Çalışan Bayanların Kulübü

napıyorsunuz kızlar,havalar nasıl,işler nasıl:21: sanırsam bu yıl yaz gelemicek soğuklardan donduk artık:63:

bende geldim mandalina burdaymış :1: selam kızlar yarın tatilll :52::66::64: siz ne yapıcaksınız ben arkadaşıma gidicem çok tatlı bi kızı var onu sıkıştırıcam :emir_bebek::55:

bende yarın çalışıyorumm :( bi pazar günüm var onda da bütün gün uyumak istiyorum :1:

valla ya evet çok yoğun bazen çığlık atasım geliyo ama kendimi tebrik ediyorum yani okadar yoğunluk arasında kk nede yetiyorum :1:
buarada çoğunuz istanbuldan sanırım ne taraftasınız yaş kaç evli bekar vs. :31:

valla ya evet çok yoğun bazen çığlık atasım geliyo ama kendimi tebrik ediyorum yani okadar yoğunluk arasında kk nede yetiyorum :1:
buarada çoğunuz istanbuldan sanırım ne taraftasınız yaş kaç evli bekar vs. :31:

izmir var:27: bekarım 22 yasındayım yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim:52::52: evlenmek istiyorum ama benimki daha beni almıyor:63:

kızlar cumarteside çalışmak okadar kötü ki ilk zamanlar bende çalışıyodum sonra patron gelme dedi :52:
cumartesi çalışınca günün yarısı gidiyo nasıl akşam olduğunu anlamıyosun :59:
pazar günleride zaten çok çabuk geçiyo çok kargaşa bigün
yani tatil falan hikaye tek pazar yetmiyo dinlenmek için :59:

anam benimki cumartesileri gel artık diycek diye ödüm kopuyo :1:

izmir var:27: bekarım 22 yasındayım yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim:52::52: evlenmek istiyorum ama benimki daha beni almıyor:63:

:1: bende 21 yaşındayım istanbuldan katılıyorum yarışmaya :1: boyum 1,67 kilom 54 kumral yeşilgözlüyüm yengeç burcuyum bekarım
şampiyon belli 2. kim :27: :60::60:

Son düzenleme:
Back