Çalışan Bayanların Kulübü

kızlar cumarteside çalışmak okadar kötü ki ilk zamanlar bende çalışıyodum sonra patron gelme dedi :52:
cumartesi çalışınca günün yarısı gidiyo nasıl akşam olduğunu anlamıyosun :59:
pazar günleride zaten çok çabuk geçiyo çok kargaşa bigün
yani tatil falan hikaye tek pazar yetmiyo dinlenmek için :59:

anam benimki cumartesileri gel artık diycek diye ödüm kopuyo :1:

cumartesi öğleye kadar dese yine öpüp başıma koycam aksam 7ye kadar calısıyorum arminecim:59: dediğin gibi hiçbir şey anlamıyorum tatilden:31:

speedy-gonzales gelinliğin nasıl olucak saç modelin falan :31:

18 mayıs 2. provam kısmetse straptez altı dümdüz üstü taşlı bi gelinlik olacak ama resim çekmeme izin vermiyor gerçi iyiki vermiyorlar yoksa önüme gelen herkeze gösterirdim :63::63::63::63:

saçımda topuz istiyorum model araştırmasındayım hala :40: ayakkabı ev çeyiz topiclerim var bakabilirsiniz

18 mayıs 2. provam kısmetse straptez altı dümdüz üstü taşlı bi gelinlik olacak ama resim çekmeme izin vermiyor gerçi iyiki vermiyorlar yoksa önüme gelen herkeze gösterirdim :63::63::63::63:

saçımda topuz istiyorum model araştırmasındayım hala :40: ayakkabı ev çeyiz topiclerim var bakabilirsiniz

bir inceliyim bakim,çok severim öyle şeylere bakmayı ben:9:

speedy ekledim tatlım miray abla ortak arkadaş :) o nasıl profil resmi kız :9:
geçen gün akrabamızın kızı evlendi kız esmer gelinliği kremdi dediğin straplez altı düz sırf taşlıydı gelinliği harikaydı..saçlarınıda bukle bukle yandan toplatmış
kınadada pudra rengi elbise giymiş esmer olduğu için çok yakışmıştı pudra rengi
yani ten rengine göre yüz tipine göre vücut tipine göre ayarlamak gerek saçı makyajı kıyafeti :69:

canım ben ayakkabına baktım hatta yorumda yapmıştım ben beğenmedim diye yanlış anlama canım biraz kaba geldi
ama herkesin zevki bir değil sonuçta :71:

Back