İşe gelirken sabahları bazı kadınları görüyorum camlarında temizlik falan yapıyorlar
bazıları çekmiş eşofmanlarını yürüyüş yapıyorlar bazen öyle imreniyorum ki onlara
:95:
sorma valla çok yogun programım.özellikle kışın zor oluyor insan evde dinlenmek istiyor.gerçi haftada 2 gün.en kötüsüde sanırım boşa gidiyorum kursa.Kurs ingilizce olunca...
kızlar günaydın ben de bir saate kadar çıkıcam evden okula :S çocuklarla 23 Nisan a hazırlanıyoruz ama çok zor yaa hele erkeklerde tık yok hiç yapamıyolar napcam bilmiyorum
pislik içinde yaşıo deseene
bizim karşı komşu da sağolsun hiç cam silmez balkon yıkamaz :) dün kar yağıyo kadın çıkmış cama bi gayret dedim herhalde misafir gelcek
yerinde olsam kesin tekme tokat girmiştim dayanamam öyle çocuklara hiçAllah yardımcın olsun
maşallah pislik içinde ölcekleryaşıyo valla artık evin içini bilemicem de camlar balkon süper yani
Bu havada niye cam silerler ki bizim evde senede iki kere cam silinir kışa girerken bir de baharda
ayy yarama tuz bastın canım ya bende bazen bankaya falan gidiyorum kadınlar takmış çantasını koluna tın tın gezmeye gidiyolar ahh diyorum gezin ne güzel keşke bende gezebilsem bide birbirlerine sabah kahvaltısına gidiyolarya eşleri işe gönderip
hiii ev hanımlara acayip özeniyoorum emeklilik bir gelse yada miras filan kalsa mısırdaki bilmediğim dayımdan
yerinde olsam kesin tekme tokat girmiştim dayanamam öyle çocuklara hiçAllah yardımcın olsun
kız küçücük çocuk onlar tekme tokt girilir mi hiç
iki kere de değil de bari çamur oldu sil yani dimi sayın karşı komşuuumBu havada niye cam silerler ki bizim evde senede iki kere cam silinir kışa girerken bir de baharda
valla parmaklarımı ısırıyorum çünkü bi çabaları yok erkeklerin öğrenmeye çalışmıyolar konuşuyolar şarkıyı öğrenin hareketleri hatırlarsınız diyorum çok basit zaten hiiiiç sallayan yok bi kaç tane yaramaz var sağolsunlar ortalığı karıştırıyolar birbirlerini çekiştiriyolar falan ortam dağılıyo ama kızlarıma maaşallah 2 günde öğrendiler su gibi gidiyo valla
vallaha ya bi de etkinlikleri yetiştirmeye çalışıyom zaten zaman yetmiyodu şimdi koştur koştur etkinlik yapcaz da çalışmaya vakit kalsın yani sinir olmaya :84:ay kıyamam yhaaaa zor iş vallaa
ay yapma kız kıyamam ben yaaa dayak çirkin bişiygirilmezmi juliam yiğenlerim az yemedi dayağımı
iki kere de değil de bari çamur oldu sil yani dimi sayın karşı komşuuum
vallaha ya bi de etkinlikleri yetiştirmeye çalışıyom zaten zaman yetmiyodu şimdi koştur koştur etkinlik yapcaz da çalışmaya vakit kalsın yani sinir olmaya :84:
ehhehehe kız biz alıştık çalışmaya evde oturmak zor gelir ama maleseff bende sanırım evlennce çalışmayacağım
valla parmaklarımı ısırıyorum çünkü bi çabaları yok erkeklerin öğrenmeye çalışmıyolar konuşuyolar şarkıyı öğrenin hareketleri hatırlarsınız diyorum çok basit zaten hiiiiç sallayan yok bi kaç tane yaramaz var sağolsunlar ortalığı karıştırıyolar birbirlerini çekiştiriyolar falan ortam dağılıyo ama kızlarıma maaşallah 2 günde öğrendiler su gibi gidiyo valla
yardıma geleyim mi kız :13:
ay yapma kız kıyamam ben yaaa dayak çirkin bişiy
eheheh ay çok komik yhaaaaa
kız çocukları her zaman daha bir başka olurlar erkeklerin geleceği şimdiden belli işte :66: valla sanada maşallah kızlarım diyorsun benimsemişsin iyice çok güzel çocuğum senin öğrencin olsun isterim :69:[/QUOTE .!.:teşekkür ederim cnm gönder çocuğunubi de ben bu okula geleli 2 ay oldu ilk öğretmenleri farklıydı ben olsaydım ilk başta bu kadar şımarıklık olmazdı baştan salmış sağolsun şimdi sıkıntıyı biz çekiyoruz ama düzelcekler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?