çalışan kadınlar diyorum ben ve annemi yazmak istiyorum
sabah 7 de uyan, duş al, kahvaltıyı hazırla, köpeği gezdir, kediye yemek ver, kızına bi ton laf söyle (en
yorucusu bu olsa gerek) işe koştur bütün gün çalış, akşam 6 da eve gel, köpeği gezdir, kediye yemek
ver, kumunu temizle, kediyi kucakla oyun oyna, 3 çeşit yeni yemek yap, dünden kalanları huysuz
çocuklarla koca yemez, aynı anda çayı koy, kocan gelsin ne var işyerinde ne gidiyon otur evinde
emekli ol bilmemne zırıltı dinle, kaynana ararsın onun dertlerini dinle, saat oldu 10 bu arada bulaşık
çamaşır da halledildi. yukarı çık ütü yap, ortalığı toparla, kediyi azarla, kızına git odanı topla de, kediyi
azarla, saat oldu 12 yatağa yat kızın gelsin her gece anne forumda gördüm yüzüne bebak acı badem
sütü sürecem, anne bugün şu kremi denicem, anne bugün şunu yapcam desin onunla uğraş, en
sonunda saat 1 gibi uyu, saat 3 te kedinin yüzünden uyan, miyavlıyo sıkılmış odada, onu odadan at,
saat 4 gibi koca gelsin yatağa, onun ah vahından uyuyama, sırtım ağrıyo belim ağrıyo bilmemne, saat
oldu 7 alarm çalsın erteleye bas saat olsun 8, servisi kaçır, koşa koşa hazırlan dolmuşa yetiş... böyle
uzar gider.