• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

gel anam gel zaten bi öğrencim 40 kilo o yerinden kalkana kadar şarkı bitiyo diğerleri 15-17 kilo işte düşün onu napacam bilmiyom ama koşmaya gelince hepsinden hızlı yani kiloyla alakası pek yok dansın

uhhh maşallah yanakları ne güzeldir onun bacım tüm gün yanına oturur öperim onu ben :69:

neyse kızlar size doyum olmaz ben çıkayım şimdi hazırlanıp akşam da spora gitcem sonra görüşürüz inşallah :) size iyi günler inşallah çalışma saatlerimiz hemen biteeer :8:

teşekkür ederim cnm gönder çocuğunu :D bi de ben bu okula geleli 2 ay oldu ilk öğretmenleri farklıydı ben olsaydım ilk başta bu kadar şımarıklık olmazdı baştan salmış sağolsun şimdi sıkıntıyı biz çekiyoruz ama düzelcekler inşallah

bebişim olsun inşallah bak benim veliliğimde iyidir eti senin kemiği benim derim öyle çocuğuma vuramazsın bağıramazsın diye çemkirmem :69:

bebişim olsun inşallah bak benim veliliğimde iyidir eti senin kemiği benim derim öyle çocuğuma vuramazsın bağıramazsın diye çemkirmem :69:

hehe inşallah cnm :) arada popolarına bi tane yavaşça şaplatıyom ama çocuklar gülüyo zateen ben de gülüyom o zaman cıvıyoruz :)

pffff daha yeni yoğunluktan kurtuldum bu faturalarla boğuşmak çok gıcık yaaaaaa...bu arada kar da tipiye dönüşmüş resmen bi mucize olsa da yarın yollar kapansa :27:

pffff daha yeni yoğunluktan kurtuldum bu faturalarla boğuşmak çok gıcık yaaaaaa...bu arada kar da tipiye dönüşmüş resmen bi mucize olsa da yarın yollar kapansa :27:

hadi yaa bizim burda güneş açtı ya yağmasını çok istiyodum ama yağmadı:84::84::84:

Back