Çalışan Bayanların Kulübü

yok cnm yaaa üşüttüm sanırım iş yerinde yerler granit yaaa ne kadar yünlü bot da giysem soğuk çekio yaaa

anladım canım masanın altına böyle tahtadan yüksek bişey oluyoya ondan koysana benim hem ondan var hemde bide küçük ısıtıcı var masanın altında sende koy bacaklarını ısıtır dikkat et kendine üşütme

merhaba arkadaşlar bende çalışan bir bayan olarak aynen akşam olsada eve gitsek diyorum..Gerçi kursum var akşam 10.30 evde oluyorum işkence gibi geliyor bana artıkk..

yok cnm yaaa üşüttüm sanırım iş yerinde yerler granit yaaa ne kadar yünlü bot da giysem soğuk çekio yaaa

Geçmiş olsun dün bende çok üşüttüm spor ayakkabıyla araç bulamadığım için eve kadar yürüdüm ayaklarım vıcık vıcık su. Karnına ayaklarına sıcak su torbası koy

kızlar günaydın ben de bir saate kadar çıkıcam evden okula :S çocuklarla 23 Nisan a hazırlanıyoruz ama çok zor yaa hele erkeklerde tık yok hiç yapamıyolar napcam bilmiyorum

bende bende :97::97::97: ama daha çok var
evet yaaa
merhaba arkadaşlar bende çalışan bir bayan olarak aynen akşam olsada eve gitsek diyorum..Gerçi kursum var akşam 10.30 evde oluyorum işkence gibi geliyor bana artıkk..
senn de programn çok yoğnmuş cnm yaaa
Hoşgeldinn

bende akşam olsa da eve gitsem diye düşünüyorummm...
aynen cnm ya
Geçmiş olsun dün bende çok üşüttüm spor ayakkabıyla araç bulamadığım için eve kadar yürüdüm ayaklarım vıcık vıcık su. Karnına ayaklarına sıcak su torbası koy
hasta olursun cnm dikkat et
kızlar günaydın ben de bir saate kadar çıkıcam evden okula :S çocuklarla 23 Nisan a hazırlanıyoruz ama çok zor yaa hele erkeklerde tık yok hiç yapamıyolar napcam bilmiyorum

eyvah eyvah

İşe gelirken sabahları bazı kadınları görüyorum camlarında temizlik falan yapıyorlar
bazıları çekmiş eşofmanlarını yürüyüş yapıyorlar bazen öyle imreniyorum ki onlara
:95:

İşe gelirken sabahları bazı kadınları görüyorum camlarında temizlik falan yapıyorlar
bazıları çekmiş eşofmanlarını yürüyüş yapıyorlar bazen öyle imreniyorum ki onlara

aynen ya biz soğukta yollara düşüoz işe gitcez diye yaaaa

bizim karşı komşu da sağolsun hiç cam silmez balkon yıkamaz :) dün kar yağıyo kadın çıkmış cama bi gayret dedim herhalde misafir gelcek

bizim karşı komşu da sağolsun hiç cam silmez balkon yıkamaz :) dün kar yağıyo kadın çıkmış cama bi gayret dedim herhalde misafir gelcek

pislik içinde yaşıo deseene

günaydın kızlar
julia mandalina nasılsınız bizim burdada yağıyodu ama şimdi görmüyorum yağdığını muhtemelen kesilmiştir

bocuküm burada her yer kar fakat ben çalışmak zorundayım
inşallah yağıyordur bacım ya bembeyaz olmuştur heryer

hoşgeldin ankarada durum o kadar vahimmi yol açma çalışmaları filan yokmu

sorma valla çok yogun programım.özellikle kışın zor oluyor insan evde dinlenmek istiyor.gerçi haftada 2 gün.en kötüsüde sanırım boşa gidiyorum kursa.Kurs ingilizce olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…