Çalışan kadın eş ve anne olmak bıktım

Hulyaozbk51

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
105
67
13
30
Kızlar ben 12 yıllık evli 11 yıldır memur 11 yıldır 1 çocuk annesiyim. Eşimle severek evlendik 31 yaşındayım oda aynı kendisi özel sektörde muhasebeci. Benim sıkıntım şu ki ben evde herşeyi tel başıma yapıyorum. İşten 4 de çıkıyorum 4 30 dan önce evdeyim o sırada kızım okuldan gelmiş oluyor evde oluyor o ödev dinlenme yaparken ben yemek sabahın bulaşığı ev toplama makina boşaltma sonra eşim geliyor 6 da yemek yemek bulaşıkları toplama çay koyma dizi film yada dışarı çıkma çamaşır bulaşık günlük ev temizliği genelde hafta sonu olur çocuğun sınavı market manav kırtasiye kıyafet ihtiyaçlarını düşünmek gidilecek yer planlama gelecek biri varsa planlama bende kızımın sınav zamanı ders çalıştırma hepsi bende aklınıza ne geliyorsa bende eşim işten geliyor yemek yiyor 1 saat uyuyor sonra tv yada gezme işi oluyor sonra o gece yatıyor ben toparlıyorum yatıyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum evleri topluyorum hazırlanıyoruz eşim saçını yapıyor üstünü giyiyor kahvaltı edip çıkıyoruz olay bu ve ben aşırı yoruldum aşırı sitresliyim 12 yıl birikti sanırım çokta kolay hayatım olmadı eşimin ailesi ve kendi akrabalarım ve bekarlık hayatım pok gibiydi herşey şuan iyi gibi görünüyor ama ruhsal çöküntüdeyim boşanmalımıyım sizce aşırı yorgunum mutsuzum ve konuşmayı yüzlerce kez denedim

Son düzenleme:
Bir de kadın işinden olacak, kazandığı paradan olacak. Bedava hizmetçi olmak için.
Muhasebeci maaşlarını bilmiyorum ama çok yüksek değildir tahminimce. Zaten konu sahibi işini özelde bile olsaydı bırakamazdı.
Yalnız kocasına acayip sinir oldum, kadın hem en az senin kadar maaş alsın hem de evde kesintisiz köle gibi herşeye koşsun...şu zamanda erkek olmak varmış. Bedavadan yaşayıp gidiyor çoğu

Çok fena kullanılıyorsun. Modern köle olmuşsun. İş paylaşımı yapmalısın. O, bu iş paylaşımına riayet etmezse sen de üzerine düşen işleri yapmazsın. Mecbur uyacak. Babasının uşağı mı var anlamadım.
Sen hem kadınnhem erkek hem anne olmuşsun o evde. Paşamız da yayıp durmuş. Ay yine çok sinirlendim yaa

Babamda aynı, annemin sağlık sorunları olunca, artık oda ev işine yardım ediyor.

Erkekleri biz bu hale soktuk

Başınız sağ olsun
Düzen takıntınız varmış bence bu huyunuzu törpüleyin gerekirse uzman desteği alın, kızınız çok da küçük değil, sofra kurma kaldırma bulaşıkları makineye dizme gibi sorumlulukları kızınıza verin, süpürme silme işlerinde de eşinizi görevlendirin, sürekli yemek yapacağım diye düşünmeyin, bugün yemek işi sizde deyip kızınızla eşinizi mutfağa sokun, haftasonları kendinize tek başına gezip nefes alacak zaman ayırmıyorsanız bir an önce kendinize özel zamanlar yaratmaya başlayın.

İster çalışın ister çalışmayın ama ev işleri çoluk çocuk sorumluluklarını asla tek başınıza üstlenmeyin.

Erkekler kadınlar kadar düzgün iş yapamaz mı? Her konuda aynı örneği yazıyorum ama yine yazacağım.burada adamlar yenidoğan servislerinde 2 kilo bebeklere damar yolu açıyor, besliyor, giydiriyor.kadın hemşireden çok erkek hemşire var hastanede.nasıl incelikli bir iş.dünyanın en iyi aşçıları da erkekler bildiğiniz üzere.hizmet, restoran sektörlerinde de daha çok erkekler çalışıyor.resim yapan, heykel yapan, sanat yapan erkekler var.bunlar bir kazak giydirmeyi mi beceremiyecek yani? tamamen işgüzarlık.

Son düzenleme:
Eşinizin özür oranı yüzde kaç. baya ağır engelli gibi gözüküyor ha değilse asalak dır. daa eli ekmek tutan hele garanti memurluğu olan insanlar neden evcil yerine asalak besler hiç anlamıyorum. kendinize hiç mi saygını yok allah aşkınaç götüne salça tenekesi bağlayın cehennemin dibine kadar yolun var deyin. salın doğal ortamına. kızmayın bana. cocukların yükü varken birde başkasının doğurduğunun yükünü taşımayın. şöylelerini de allah aşkına koca baba yapmayın

Eee bu konuda adam hem iki işte çalışmıyor hem de kadın da çalışıyor.

Bu adamlar anne evinden direkt eş evine mi geçiyorlar ben de orasını anlamıyorum.dünya kadar üniversitede, iş hayatında yalnız yaşayan insan var.yalnız yaşama dönemlerinde de mi kimse alışmıyor bu işlere ?bence baştan çakallık peşinde oluyorlar.adam şansını deniyor ee bakıyor tutmuş.sonra da zaten öyle gidiyor.

Evey 18 de evlendik

Okaadar haklısınız ki

Gerçekten de öyle

Bende sinirliyiö ve çıkamzda gibiyim kadın alcam iş vercem yapmassa boşanacağım yeter rrr

Dediğim gibi 18 yaşında evlendik 4 yış kızıma baktı sonra kreşe verdik o da bunalmıştı yatdımda ediyordu sonra bıçak gibi kesildi yani sonradan değişti ei ve baba oşdultan baya sonra

Kesinlikle ama düzelecek düzelmesse zaten yalnız kalınca yapar

Çok geç kaldım ama yapacağım
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…