- 24 Nisan 2015
- 6.887
- 7.079
Bence ortak hesap vs gereksiz herkesin maaşı kendine evin gideri hesaplanır ödemeler bölüşülür kalanı kişinin kendine aittir. İster harcar ister biriktirir ne isterse yapar, aileye de sağlık ölüm vs durumlarda tabiki gerekirse maddi yardım yapılır ama bir gelirleri olmaması ve gerçekten ihtiyaç olması halinde ama mesela siz borç öderken gelirleri de varsa ve gereksiz harcamalar için para isteniyorsa ben olsam ne kendi aileme ne de eşimin ailesine 1 kuruş dahi harcamam. Zaten evladını düşünen aileler de ihtiyaç yoksa para istemez.
Birde arabayı biz alıyoruz ama kv deler tatil planı vs yapıyor demişsiniz yanlış okumadı isem yine acil ihtiyaç olur verilir 3 5 gün ama tatile gidecekler diye kendim araçsız kalıpta onlara aracımı teslim etmem çünkü bu zevki bir durumdur ya da birlikte tatile falan çıkmam tatile sadece eşimle ve çocuğumla çıkarım kimseyi istemem yanımda açıkcası.
Birde arabayı biz alıyoruz ama kv deler tatil planı vs yapıyor demişsiniz yanlış okumadı isem yine acil ihtiyaç olur verilir 3 5 gün ama tatile gidecekler diye kendim araçsız kalıpta onlara aracımı teslim etmem çünkü bu zevki bir durumdur ya da birlikte tatile falan çıkmam tatile sadece eşimle ve çocuğumla çıkarım kimseyi istemem yanımda açıkcası.