• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

Bu aralar işler yoğun canım
Aslında arada bakıyorum size fakat ne zaman yazmak istesem hep bir işim çıkıyor sonra da yazmayı unutuyorum :26:
tmm cnm aynen bende de işler yoğun ama yapasım yok şuan :60::60:
Allah güle güle günlerde oturmak nasip etsin sipidi düztükten sonra yeni topik aç anam buralarda sayfalar almış başını gitmiş bulmak zor

ne topiği açcam kız topik var yaa işte :64::64:

kız ben böle uyuz uuyuz çaktım totomu koltuğa oturuom sankş temmuzda bnm nişanım olmicak amma rahatım be :57:

:64::64::64::64: 3 AYIN VAR işte yavaş yavaş başla sonra sıkışma :10::10::10::10::10:

Allah güle güle günlerde oturmak nasip etsin sipidi düztükten sonra yeni topik aç anam buralarda sayfalar almış başını gitmiş bulmak zor

açıcam canım ev temizlensin yeniden düzenlerim topikimi orası zaten çeyiz için :34:

teşekkür ederm cnm :16::16: parmağımda yüzzük olacak yaaaa değişik bi duygudur sanırım ya :16:

evet ilk zamanlar sürekli yüzükle oynuyorsun zaten. tam alıştım derken evlenip sol parmağa geçiriyorsun. :1: şimdi yüzüksüz uyuyamıyorum bile çok fena alıştım ben.

evet ilk zamanlar sürekli yüzükle oynuyorsun zaten. tam alıştım derken evlenip sol parmağa geçiriyorsun. :1: şimdi yüzüksüz uyuyamıyorum bile çok fena alıştım ben.

artık sağ alyans parmağım inceldi desem yeridir.
alyansım öyle çok sıkı falnda değil ama su içine girdikçe yumuşatıyor soyuluyor falan :34::34::34:
bide izi çıktı bi an önce asıl yerine geçirmek istiyorum :27::27::27:
bende alyanssız yapamam bi tek banyoda çıkartıyorum :30::30::30::30:

artık sağ alyans parmağım inceldi desem yeridir.
alyansım öyle çok sıkı falnda değil ama su içine girdikçe yumuşatıyor soyuluyor falan :34::34::34:
bide izi çıktı bi an önce asıl yerine geçirmek istiyorum :27::27::27:
bende alyanssız yapamam bi tek banyoda çıkartıyorum :30::30::30::30:

ilk nişanlandığımız gece heyecandan uyuyamamıştım ben,saatlerce telefonda konuştuk nişanadn sonra da. bütün gece yüzüğüme bakmıştım. öncesinde de bana süpriz evlenme teklifi yapıp tek taş almıştı eşim, sözlenmedik daha babamdan istemedin beni diye sadece gizli gizli odamda takıyordum. allahım ne heyecandır oo:69::69:

ilk nişanlandığımız gece heyecandan uyuyamamıştım ben,saatlerce telefonda konuştuk nişanadn sonra da. bütün gece yüzüğüme bakmıştım. öncesinde de bana süpriz evlenme teklifi yapıp tek taş almıştı eşim, sözlenmedik daha babamdan istemedin beni diye sadece gizli gizli odamda takıyordum. allahım ne heyecandır oo:69::69:

hahahahah bende ilk evlenme teklifi aldığımda evde herkeze hahahaha bakınnn falan diyordum..
abime,anneme aralarında tek sevinenen annemiş meğer. sonra takıyordum tam yemek yerken cebime atıyordum babam görmesin diye :26::26::26: şimdi soracak kızacak benim niye haberim yk diye
zaten evlenme teklifi aldım 20 gün sonra sözlenecektik :9::9::9:
nişandan sonra ise bi tipim var ölürsün gülmekten
eve geldim dikildim birisi kıyafeti çıkarttı diğeri saçımı açtı o gece tüm ark. bizde kaldık nişanlım dahil.
darısı düğüne :69::69::69:
çok komik yaaa cidden gülmekten bazen alamıyoeum kendimi .. :34::34::34::34:

hahahahah bende ilk evlenme teklifi aldığımda evde herkeze hahahaha bakınnn falan diyordum..
abime,anneme aralarında tek sevinenen annemiş meğer. sonra takıyordum tam yemek yerken cebime atıyordum babam görmesin diye :26::26::26: şimdi soracak kızacak benim niye haberim yk diye
zaten evlenme teklifi aldım 20 gün sonra sözlenecektik :9::9::9:
nişandan sonra ise bi tipim var ölürsün gülmekten
eve geldim dikildim birisi kıyafeti çıkarttı diğeri saçımı açtı o gece tüm ark. bizde kaldık nişanlım dahil.
darısı düğüne :69::69::69:
çok komik yaaa cidden gülmekten bazen alamıyoeum kendimi .. :34::34::34::34:

düğünden sonra arkadaşların da mı siz de kalacak tatlım, sakıncalı olmasın :60::23::60::1:

Back