immm mutlu kız sen nasılsın kuzum![]()
bende iyiyim canım çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
immm mutlu kız sen nasılsın kuzum![]()
çalışmak istemiyorum eve gidiyorum dersen bişey derlermi
bende iyiyim canım çok şükür
kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum
eşim dün toki ye yazılda ev için
nisanda kuralar çekilecek ondan heyecanlı ve kıpır kıpırım
2+1 evler 87 m2 evler ama olsun
en azından kendi evimizin parası öderiz
lütfen dua edin bizim için kızlar![]()
nasıl uykum var var ya sabah sabah :97::97: dün geç yattımm biraz :44:
demezler ama bnm içime sinmez bugün cuma kalabalık olur burası yetişemezler tek başlarınaaa![]()
kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum
eşim dün toki ye yazılda ev için
nisanda kuralar çekilecek ondan heyecanlı ve kıpır kıpırım
2+1 evler 87 m2 evler ama olsun
en azından kendi evimizin parası öderiz
lütfen dua edin bizim için kızlar![]()
ben akşam fatma güle bakarken kanapede sızmışım resmen sonra 22:30 da eşim uyandırdı hadi yerine yat diye![]()
ayyy kıyamam cnm yaaa inş herşey istediğin gibi olur fıstık![]()
hımm o zaman sana kolay gelsin
hayırlı olsun ne zaman teslim olacak
inşallah canım inşallah eşim dün gereken evrakları teslim etti 3 arkadaş başvurmuşlardı ama sadece eşimin ki kabul edildi.
çünkü diğer iki arkadaşının yaşı tutmuyormuş sene itibariyle tutuyormuş ama ay olarak tutmuyormuş
aslında eşim 23 eylül 1985 doğumlu ama ailesi eşimi 03.03.1986 olarak yazdırmış.kurada nisanda çekileceği için eşim 25 ten gün almış oluyor çok tuhafıma gitti ve eşimin bir kere daha şanslı olduğunu gördüm.
eheheh ne güsel işte yanında eşin var kaldırmışşşş![]()
nisanda kura çekilecek canım mayısta da teslim edilecek evler canım çok teşekkür ederim
ama kurtlar vadisine bakabilmek için kaldırmış sabah öyle dedi![]()
çok iyiymiş ödemeleri nasıl olacak peşinat isteniyormu taksitleri kaç yıl sürüyor mesela
yazık olmuş diğerlerine yaaaa![]()
çok iyiymiş ödemeleri nasıl olacak peşinat isteniyormu taksitleri kaç yıl sürüyor mesela
üzülmüşlerdir yazık :97::97:evet bende çok üzüldüm onlara keşke ay değilde yıla göre alsalardı iyi olurdu onlarında evrakları hazırdı çünkü
7,5 milyar peşinat ödeyeceğiz daha sonra 306 tl aylık ödeme yapacağız 180 ay toplamda 62 milyara geliyor
7,5 milyar peşinat ödeyeceğiz daha sonra 306 tl aylık ödeme yapacağız 180 ay toplamda 62 milyara geliyor
üzülmüşlerdir yazık :97::97:
ödemeleri güsel cnm ama öde öde bitmez kız o :26::44:
kira öder gibi çokta değilmiş aylık ödemeleri ama uzun vade
hayırlı olsun Allah güle güle oturmak nasip etsin