• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

işler sakin bugün iyiyim şimdilik, bakalım bişey çıkmazsa:1:
sizler napıyosunuz kızlar, iş güç yoğun mu

çıkmaz inşallah ben çok uykusuzum çok yorgunum yarın eğitim var acayip koşturmaca olacak

JULİA VE MANDALİNA

maşallah size yaa ne güzel bakın yormayın kendinizi pazar günü atlayın gelin bizim evi temizlemeye :21::21::21::21::21:

enee artık çeyiz düzülcek he mobilyalarının hepsi tamammı

MOBİLyaları ocak ayında almıştık işte bu hafta içinde duvara monte olacakları falan yapıcak babası.
sonra haftaiçi ve haftasonu temizlik kısmetse :29: 15 mayısta çeyiz gidecek

yatak odanla koltuklarını gördeüm diğerlerini koymadınmı artık evi düzünce paylaşırsın az kalmış sayılı günler tükenmiş gelinliği ne yaptın aldın mı

yatak odanla koltuklarını gördeüm diğerlerini koymadınmı artık evi düzünce paylaşırsın az kalmış sayılı günler tükenmiş gelinliği ne yaptın aldın mı

EXTRA Bide köşe takımı aldık işte canım. aslında şöyle adam gibi düzenlesem topiğimi neyse evimiz temizlensin artık öyle çekerim temiz temiz :71::71::71::71:
bunlarda evimiz ama pis hali ve tabi boyasız hali :23::23::23::23:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/341997-sipaydi-kendine-ait-dunyasi-74.html
gelinliğin bu cuma 2. provası işte kısmetse :7::7::7::7::7:

aynen canım yok evlendim evlenemedim derken az kaldı artık :9::9::9:
darısı inşallah size tatlım :64:

gelse artık bnm ki de önce bi nişan yapsak ama ben uzak bi şehire gelin gitcem o da üzüor biraz beni ama sevdiğimin yanında olmakta mutlu eder tabiki karmaşık duygular yaşıcam anlaşılan :50:

uzak yakın farketmezki canım babaevinden çıktın mı gelinsin işte :30::30::30::30:
aman ne biliyim ben bile öyleyim içimde üzüntü falan yok stres var işte :32:

[QUOTEspeedy-gonzales;18887725]nerede olucam kız buradayım işte aaaaa :57:[/QUOTE]

çok gezme yorulcan hafta sonu temizlik var :57::57:

Back