• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

hayırdır eşin nereye gidiyor
kardeşinin ilgi duyduğu şeyler neler ki

eşim asker canım göreve gitti:5:
kardeşim de 14 yaşında erkek, bilgisayardan başka bi hayatı yok:1: işe yarar bişeyler bakıcam artık giyim falan alırım diyorum.
sen neler yapıosun bugün

eşim asker canım göreve gitti:5:
kardeşim de 14 yaşında erkek, bilgisayardan başka bi hayatı yok:1: işe yarar bişeyler bakıcam artık giyim falan alırım diyorum.
sen neler yapıosun bugün

bir yandan çalışıyorum bir yandan fink atıyorum kk de :D

Allah kavuştursun canım çok uzunmu kalacak görevde

bilgisayar aksesuarları alsan nasıl olur ihtiyacı olan birşey filan

bir yandan çalışıyorum bir yandan fink atıyorum kk de :D

Allah kavuştursun canım çok uzunmu kalacak görevde

bilgisayar aksesuarları alsan nasıl olur ihtiyacı olan birşey filan

ben de:1:
mayısın 11 ine kadar göremicem. akşamları msne giriyor bi kaç dk görüyorum anca. buna da şükür.
bilgisayar konusunda hiç bi eksiği yok malesef, alabilcek bişey kalmadı, yeni nesil işte.

aslm kuzum

güle güle giy canım ama o kadar yüksek topuklarla nasıl rahat edeceksin

evet tatlım,zaten eşim sadece haftasonları gelebiliyordu genellikle.allahtan ailemle yakın oturuyoruz. alıştım artık ama en azından haftada bir görüyordum. :68:

zor canım ya her hafta farklı bir ildemi yoksa sen mi farklı ildesin

zor canım ya her hafta farklı bir ildemi yoksa sen mi farklı ildesin

canım ben ankaradayım o da bir buçuk saatlik mesafede başka bir ilde görevli. kaçabildği zamanlarda geliyor ama genelde haftasonları oluyor tabi.

günaydın kızlar hayırlı cumalar mutlu haberler huzurlu günler

günaydın canım bu arada, sana da hayırlı cumalar

sen gidemiyormusun yanına onun olduğu ile taşınsanız

malesef canım, devlet memuruyum göndermiyorlar, sadece ankarada çalışabilirim 2 yıl daha böyle. 2 yıl sonra geçmem gereken bir uzmanlık sınavı var,ondan sonra gidicem artık.zaten eşim de doğu görevini yapsa ankaraya verecekler sorunumuz kalmayacak. haftasonlarına razıydım ama g.doğuya gidicek, o zmn napıcaz bilmiyorum. havaalanı olan bir yere çıkar inş tayini.:59:

malesef canım, devlet memuruyum göndermiyorlar, sadece ankarada çalışabilirim 2 yıl daha böyle. 2 yıl sonra geçmem gereken bir uzmanlık sınavı var,ondan sonra gidicem artık.zaten eşim de doğu görevini yapsa ankaraya verecekler sorunumuz kalmayacak. haftasonlarına razıydım ama g.doğuya gidicek, o zmn napıcaz bilmiyorum. havaalanı olan bir yere çıkar inş tayini.:59:

uu daha zor günler bekliyorsun tayin işlemleride tam sıkıntı eşimde başka ildeydi bir yılı geçti tayin alması ki hala alamadı en yakın il istanbul diye oraya verdiler geçici görevlendirme ilede burada şimdi ama asıl yeri başka il

uu daha zor günler bekliyorsun tayin işlemleride tam sıkıntı eşimde başka ildeydi bir yılı geçti tayin alması ki hala alamadı en yakın il istanbul diye oraya verdiler geçici görevlendirme ilede burada şimdi ama asıl yeri başka il

zor canım ya, bazen bırakayım diyorum ama devlet güvenceli işi bırakmak da yemiyor. bi sürü borcumuz var kredi çektik, o kadar yıl okudum, çalışmadan bir gün dursam evde sıkılıyorum yalnız başıma. mecburen bi kaç sene sıkıntı çekicez artık.
bizim de en yakın il diye ankaraya yakın bi ile verdiler, önce doğuya git diyolar.

zor canım ya, bazen bırakayım diyorum ama devlet güvenceli işi bırakmak da yemiyor. bi sürü borcumuz var kredi çektik, o kadar yıl okudum, çalışmadan bir gün dursam evde sıkılıyorum yalnız başıma. mecburen bi kaç sene sıkıntı çekicez artık.
bizim de en yakın il diye ankaraya yakın bi ile verdiler, önce doğuya git diyolar.

çocuk olunca daha zorlar seni neden bir an önce doğu görevini bitirmiyor haklısın zaten iş bulmak zor kaldiki devlette çok zor evde oturmak bazen kulağa hoş geliyor ama kimseye muhtaç olmamak kendi ayakların üzerinde durabilmek gelecek kaygının olmaması çok daha güzel hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Back