• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

çingene diye küçümsemiycekmişsin demekii :1::1:
şaka bi yana benim çok arkadaşımj vardır çingene mükemmel olanları da vardır yani :36:

eevet var cnm sana yemin ederim normal vatandaşlardan daha lüks şeyler alolar bir banyo dolabına 2bin 500 tl bayıldı :53:[/I]

kızar günaydın nasılsınız ben kaç gündür giremiyom yorgunluktan yoğunluktan :59:

günaydın kızlar lapa lapa yapan karlı bir sabahtan sizlere merhaba :54::54:

günaydın kızlar
julia mandalina nasılsınız bizim burdada yağıyodu ama şimdi görmüyorum yağdığını muhtemelen kesilmiştir:50::50:

Kızlar günaydın Ankara'dan aranıza yeni katılıyorum. Bugün herkese tatil ama sağlıkçı olduğum için çalışıyorum çalışmada sayılmaz boş boş oturuyoruz çünkü doktorların çoğu yok. Akşam eve gidiş nasıl olacak bilmiyorum dün eve yürüyerek dört saatte gittim.

günaydın kızlar valla halkalı-ikitelli bembeyaz ama eve gidiyorum normal yağmur yağmış gibi
bu İst.da şaşırdı...:)

Kızlar günaydın Ankara'dan aranıza yeni katılıyorum. Bugün herkese tatil ama sağlıkçı olduğum için çalışıyorum çalışmada sayılmaz boş boş oturuyoruz çünkü doktorların çoğu yok. Akşam eve gidiş nasıl olacak bilmiyorum dün eve yürüyerek dört saatte gittim.

cnm h.g aramıza nasılsın :16:

Back