Çalışan Bayanların Kulübü

mandalina abla seni burda görünce gurbette türk görmüş gibi sevindim :52::60:
elfida sende evleniyomuşsun canım hayırlısı olsun :69:

aynen öyle canım haftaiçi de eve gidiyorum yemek yiyip yatıyorum o kadar iletişim falan yok kimseyle zorlamasalar yemek bile yemicem bana kalsa
aynen canım ya tıpatıp vala iş aksam uzanma yemek tv bu kkadar:59:
tabi canım hepsini profilimden bulabilirsin :38:

hoşgeldin canım sanırım biz ikimiz bozuyoruz gerçi ben daha tam bozmuyorummm :9:
bakıyorum tatlımcım:70:
Merhaba bende geldim aranıza ama bu ay sonuna kadar işim var sonra işsiz olucam:52:

anaa o niyeee:52::52:

daha dur bir ay sonra görüşürüz seninle :27::27::27:

:61::60::60::60::60:

speedy ekledim tatlım miray abla ortak arkadaş :) o nasıl profil resmi kız :9:
geçen gün akrabamızın kızı evlendi kız esmer gelinliği kremdi dediğin straplez altı düz sırf taşlıydı gelinliği harikaydı..saçlarınıda bukle bukle yandan toplatmış
kınadada pudra rengi elbise giymiş esmer olduğu için çok yakışmıştı pudra rengi
yani ten rengine göre yüz tipine göre vücut tipine göre ayarlamak gerek saçı makyajı kıyafeti :69:

canım ben ayakkabına baktım hatta yorumda yapmıştım ben beğenmedim diye yanlış anlama canım biraz kaba geldi
ama herkesin zevki bir değil sonuçta :71:

tamam akşama eklerim kısmetse bende esmerimdir tenim buğday ama saçlarım simsiyah :60:
hayal ettiğim gibi beyaz gelinlik siyah saç işte.
ayakkabı içinde çok önemsemem canım benim beğenmem önemli olan benden sonra evleneceklere fikir olsun diye ekliyorum çok kendime ait resim eklemeyi de sevmem :27::27::27:
kişisel olarak tabi :21:
daha iyisi hayalindekiler senin olur inşallah

speedy facede hep gelinlikle alakalı gruplarda varım akşam atarım sana hepsini evlenen kız arkadaşlarımında gelinlikli resmini gösteririm bitanesi şahane olmuştu :69:
ama ben şundan yanayım bide belki benim kuafrüm o modelden daha güzelini yapıcak
Tabiki fikir edinmek güzel ama
ben biraz zor beğenirim her gelini beğenmem herkesde olan olmuycak yani
benimki farklı olmalı :69:

speedy facede hep gelinlikle alakalı gruplarda varım akşam atarım sana hepsini evlenen kız arkadaşlarımında gelinlikli resmini gösteririm bitanesi şahane olmuştu :69:
ama ben şundan yanayım bide belki benim kuafrüm o modelden daha güzelini yapıcak
Tabiki fikir edinmek güzel ama
ben biraz zor beğenirim her gelini beğenmem herkesde olan olmuycak yani
benimki farklı olmalı :69:

şimdi düşününce öyle oluyor mesela evlenmeden önce yaptığım arşive baktığımda offf bunlar mı diyorum benim beğendiklerim. hayalimde beğendiğin üzerine cuk diye oturmayabiliyor..
yada bi giyiyorsun sende berbat duruyo resimleri yollarsın tatlım bakarım akşam :60::60::60:
miray ile çok samimiyizdir bu arada ama kk dan çok uzaklaştı :25::25::25:

şimdi düşününce öyle oluyor mesela evlenmeden önce yaptığım arşive baktığımda offf bunlar mı diyorum benim beğendiklerim. hayalimde beğendiğin üzerine cuk diye oturmayabiliyor..
yada bi giyiyorsun sende berbat duruyo resimleri yollarsın tatlım bakarım akşam :60::60::60:
miray ile çok samimiyizdir bu arada ama kk dan çok uzaklaştı :25::25::25:

Bende gelinlik bakarken öyle üstten üstten bakıyodum mağazadaki bayan öyle bakmakla olmaz üzerine giyip denemen lazım bakıpta beğenmediğin gelinlik üzerinde çok güzel durabilir demişti.Haklıda zaten bende bir sürü gelinlik bakıyorum ama alacağım gelinlik apayrı bişey olacak sanırım:86:

Bende gelinlik bakarken öyle üstten üstten bakıyodum mağazadaki bayan öyle bakmakla olmaz üzerine giyip denemen lazım bakıpta beğenmediğin gelinlik üzerinde çok güzel durabilir demişti.Haklıda zaten bende bir sürü gelinlik bakıyorum ama alacağım gelinlik apayrı bişey olacak sanırım:86:

öyle oluyor canım.
ama mesela bende biraz farklıyım aklımdaki modele taktım kafayı ve özel diktirdim...
ne kadar giysemde beğenmedim güzel olmadı falan dedim seninde az kalmış hayırlı olsun :34:

kesinlikle öyledir :63: :51::51::51::51:
ben haftasonu giremiyorum ancak bi ihtimal face girerim. :29::29::29:
düğün var bugün haftasonu kına alışverişmiz var :3: :5: koştur dur yani bide mob. gelecek

kesinlikle öyledir :63: :51::51::51::51:
ben haftasonu giremiyorum ancak bi ihtimal face girerim. :29::29::29:
düğün var bugün haftasonu kına alışverişmiz var :3: :5: koştur dur yani bide mob. gelecek

bunlar tatlı telaşlar tatlım :69:evlendikten sonra çekersin evinin resminide görürüz :54:
aksam askımla olcem:27::27: bugün dogum günü :52: pasta falan alam bari gderken askoma:9::9:

iyi eylenceler canım detayları anlat gelince :77::27::9:

Back