• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum
eşim dün toki ye yazılda ev için
nisanda kuralar çekilecek ondan heyecanlı ve kıpır kıpırım
2+1 evler 87 m2 evler ama olsun
en azından kendi evimizin parası öderiz
lütfen dua edin bizim için kızlar:17:

ayyy kıyamam cnm yaaa inş herşey istediğin gibi olur fıstık :16:

demezler ama bnm içime sinmez bugün cuma kalabalık olur burası yetişemezler tek başlarınaaa :43::43:

hımm o zaman sana kolay gelsin

hayırlı olsun ne zaman teslim olacak

ayyy kıyamam cnm yaaa inş herşey istediğin gibi olur fıstık :16:

inşallah canım inşallah eşim dün gereken evrakları teslim etti 3 arkadaş başvurmuşlardı ama sadece eşimin ki kabul edildi.
çünkü diğer iki arkadaşının yaşı tutmuyormuş sene itibariyle tutuyormuş ama ay olarak tutmuyormuş
aslında eşim 23 eylül 1985 doğumlu ama ailesi eşimi 03.03.1986 olarak yazdırmış.kurada nisanda çekileceği için eşim 25 ten gün almış oluyor çok tuhafıma gitti ve eşimin bir kere daha şanslı olduğunu gördüm.

inşallah canım inşallah eşim dün gereken evrakları teslim etti 3 arkadaş başvurmuşlardı ama sadece eşimin ki kabul edildi.
çünkü diğer iki arkadaşının yaşı tutmuyormuş sene itibariyle tutuyormuş ama ay olarak tutmuyormuş
aslında eşim 23 eylül 1985 doğumlu ama ailesi eşimi 03.03.1986 olarak yazdırmış.kurada nisanda çekileceği için eşim 25 ten gün almış oluyor çok tuhafıma gitti ve eşimin bir kere daha şanslı olduğunu gördüm.

yazık olmuş diğerlerine yaaaa :59::59:

:59:evet bende çok üzüldüm onlara keşke ay değilde yıla göre alsalardı iyi olurdu onlarında evrakları hazırdı çünkü
üzülmüşlerdir yazık :97::97:
7,5 milyar peşinat ödeyeceğiz daha sonra 306 tl aylık ödeme yapacağız 180 ay toplamda 62 milyara geliyor

ödemeleri güsel cnm ama öde öde bitmez kız o :26::44:

üzülmüşlerdir yazık :97::97:

ödemeleri güsel cnm ama öde öde bitmez kız o :26::44:

evet canım haklısın ama şuan kiraya 280 tl ödüyoruz 150 de yakıt ücreti var ve biz bu evi tutalı toplam 5,5 - 6 milyar para gitti canım kiraya elimizde birikim diye bişey olmuyo malesef ama eğer kurada çıkarsa canım kendi evimizin parasını ödeyeceğiz canım

Back