Anket Çalışan hanımlar mı yoksa ev hanımları mı daha çok yorulur ?

çalışan hanımlarmı yoksa ev hanımlarımı daha çok yorulur

• çalışan hanımlar

OY: 85 73,9%
  • ev hanımları

OY: 30 26,1%

• Ankete Katılan
    115

ESRAXE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
118
merhaba hanımlar hep merak etmişimdir.
çalışan hanımlarmı daha çok yorulur yoksa ev hanımlarımı....?

ben çalışıyorum ve çok yoruluyorum,ev hanımı müşterilerim şanslı olduğumu ve keşke yerinde olsak,akşama kadar canımız çıkıyor diyorlar...
anlamadım gitti.....:bbo:

ben ev hanımıyım evde iş hiç bitmiyo ama çalışınca daha yorucu bence hem iş hem evin işi bide çocuk olunca yorucu bence.ekonomik açıdan çalışmak daha iyi tabiki.

hayatım ben sana hayat hikayemi anlatayım
biraz acınacak bir halim var ama madem sen merak ettin bende merakını gidermeye çalışayım..

şimdi sabah 08.00 de kalkıyorum,güzelce kahvaltı hazırlıyorum
oğlumun karnını doyuruyorum ve bakıcısı geliyor
ona emanet ediyorum babamızı hazırlıyorum
ve beraber hooop iş yerimdeyim..
iş yerinde işleri toparla,gelen insanları ağırla
onlarla konuş,ay sonu ödemelerini hazırla,faturalar,
bu arada akşama ne yapsam derdi....ve böyle uzayıp gider
akşam saat 18.00 ve ben evimdeyim
hemen yemeği yapıyorum
evleri toparlıyorum
süpürge,toz vs vsssss
akşam bulaşıklar yıkanmış hemen onları yerleştir
çamaşırlar yıkanmış hemen asayım kırışmadan...
yemek pişmiş sofrayı hazırlayayım....
kociş geldi yemekleri servis yap..
yemek yedik haydeee mutfağa..
çıkan bulaşıklar makineye
hade bir çay koyalımda içelim..
saat 21.00 oldu..
çay içtik,azıcıkda dinlenelim yoo olmaz
oğluş oynamak istiyor
azıcıkda onunla oynalım,hadi oğlum yatağa
yatırdık oğluşu,azıcık sohbet hopppppp artık bizde yatağaaaa

yani canım ikiside eşit bence yorulmak açısından
ama hep çalışıp hemde ev hanımı olan bayanlar 2 kat daha fazla yoruluyor
sevgiler a.s.

canım ya valla insan okurken bile yoruluyo allah yardımcın olsun işin zor

Ben bir zamanlar çalışan bir kadındım.6-7 sene çalıştım.Üstelik bankacıydım.Yani çok yoğundum.Kızım küçüktü.Herşeyim düzenliydi ve işlerim hemen biterdi.Şimdi evdeyim.Kızım 10 oğlum 2 yaşında.Hiiç işim bitmiyor.Dönüp dolaşıp aynı işler...Ben şimdi daha çok yoruluyorum kısacası.Çalıştığım günleri özlüyorum.Daha bakımlı daha sosyaldim üstelik...

çalışan hanımlar ev hanımlarının yaptığı işi de yapıyorlar o nedenle bence daha çok yoruluyorlar

tabıkııı calısan kadın cnm bız hem eve hem ese hemde ıse bolunuyoruz

ev hanimligi zor yap yap bitmez sinirsiz senede 365 gün calisiyosun ve sürekli ayni seyleri yapiyosun bu bi süre sonra cekilmez bi hal alir

calisan hanimlarinda isi zor

ama en zoru ikisini bi arada götürmek ve ben burdan ikisini biarada götüren bütün bayan arkdaslarimi tebrik etmek istiyorum

sanırım ıkısını bır arada goturmek daha zordur hem evde hem ıste ugrasmak çok zordur

canim sana katiliyorum....ayni durum bendede var....ama bende 3 cocuk...kafamçokkarıştı
yinede evde isler hic bitmiyor ve bunlar herzaman ayni oldugu icin cok yoruyor insani....

