300 tl borcu verirken sizin rızanızı aldı mı? Tüm yorumları okuyamadım kaçırmış olabilirim. Olmayan bir para demişsiniz, yani sizin ihtiyaçlarınızı çıktıktan sonra yok ise borç isteyen kişi anne de olsa paramız yok demelisiniz. Burada annenin durumu da mühim yani acil birşeydir, sağlık ile ilgilidir mesela verilir olmasa da bulup buluşturup. Ona borç da denmeyebilir. Ama atıyorum evine mobilya alacaksa anne ve sizde de yoksa o zaman haklısınız. Eşinizle olaylar oluşmadan kuralları bilir belirlersiniz. Bu böyle şirket anlaşması gibi olmuyor en azından bizde öyle olmadı. İnsanlığın getirdiği haller dışında hemfikirizdir. Konuşmadan bu böyle oluyor. Zamanla düzen oturduğu içindir belki. Bir konuya bakışımız senin ailen benim ailem değil mantıklı mı mantıksız mı şeklinde oluyor. Sizde durum ne irdelemek lazım. Ama eşiniz uzlaşılmayacak gibi görünmüyor. Konuşur asgari müşterekte buluşursunuz. Yani anadır hakkıdır da diyemem 300 tl nin hesabını mı yapıyorsun cimri kadın da diyemem size. 7 ay az zaman muhtemel bundan huzursuzluğunuz. Anne neden 300 tl istedi ve neden ödemedi bu çok mühim. Saçma sapan bir konuysa dahi eşinizin başına kakmayın. Bundan sonra böyle bir borç istendiğinde vermezsiniz olur biter. Normalen siz yine evlatlığınızı yaparsınız. O ayrı borç olarak alınan paranın ödenmemesi ayrı.