Çalışan bayanlara maaş sorulmaz sankim ama ben yinede bi soriyim:)

benmde maaşım 1200 tl eşim alır almaz elime verıor..
bende evi bi şekilde geçindirmeye çalışıorum ..
Allahtan kira yok kira olsa asla yetmez bu para :s

yahu ben istanbulda bi iş bulayımda 24 saat köpek gibi çalışmaya bile razıyım

niye öyle diyosun canım çalıştığın yer emeğinin karşılığını vermiyosa kendini ezdirmenin ne anlamı var...allah can sağlığı versin...
ben 1.5 senedne beri yeni zam aldım 825 + 50 agi = 875+servis+yemek

950+50 agi +110 yol parası+250 tl lik tıcket sabah 8 akşam 4.30-5 mesai biter burcu gider :) cumartesi günleri resmi tatiller yok...senedede 2 defa (yaz-kış) 750 tl lik kıyafet çeki...

bende geçen yıl sigorta acentesi sorumlusuydum
en son 1.500 tl+yemek+sigorta+prim alıyordum
5 sene çalıştıktan sonra geçen yıl kendi isteğimle ayrıldımmafoldumben

ya bende thy de partime olarak çalışıyordum aöfde öğrenciyim
6 ay sözleşmeli süre doldu artık işsizim
maaşlar 450 falandı sözleşmenin bittiği ay ise 700 oldu çok şanssızım ya senağlama

Full time calisiyorum haftada iki gun izin.... sabah 9.00 aksam 5.00 maasim simdilik 2.000 bin sukur..... ama daha iyi bi is bakiyorum hihi

[QUOTEkızlar aranızda en az maaş alan benim heralde 400ytl alıyorum sabah 8 30da mesai başlıyo akşam 7de bitiyo ve ben sadece 400ytl alıyorum
][/QUOTE] canım bende 400 lira alıyorum sigortam yok yemek yok 3 senedir burdayım iizn kullanmadım işim olduğundada bağıra bağıra izin veriyorlar işte hayat bukadar adaletsiz

[QUOTEkızlar aranızda en az maaş alan benim heralde 400ytl alıyorum sabah 8 30da mesai başlıyo akşam 7de bitiyo ve ben sadece 400ytl alıyorum
]
canım bende 400 lira alıyorum sigortam yok yemek yok 3 senedir burdayım iizn kullanmadım işim olduğundada bağıra bağıra izin veriyorlar işte hayat bukadar adaletsiz[/QUOTE]

cnm daha kötüsüde war senden benim henüz bi işim yok sigorta fln istemiyorum tek partime bi iş arıyorum ama malesef işte bi meslek olmayınca magaza danışmanı olarak bişeler bakıyorum ama malesef bulamadım çok ihtiyacım var umarım bir gün benimde işim olurvereliniortak

kızlarrr çok üzgünüm. maaşım çok az.şirkette en az alan benimm. müdür herkese zarf dağıttı bu sabah benim adıma zarf olmadığı için bana vermedi. çokta utandım. asgari ücret aldığım ortaya çıktı. canım sıkıldı.

913 tl 2 yıldır aynı yerde çalışan bir asistan için az değil mi? agi bu ücretin içine dahil. agi çıkınca net ücret 847 falan yapıyo ??

913 tl 2 yıldır aynı yerde çalışan bir asistan için az değil mi? agi bu ücretin içine dahil. agi çıkınca net ücret 847 falan yapıyo ??

umarım en kısa zamanda iyileştirme yapılır ama hep ücretler aynı. asgari ücret veya biraz üstü

İnanamıyorum ne iş yapıyordun ?

Asıl mesleğim Bilgisayar programcılığı, bi yazılım şirketinde müşteri hizmetleri elemanı olarak çalışıyorum, 1300 tl maaş + yemek + sigorta

Son düzenleme:
bir inşaaat firmasında muhasebe departmanında çalışıyorum aylık 1000 tl maaş +sigorta+yemek çok şükür ne diyelim

asistana falan ihtiyacın olursa buradayım

ben 1000lira alıyorum.ilk iş deneyimim gbi ama olsun 4senelik üni mezunuyum. hatta yüksek lisansda yaptım. üzülmeyinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…