Çalışan hanımlar daha çok yorulur, tabi yardımcıları yoksa:) Dışardan yorgun argın gelerek, ailesine gereken ilgiyi vermesi,ev işleri ,yemek yapmak kolay değil.Hadi diyelimki hafta içi temizlik yapmadı, bu seferde tek tatil günü olan pazar gününü temizlik için kullanacağından çalışan hanımlar ev hanımlarına göre daha fazla yıpranır.
Tekrar ediyorum tabi yardımcıları yoksa:))
Ben çalıştığım dönemlerden biliyorum .

kadınların hepsi çok yoruluyor o kesin ama bence çalışan kadın daha çok yoruluyr

Çalışan hanımlar daha çok yorulur çünkü aynı zamanda ev hanımlığı da yaparlar..Valla ilerde baya zorlanacağım biliyorum

tabiki çalışan hanımlar.....bende bir dönem çalışıyordum ve eve gelip ev işi yapmak beni daha çok yoruyordu....ama eşim sağolsun yemekleri o yapardı bana sadece ev işi kalırdı...şimdi evdeyim bütün işler bana bakıyor..

bence çalışan hanımlar daha çok yoruluyor en bende 2 sene kadar çalıştım dışarıdaki işler bitmeden eve yorgun geliyorsun haydi birde evle çocukla eşle herşey sana bakıyo sen yaparsan olur yoksa yardımcı şart eninde sonunda yorgun ve bitkin oluyorsun ev hanımı canı istemediği zaman işleri erteleyebilir bir kaç saat sonra yapabilir keyfine göre

Kadınlar bence evde durunca iş bitmiyor çünkü zaman bol zamanı rahat harcıyoruz o yüzden iş bitmiyor diye düşünüyorum ama çalışan kadının zamanı kısıtlı olduğu için israf lüksü olmuyor ve herşeyi bir hızla yapıyor hem ev hem iş bence iyi yürütüyorlar evdeyim yorulduğum kesin ama sabahın körü kalkıp işe gitmek de beni çalışma fikrimden vazgeçiriyor eşleri ne kadar yardımcı olursa olsun illaki bizden daha çok yoruluyolardır diye düşünüyorum yardımcısı yoksa tabi... ama şu bir gerçekki 2 durumda da en çok yorulan kadınlardır

Aynen katılıyorum..İkisini bir arada götürenler bunu nasıl başarıyorsunuz Allahaşkına...:bbo:Bana hiç başarabilirmişim gibi gelmiyor..ÇOOOOK ZORbenneyaptımki

bekarken çalışıyordum ve evliliğimdeki kadar yorulmuyordum asıl biz ev hanımlarını yoran nedir biliyormusun evin içinde yaptığımız rutinlikler her gün aynı şeyleri yaptığımız için biz zaman sonra yerden çöpü bile kaldırmak zor geliyor ama çalışırken öyle değil hep birileriyle ve farklı kişilerle meşgulsün evdeyken öylemi aynı koca aynı çocuk aynı komşu sıkıldığımız için yaptığımız iş zamanla çok zor geliyor ve haliyle bunada yorgunluk diyoruz

Kesinlikle çalışan kadının durumu çok zor.
İşte beyin yorgunluğu yaşayıp evde de bedensel bir yorgunluk yaşıyorlar.
Ev işi zaten çok yorucu.
Bir de çalışıp aynı şekilde ikisini bir arada yürütmek ciddi anlamda yoruyor insanı.
Beyin yorgunluğu beden yorgunluğundan çok daha kötü.

kafamçokkarıştı

her ıkısıde zor..
ama calısan bayanlar bırde evde calısıyorlar..a.s
onların yuku daha buyuk...
Allah kolaylık versın..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…