- Emoji Skoru
- 26
- Puanlar
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu konuda kadınlara haksızlık yapıldığını düşünüyorum..İş yerinde stres yorgunluk derken eve giden bazı kadınların kocaları yine herşeyi dört dörtlük bekliyor..Madem hayat müşterek öyleyse iki taraflı olmalı değil mi..Hepsi böyle değildir tabi ama eminim yardım edenler de türünün son örneğidir.Nerede öyle eşim de çalışıyo ben de ona ev işlerin de yardımcı olayım bari diyen erkek..Çok üzgünüm çoook
olaya genel olarak bakarsan pekia.svalla net olarak şu diyemicem çünkü, nasıl bir ev hanımı yada nasıl çalıştığınıza çok bağlı..
ev hanımı olupta gün boyu tv karşısında yayılıp, keyif yapıyorsanız yorulmazsınız ama bide titiz olup kendini hasta edecek kadar temizlik yapıyorsanız yorulursunuz, düzeni seviyorsanızda yorulurunuz
sonra çalışma hayatınızın yoğunluğu, çalışma saatleriniz, çalışma ortamınız vs vs bit mez yani bunlara göre ya yorulursunuz yada yorulmazsınız yani aynı kefeye koyup karşılaştırmak bana çok zor ve mantıksız geliyo..
he bazen bende bu kadar inca düşünmeyip hangisinde yorulduysam onun en zor meslek olduğunu söylüyorum...a.s.
bekarken çalışıyordum ve evliliğimdeki kadar yorulmuyordum asıl biz ev hanımlarını yoran nedir biliyormusun evin içinde yaptığımız rutinlikler her gün aynı şeyleri yaptığımız için biz zaman sonra yerden çöpü bile kaldırmak zor geliyor ama çalışırken öyle değil hep birileriyle ve farklı kişilerle meşgulsün evdeyken öylemi aynı koca aynı çocuk aynı komşu sıkıldığımız için yaptığımız iş zamanla çok zor geliyor ve haliyle bunada yorgunluk diyoruz
benim esimde yapiyor vallahiiiiiiii ....cak esraxe(elini ver)