Çalışan Bayanların Kulübü

$250031019.200X200.JPG

böyle mesela

culyacım bence sen kettle git yerine bak bi incele hoşuna giderse alırsın. Çünkü bende internette beyeniyorum sonra gidiyom bakıyom internetteki gibi hoşuma gitmiyo :13:

culyacım bence sen kettle git yerine bak bi incele hoşuna giderse alırsın. Çünkü bende internette beyeniyorum sonra gidiyom bakıyom internetteki gibi hoşuma gitmiyo :13:

gideceğim zaten kız sadce modellere bakıom burda netten böle şeyler sipariş etmem görmeden ben:97:

ayyy bu da çok güselmiş markası ne bunun bir de sadece ısıtıcı mı bu çaycı özelliği de var mı

bu sadece kettle
•Isıya dayanıklı özel Alman Schott tasarımlı cam hazne •Gizli ısıtma elemanı •Susuz çalışmama emniyeti:İçinde su olmadığında otomatik olarak kapanır •Çalışırken yanan güç ışığı •360° dönen taban •Kablo saklama bölmesi •2200Watt markası esse

bu sadece kettle
•Isıya dayanıklı özel Alman Schott tasarımlı cam hazne •Gizli ısıtma elemanı •Susuz çalışmama emniyeti:İçinde su olmadığında otomatik olarak kapanır •Çalışırken yanan güç ışığı •360° dönen taban •Kablo saklama bölmesi •2200Watt markası esse

marka ne ama cnm sorarken ne diye sorcaz :16:

camlar bana hiç kullanışlı gelmiyor. sürekli temiz olması lazım sonuçta şeffaf. görünüşleri çok hoş ama kullanması sorunlu ya.

Back