misiniz?Şuan iş de değilim. İş yerine geçince bakacağım artık
8 de isteydim zaten. Niye bana karşı bu kadar ön yargılısınız kimseye anlatamadigim şeyleri yazıyorum buraya fakat sürekli bir lincleme veya hakaret yine de ben bir terbiyesizlik yapmıyorum.Bu saat oldu evde misiniz?
Önce bir iş disiplini oturtun. Kaçta açılıyorsa o zaman gidin. Etrafı falan toplasanız bile ikram olur abinize.
Demek yenge sizi sonunda yola getirdi8 de isteydim zaten. Niye bana karşı bu kadar ön yargılısınız kimseye anlatamadigim şeyleri yazıyorum buraya fakat sürekli bir lincleme veya hakaret yine de ben bir terbiyesizlik yapmıyorum.
Yengem geldi öğle yemeğine çıktık konuştuk muhabbet ettik.
Ya hu ne önyargısı, dümdüz öneri vermişim. Saat ikiye sarkan öğlen yemeği olmaz zaten, ondan sebep öyle dedim. Bizler 12-1 ya da 12.30-13.30 arası mola veriyoruz.8 de isteydim zaten. Niye bana karşı bu kadar ön yargılısınız kimseye anlatamadigim şeyleri yazıyorum buraya fakat sürekli bir lincleme veya hakaret yine de ben bir terbiyesizlik yapmıyorum.
Ooo abinin sizi işe alıp anne güdümünden uzak tutması işe yaramış. Yengeyle aranız düzelmiş. Abi çok akıllı.8 de isteydim zaten. Niye bana karşı bu kadar ön yargılısınız kimseye anlatamadigim şeyleri yazıyorum buraya fakat sürekli bir lincleme veya hakaret yine de ben bir terbiyesizlik yapmıyorum.
Vay be şöyle bir iş bulamadımŞuan iş de değilim. İş yerine geçince bakacağım artık
Aslında planlı değildi sürpriz yaptı. Zaten benim bir sorunum yok ki aram düzelsin.vaay yengeyle aralar düzelmiş
Evde ne işin var? Yemeğini yiyip işe dönmen gerekmez mi? Yoksa yemeği evde mi yiyosun!?Şuan iş de değilim. İş yerine geçince bakacağım artık
Yengenin ruhu bile duymuyor, bunlar içinden kurtlu çünkü, kadında kapı gibi koca var, yemiyor açıktan düşmanlık etmek, üstüne gitmek.vaay yengeyle aralar düzelmiş
Ablacım, saat 2 de gelmişin, maşallah nasıl bir öğle arası bu? O araya mısır ekilir. Sen bi de dışarda gerçek iş bakıyodun değil mi? Abin haklı, otur oturduğun yerde.8 de isteydim zaten. Niye bana karşı bu kadar ön yargılısınız kimseye anlatamadigim şeyleri yazıyorum buraya fakat sürekli bir lincleme veya hakaret yine de ben bir terbiyesizlik yapmıyorum.
Yok yaa yenge kv ve görümceyi ipe dizmişvaay yengeyle aralar düzelmiş