• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istemiyorum

Ahahaha niye konu aciyon madem boş sayfayla konusucan.

Tembellikten nefret ederim ayrıca calismiyorsun onu bir idrak et çalışmak başka birsey anlami ter emek seninki issizlik.

o bana ilk konusundan takık. mazimiz eski.
çat çat verdiğim cevaplar efsane olmuştu, kaldıramadı minnoş yüreği.

:KK53:kral yenge

Eklentiler

• Screenshot_20210826-122328_Google.jpg
    Screenshot_20210826-122328_Google.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 75
Söyledim,
Abi ben burada bir işe yaramiyorum bana iyilik değil kötülük yapıyorsun ben gerçek bir iş bulup tecrübe kazanmak istiyorum dedim.
O da o gireceğin yer de iş bu da iş. Otur oturduğun yer de dedi. Baya kızdı resmen fırçaladı beni. Bir daha böyle bir şey söylemem.

Girçik iş yalanınızı yememiş. Geçmiş olsun 😂

Söyledim,
Abi ben burada bir işe yaramiyorum bana iyilik değil kötülük yapıyorsun ben gerçek bir iş bulup tecrübe kazanmak istiyorum dedim.
O da o gireceğin yer de iş bu da iş. Otur oturduğun yer de dedi. Baya kızdı resmen fırçaladı beni. Bir daha böyle bir şey söylemem.
Temizlik yap bari....evrak duzenle

Bence çalış para biriktirmeye bak, dışarıda iş yok zaten. Para vermiyorsa haklısın tabi ki, kadinsin sonucta.

Bu saat oldu evde misiniz?
Önce bir iş disiplini oturtun. Kaçta açılıyorsa o zaman gidin. Etrafı falan toplasanız bile ikram olur abinize.
8 de isteydim zaten. Niye bana karşı bu kadar ön yargılısınız kimseye anlatamadigim şeyleri yazıyorum buraya fakat sürekli bir lincleme veya hakaret yine de ben bir terbiyesizlik yapmıyorum.
Yengem geldi öğle yemeğine çıktık konuştuk muhabbet ettik.

8 de isteydim zaten. Niye bana karşı bu kadar ön yargılısınız kimseye anlatamadigim şeyleri yazıyorum buraya fakat sürekli bir lincleme veya hakaret yine de ben bir terbiyesizlik yapmıyorum.
Demek yenge sizi sonunda yola getirdi :D

Ya hu ne önyargısı, dümdüz öneri vermişim. Saat ikiye sarkan öğlen yemeği olmaz zaten, ondan sebep öyle dedim. Bizler 12-1 ya da 12.30-13.30 arası mola veriyoruz.

Ooo abinin sizi işe alıp anne güdümünden uzak tutması işe yaramış. Yengeyle aranız düzelmiş. Abi çok akıllı.

Ablacım, saat 2 de gelmişin, maşallah nasıl bir öğle arası bu? O araya mısır ekilir. Sen bi de dışarda gerçek iş bakıyodun değil mi? Abin haklı, otur oturduğun yerde.

Back